Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cumartesi günü Retro hareketine başlayan Merkür işlerinizin gidişatını bozabilir. Bu dönemde hırsızlıklara ve dikkatsizliğiniz yüzünden yaşayacağınız kayıplar karşısında ekstra dikkatli olmanız gerek. 25 Ocak - 1 Şubat Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Ocak - 1 Şubat

Terazi Burcu

Dış ortamlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Hafta başı telefon trafiğiniz yüksek olabilir ve planlamaya ihtiyacınız olabilir. Kafanız kuvvetli çalışacak ancak  işlerinizi daha hızlı halledebilmek adına pratik olmalısınız.

Salı ve Çarşamba günü kariyer vefırsatlarınız yoğun olabilir. Bulunacağınız ortamlarda kalabalık yerlerde ve toplum önünde kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Hayatınızda biri varsa sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda sıkışmalar, aksilikler, gerginliklerle uğraşabilirsiniz. Tutkularınızla hareket etmek bu dönem sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan bağlantınızda, evinizde, ailenizde, yuvanızda, sevdiğiniz insanlarla olan bağlantılarınızda biraz yönlendirici, baskıcı, kıskanç davranabilirsiniz. Bu hafta sıkılganlıklarınızı iyi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Borsada ya da riskli bir alanda yatırım yapıyorsanız bu hafta Salı günü bu işlerden uzak durmalısınız. İş alanlarınızda beklediğiniz bazı haberleri almakta gecikebilir, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda oluşacak bir takım belirsizlikler bir takım planlarınızı erteleyebilir.

Perşembe günü bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizin arkadaş alanınızda oluşacak. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız, ilişkileriniz bu dolunayda önemli olacak. Arkadaşlarınızı bu dönemde ihmal ettiyseniz, size sitem edebilirler. Arkadaşlarınızın aşk hayatlarında bir takım zorlanmalar oluşabilir. Bu dolunay daha çok sosyal çevre ve arkadaşlık evinizi hareketlendiriyor.

Cumartesi günü gerilemeye başlayacak olan Merkür sizin aşk evinizde oluşacak. Şimdiye kadar yolunda giden bazı iletişimsel konuların, 22 Şubat’a kadar zorlandığını, iletişimde bir takım aksamaların, sıkıntıların devrede olduğunu görebilirsiniz. Bu dönem eski aşklardan haber alma, onları anma, onlarla karşılaşma olasılığınız da yüksek görünüyor. Bu dönem yeni bir ilişkiye başlamamalı, var olan ilişkilerdeki sıkıntı ve problemlerin temeline inmelisiniz. Eski hobilerle uğraşmak için bu merkür gerilemesini kullanabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Ocak - 1 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 01" R
Ay
Başak
16° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 15' 02"
Venüs
Koç
18° 18' 20"
Mars
Balık
21° 45' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 34"
Satürn
Balık
15° 36' 50"
Uranüs
Boğa
21° 46' 09"
Neptün
Balık
28° 34' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 00"
Lilith
Başak
22° 11' 43"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>