Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Mart - 11 Mart

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler bu hafta hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Yakın çevrenizden hareketli bazı planlarla yolunuzda ilerlemek isteyeceksiniz ama akşam saatleri itibariyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok vaktinizi evinizde yuvanızda ya da size huzur veren yerlerde geçirmek isteyebilirsiniz. Bu aralar eğitimle, bir sınavla, kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alanla ilgilenmek isterken yakın çevrenizde olup biten olaylar ya da bir anda yapacağınız plan ve programlar bu alanlara vermeniz gereken ilgiyi engelliyor. Hayata ve yaptığınız işe keyifle ve esnek gözlerle baktığınız bir dönem olacak. Bu da işlerinizin parasal yönden karşılığını rahat alacağınız anlamına geliyor. Attığınız adımların maddi yönden karşılığını alma potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Merkür Neptün kavuşumu,ortamlarınızda söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat edin yoksa kolayca kullanılabilir ya da suiistimal edilebilirsiniz diyor. Bazen başkalarına iyilik yapmak isterken en büyük kötülüğü kendimize yapmış oluruz bu hafta tam da bu noktada sizi uyarıyor o yüzden yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı yumuşak karnınız olabilir. Yeni ay da bu noktaları çalıştıracak bu da sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerektiğini anlatıyor. Bu ara bulaşıcı hastalıklardan en çok etkilenecek burç sizsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız elemanlarınız, size yardımcı olan kişiler varsa bu insanların hayatında da bazı çözülmeler kaotik durumlar devreye girebilir. Yeni ayla beraber bu alanlarda verilecek önemli kararlar da devrede olacak, Yeni ayı bekleyin ondan sonra değişiklikler, işle ilgili yeni başlangıçlar yapın. Spor yapıyorsanız, borsayı kullanıyorsanız dikkat edin 11 Mart civarı riskli görünüyor. 10 Mart Pazara denk geliyor ama bu etki Pazartesi’ye ya da Cuma gününe yansıyabilir buna da dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Mart - 11 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 02"
Ay
Kova
18° 23' 56"
Merkür
Koç
17° 37' 31"
Venüs
Boğa
03° 03' 44"
Mars
Koç
01° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 53"
Satürn
Balık
16° 43' 18"
Uranüs
Boğa
22° 26' 35"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 11"
Lilith
Başak
23° 31' 24"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>