Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bugünlerde tam formunuzdasınız dolayısıyla aktivitelerinizde hoşunuza giden şeyleri yapmak için bu enerjinizi kullanın. Arada sırada olayların gelişine göre davranmanın kimseye bir zararı olmaz! 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, ikili ilişkilerinizin ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Şartlar sizin elinizde değil, ilişkilerle ilerlediğiniz bir döngü içerisindesiniz o yüzden her tür ilişkiyi ilişkiniz olsun ya da olmasın, etrafınızla, annenizle, çocuğunuzla, arkadaşlarınızla girdiğiniz her tür ilişki bu döneme damgasını vuracak. Pazartesi oluşacak yeni ayla beraber ilişkilere dair almak istediğiniz önemli kararlar varsa bu kararları uygulayabilirsiniz. Birinden mi hoşlandınız, bu insana açıldınız ama bu insanla beraber geleceğe dair daha önemli adımlar atmak istiyor olabilirsiniz. Sözlenmek, nişanlanmak, danışmanlık yapıyorsanız danışmanlıkla ilgili konuların artması bu dönem oldukça popüler olabilir, ilişkileri iyi idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Çünkü bazı noktalarda ilişkilerde sıkıntı ve problemlere de açık görünüyorsunuz. Kıskançlıklar, manipülasyon, özellikle hayatınızda bir insan varsa bu insanın sizi yönlendirmeye çalışması sizin hayatınıza tahakküm etmesi gibi bir durumlara da hazır olabilirsiniz. O yüzden ilişkisi olanlar bu haftaya dikkat etsinler ama ilişkiniz yoksa ilişki için çok keyifli sonuçlar elde edeceğiniz bir hafta sizi bekliyor, bu yeni ayın etkisini böyle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Diğer taraftan taşınma ortaklı işlerde adım atmak konusunda şans yüzünüze gülebilir, girişimlerinizi başlatabilirsiniz.

Çarşamba gününden sonra ortak parasal konularda kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Maddi konularda sıkıntı ve problemleriniz varsa bütün bu sıkıntı ve problemleri çözüme ulaştırmak 3 hafta boyunca çok kolay olacak. Bir borcun altına girmek, borç vermek konularında destekli olacaksınız. Parasal konularda sıkıntılarınız varsa Çarşamba gününden sonra bir krediye başvurabilirsiniz, borç isteyebileceğiniz bir yer varsa bu insanlarla görüşebilirsiniz, gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Diğer taraftan aşk hayatınızda güzel etkileşimler var. Sevdiğiniz insana kendinizi göstermek, anlatmak onunla beraber planlar yapmak anlamında Çarşamba ve Perşembe günlerini lütfen değerlendirin. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarda bu dönem gayet yerinde olacak, çok güçlü etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanın sosyal çevresiyle olan bağlantılar bu hafta keyif verecek. Hayatınızdaki insanın arkadaşlarıyla bir araya gelebilir, ufak bir toplantı yapabilir, bir yemek yiyebilirsiniz. Pazartesi ve Cuma günleri ailevi ortamlarda ilişkilere dikkat edin.

Hafta sonu öyle çok da sessiz bir hafta sonu olmayacak yine evde olsanız bile sevdiğiniz insanla iletişim halinde olabilirsiniz. Eğer evliyseniz sevdiğiniz insanla beraber planlar yapabilirsiniz, evinizi değiştirebilirsiniz, evinizde birtakım değişikliklere gidebilirsiniz. Yani vaktinizi hareketi bir şekilde harcamayı da bileceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>