Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hafta sonundan aldığınız etkilerle daha keyifli, planlarınızın keyfe yönelik hareketleneceği bir hafta beklerken Pazartesi 11:34'ten sonra kendinizi işlerin göbeğinde bulabilirsiniz. Perşembe gününe kadar gündelik hayatınızın ritmi koşturmalarınız aynı zamanda sağlıkla ilgili konu ve olaylar gündemimize yerleşebilir. Alerjilerden tutun, el, omuz, kol, bacakla alakalı koordinasyonlar ya da buraların ağrıması romatizmal gibi problemler ya da akciğer sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Burada Ay olduğu için iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. İlla hasta olacaksınız demek değil ama yine de girdiğiniz çıktığınız ortamların temiz olmasına, doğru nefes aldığınıza ve işlerin üzerinize bindiğinde stres yapmadığınızda dikkat edin derim.

Perşembe ve Cuma ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda olacak. İlişkilerinize daha fazla kendinizi verecek ve bu kadar çalışmanın ardından sevdiğinizle vakit geçirerek kendinizi rahatlatmanın yolunu bulacaksınız. Pazartesi önemli bir gün,hayatınızda önemli bir mevzu gündemde. Para ile alakalı bir konuda şimdiye kadar önemli adımlar atılmış olabilir ya da çok mücadele vermiş olabilirsiniz şimdi bu konuyu bir sonucu ulaştıracaksınız ama bu sonuç sizin tam da istediğiniz gibi bir sonuç olacak. Elinize güzel bir para geçebilir bu geçen parayıortamlarınıza aktarabilirsiniz, işinizi genişletebilirsiniz, işiniz için yapacağınız bir yatırma dönüştürebilirsiniz ya da bir alet, bir eşya almanız gerekiyordur buna bu yatırımı yapabilirsiniz. İşle ilgili konularda güzel adımlar var istediğiniz adımlar var bu size kendinizi güçlü hissettirecek. Özel hayatınız ve size keyif veren konularla ilgili olarak aslında önemli kararlar aldığınız bir dönem. Spor yapmaktan tutun beslenmeye ya da diyet uygulamalarına kadar bu dönem kafanızdaki bazı planları birkaç kez kontrol ettiyseniz eğer bu alanlarda güzel bir süreç açılıyor bu fikirleri hayata çok net bir şekilde geçirebileceksiniz. Teknolojik aletler, elektrik, elektronik bu gibi konularda, size keyif veren alanlarda sürpriz gelişmeler altında olacaksınız Hem aşk hayatınızda hemhayatınızda hızlı olaylar oluşabilir, bu da kendinizi canlı ve güçlü hissetmenizi sağlayacak. Perşembe ve Cuma günü sevdiğinizle bolca vakit geçirebilirsiniz.

Pazar günü bir Dolunay var bu Dolunay sizin ortak, müşterek para alanınızda gerçekleşiyor. Bu Dolunay zamanı bir ödemeyle uğraşma potansiyeliniz var. Şimdi elinizde para geçiyor ama bu geçen parayı harcama olasılığınız da artıyor. Tam bu Dolunay zamanı hiç beklenmedik bir harcama yapmak ya da özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bir isteğine beklentisine cevap vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz kişinin parasal alanında birtakım zorlanmalar devreye girebilir bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ona bir para vermek zorunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem. 8 Kasım civarında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yine gündeminize yerleşecek. 8 Kasım zamanı kripto paralarda düşüşler vardı, altında yükselişler vardı. O dönemde nasıl pozisyonlar aldınız, neler kaybettiniz, neler kazandınız buna benzer konu ve olaylar yine bu Dolunayın konusu olacak.

Venüs ve Mars'ın arasındaki dik açı beraber çalıştığınız insanlarla bu dönem anlaşmanın çok da doğru olmadığını ya da bir şekilde anlaşamadığınızı da karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizden akraba ve kardeşlerinizden bir insanın ailevi konularda ailesindeki insanlarla anlaşamadığını bu dönem görebilirsiniz. Konu ne olursa olsun sakin olmak ve buna göre kararlar almak bu Dolunayda önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>