Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Mayıs - 22 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, aile ortamlarınız evinizle ilgili konular hafta sonundan gelen biraz uyuşuk etkilerle haftaya giriş yapıyorsunuz ama sonrasında birkaç gün boyunca oldukça hareketli olacak kendi özelinize daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Pazartesi günü Merkür'ün düzelmesi ilehanenizde, gündelik hayatınızın ritminde ve sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız problemler geride kalıyor. İş yerinde sıkıntı yaşadığınız insanlarla iletişiminiz daha doğru akabilir.

Salı günü Jüpiter de bu alanlarınıza geçiyor. Önünüzdeki bir yıl boyunca sağlığınızla ilgili konularda hayat size gülümseyecek. İş ortamlarınızda da kalıcı, istikrarlı, üretken işler karşınıza gelebilir. İşsiz kalmayacağınız bir dönem, işinizde hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz ve bu alandan yana da şanslı olacağınız bir dönem olacak ama Perşembe gününe dikkat edin çünküortamlarınızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir, bazı olumsuzlukların devrede olduğunu fark edebilirsiniz ama sonrasında durum ve olayları toparlama etkisi devrede olacak.

Cuma günühayatınızda vereceğiniz kararlar var çünkü Yeni ay bu alanlarınızda önemli adımları karşınıza getirecek. İşinizde karar verip sonlandıramadığınız konular bu Yeni ayın konusu olacak. Cuma gününden sonraki 15 gün boyunca yeni bir işe başlama, birbaşvurusunda bulunma, işle ilgili önemli kararlar alma ya da bir beklentiniz varsa bu beklentilerin istediğiniz gibi şekillenmesi devreye girebilir. Sağlığınızla ilgili de önemli kararları bu Yeni ayla beraber verebilirsiniz.

Cumartesi itibariyle seyahat enerjiniz hızlanıyor. Enerjinizi seyahatlere, yurtdışı bağlantılı işlere, sosyal medyaya, dijital platformlara daha fazla harcayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda da gücünüzü ortaya koyacağınız bir dönem. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılar hız kazanırken seyahatlerde ve bilmediğiniz ortamlarda enerjinizi doğru kullanmaya çalışın özellikle Pazar günü yakın çevreniz ve uzak çevre tanıdığınız tanımadığınız insanlar arasındaki gerginlikler, çevresel faktörler olur olmadık yerlerde başınıza işler açabilir. Seyahat halindeyseniz dikkatli olmaya özen gösterin. Sosyal medyayı kullanıyorsanız şartları ve durumları çok fazla zorlamayın.

Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracağınız, ilişkilerle büyümek ve ilişkilerle gelişmek isteyeceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Mayıs - 22 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 38' 21" R
Ay
Yay
04° 09' 02"
Merkür
Koç
16° 00' 42"
Venüs
Koç
26° 11' 58"
Mars
Balık
26° 43' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 04"
Satürn
Balık
16° 13' 27"
Uranüs
Boğa
22° 07' 33"
Neptün
Balık
28° 47' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 14"
Lilith
Başak
22° 54' 20"
True Node
Koç
15° 32' 24"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>