Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çarşamba günü yerinizde sayıyorsunuz. Cesaretli ve temkinli davranmak seçenekleri arasında hangisini seçeceğinizi bilemiyorsunuz. Adım adım ilerleyin! Bu pazar günü Kova burcunda düz hareketine geri dönen Merkür işlerinizi kolaylaştıracaktır. 15 Şubat - 22 Şubat Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Şubat - 22 Şubat

Terazi Burcu

Bu hafta ilişiklerinize odaklı olacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Her türlü ilişikiniz önem kazanacak. Yalnız kalmak istemeyebilir, başka insanlardan onay almak isteyebilirsiniz, hayatınızda bir insan varsa onunla beraber yapacağınız plan ve programlar gününüzü daha keyifli, neşeli, verimli kılabilir. Ya da ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bu hafta ilişkiler hayatınızda önemli ve görünür olacak.

Önemli değişimler kapıda… Siz bu değişim ve dönüşümleri aşk hayatınızda yaşacaksınız. Aşk hayatınızda bazı noktalarda zorlandığınızı göreceksiniz. Varsa çocuğunuzun hayatında bazı değişmesi gereken konuların devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Tutkularınızla hareket edeceğiniz ama aşka bakış açınızı değiştirmeniz gereken bir haftadasınız. Borsa, döviz vb. yatırım yapıyorsanız, bu noktalarda dikkatli olmalı, riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle beraber, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızın aktif olacağı bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyecek, gündelik hayatın düzenine önem vereceksiniz. Koşturmalar, angarya işler üzerinize yerleşebilir. Bu dönem çok çalışabilirsiniz. Hayal kurmak isteyebilir, tembel etkilerle işlerinizi erteleyebilirsiniz. Tatlı tüketiminizin artacağı bu dönem kilo alımına dikkat edin.

Cumartesi günü ilişkinizde tutkularınız yüksek olacak. Karşı tarafa çok fazla anlam yükleyebilir, yüksek beklenti içinde olabilirsiniz, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yine de tutkulu bir hafta sonu devrede olacak. İlişkinizde sıkıntı ve problemler varsa bunları masaya yatırmaktan korkmayın. Hayatınızda bir insan yoksa, bu dönem yeni bir insandan hoşlanma ihtimaliniz yüksek olacak.

Pazar günü Merkürün düzelmesiyle beraber aşk hayatınızda daha rahat iletişim içinde olacaksınız. Konu ve olayları daha rahat bir şekilde ele alabileceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Şubat - 22 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 35' 04" R
Ay
Akrep
07° 52' 24" R
Merkür
Koç
16° 02' 48"
Venüs
Koç
23° 35' 50"
Mars
Balık
25° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 46"
Satürn
Balık
16° 01' 38"
Uranüs
Boğa
22° 00' 26"
Neptün
Balık
28° 43' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 57"
Lilith
Başak
22° 40' 17"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 24/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>