Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beklentilerinizi daha iyi karşılayacak yeni bir aktivite ya da spora başlamak sizi iyi gelebilir. Sizi fiziksel anlamda yoracak uğraşlar yerine daha dinlendirici aktiviteleri tercih edin. 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, kariyeriniz, işiniz, amaçlarınız ve hedefleriniz bu hafta ön planda olacak. Salı günü gerçekleşecek Dolunay’da kariyeriniz vehayatınızla ilgili önemli haberler alabilirsiniz. Önemli bir mevzuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz, işleriniz çok yoğun olabilir ama bu dönem aile hayatınız vehayatınız arasındaki dengesizlikler ruh halinizi de zorlayabilir. Anne babanız arasındaki çekişmeler, evliyseniz eşinizin ailesi ve sizin aileniz arasındaki problemler bu Dolunay zamanı iyice görünür olabilir. Kendinizi toplumsal konularda, işinizle ilgili konularda güvende hissetmek isteyebilirsiniz ama güvende olamadığınız zaman alınganlıklarınız da yüksek olabilir. Anne tarafınız, annenizle ilgili konu ve olayların hızlandığını göreceksiniz.

Salı günü Kuzey ve Güney Ay düğümleri yer değiştiriyor. Önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca para ile ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşecek çünkü tutulmaları bu alanlarda alacaksınız. Özellikle Kuzey ay düğümü ortak para alanlarınızda olduğu için kendi cebinize girecek paradan ziyade başkalarını destekleyen parasal konular, başkalarından gelecek parasal konulardan yana şans ve fırsatlarınız çok daha yüksek olabilir. Mesela eşiniz bu dönem iyi para kazanıyor olabilir ve onun kaynaklarını kullanmak durumunda kalabilirsiniz, patronunuz iyi kazançlara sahiptir patronunuza daha fazla kazandırmak için uğraşabilirsiniz. Ortak parasal konulardan yana şansınız kuvvetli olacak.

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber Perşembe gününden sonra çok daha rahat etkiler altında olacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Hayatı mutlulukla göreceğiniz, kendi keyfinize odaklı olacağınız bir dönem olacak. Kimin ne yaptığını çok fazla umursamayacaksınız. Gezmek, dolaşmak, keyif yapmak, aktiviteler, sportif faaliyetler hareketlenebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olaylar hareketli olacak. Hayatınızdaki insan da bu dönemde sıkıntıları konuşmak, çocuğunuzdaki problemleri ele almak anlamında da bu hafta size göz kırpıyor. Hafta sonu Merkür Güneş’in kalbinde olacak. Pazar günü bütün dertleri, eski ilişki problemleri ya da var olan ilişkinizde yaşadığınız sıkıntıları çözüme ulaştırmak için sizi destekleyecek, bunu iyi kullanın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>