Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mars ve Satürn iradenizi sağlamlaştırıyor ve sizi karşılaştığınız zorluklar ya da görevleriniz karşısında hiç olmadığınız kadar cesur kılıyor. Sorumluluk almaktan korkmayın! 22 Mart - 29 Mart Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Mart - 29 Mart

Terazi Burcu

Kariyer vekonularında kendinizi göstereceğiniz, duygusal olarak sağlam ilerlemek isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Bu hafta çok fazla işle ilgili konular ön planda olacak. İşlerinizde koşturacak, önemli işlerinizi halledeceksiniz. Aynı zamanda ikili ilişkiler ve özel hayatınızda gereken özeni göstermeniz gerekecek. Hemen hafta başında önemli birkonusu önemli bir parayı bağlama mevzusu ya da parasal bir haber bekliyorsanız, bu haberin gelmesiyle beraber kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Pazartesi gökyüzü sizi destekliyor. Yapılması gereken işlerinizi rahat halledeceksiniz.

Çarşamba günü beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız etkilerle dolu, çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla biryapacaksanız, bu insanların söylediği bir söz, yaptığı bir hareket bazı noktalarda sizi zorlayabilir, sinirleriniz tepenize çıkabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız alttan almaya gayret göstermelisiniz.

Bu hafta Cuma günü Güneş – Venüs’ün kalbinde olacak. Sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda bu kavuşum gerçekleşiyor. Hayalini kurduğunuz bir ilişki varsa karşınıza gelebilir, eğer bir ilişki içindeyseniz beraber olduğunuz kişiyle gelecek planları, evlilik hayalleri, ilişikiye başlama niyetleri gibi konuların hareketlendiği bir Cuma günü yaşayacaksınız. Kendinizi çok şanslı çok iyi hissedebilirsiniz. İçinizden ilişkilere dair geçirdiğiniz ne varsa kabul olabilir. Ve bu doğrultuda çok mutlu bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Ortaklı işler, taşınma, hukuka dayalı davalar ya da bu alanlarda atılması gereken adımlar önemli olacak ve şanslı olacaksınız. Eğitimsel konularda kendinizi ön plana çıkartmanız, biraz daha bu alanda mücadeleyi artırmanız gereken bir dönem. Daha az tanıdığınız insanlarla da yapılacak işlerde de bu etkiler devrede. Kararınızı verin net olun, üzerinizde hissettiğiniz bu olumlu enejilerle yolunuzda ilerleyin.

Pazar günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu da sağlığınıza ektra özen göstermeniz gereken bir dönem olduğunun altını çizecek. Görüntünüz, fiziki sağlığınız, ruh sağlığınız önemli kararlar bu dolunayla devreye girebilir. Tam da ilişkilere bu kadar yoğunlaşmışken, karşı taraftan ekstra ilgi beklerken anlaşmazlıklar devreye girebilir. Ancak bunun üstesinden gelebilirseniz ilişkilerinizin çiçek açtığını da görebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Hayati kararlarınız bu dolunayla beraber hayatınızın merkezine yerleşecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Mart - 29 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 58' 35"
Ay
Kova
17° 19' 38"
Merkür
Koç
17° 35' 16"
Venüs
Boğa
02° 58' 05"
Mars
Koç
00° 57' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 49"
Satürn
Balık
16° 42' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 19"
Neptün
Balık
28° 57' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 55"
Lilith
Başak
23° 30' 54"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>