Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Nisan - 24 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar bu hafta ailevi konular önemli, burada çözülmesi gereken konuları ele alacaksınız. Aile ortamlarınızda dağınık, tembel etkiler devreye girebilir ama bayrama doğru gidiyoruz toparlamanız gereken konu ve olaylar varsa bu konu ve olayları toparlamak için kendinizi bırakmayın biraz daha sağlam tutun işleri ki önünüzdeki dönemler sizi sıkıştırmasın.

Perşembe günü Güneş tutulması var hibrit bir Güneş tutulması sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınız ve çocuklara dair verilecek önemli kararlar bu tutulmanın konusu olacak. 21 Mart civarı vermiş olduğunuz önemli kararlar, oradaki Yeni ayla beraber hareketlenmiş konular varsa şimdi bu tutulmayla beraber bu konuların sonlandığını ya da nihayete erdiğini görebilirsiniz. Önce bir şeyler bitecek sonra yeni kapılar yeni olasılıklar karşınızda oluşacak o yüzden çocuğa dair beklentileriniz varsa tam da bu tutulma sonrası 6 ay boyunca bu konuların hareketli olduğunu görebilirsiniz. Aşka dair bir beklentiniz varsa yine bu konularda önemli bir tutulma yaşayacaksınız sanatsal ve kreatif işler, hobiler ve eğitimle ilgili konularda da önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Aynı gün Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle beraber Perşembe itibariyle kendinizi işinize gücünüze vereceğiniz ve bayramdan sonraki dönem çok çalışacağınız bir dönemi temsil ediyor o yüzden çalışma koşulları, sağlıkla ilgili konu ve olaylar hayatınızda önemli olacak. Diğer taraftan yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayabilir ya da o kişilerin hayatında yaşadıkları zorlanmaları siz de görebilirsiniz ve yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa bu dönem o insanlarla da anlaşmak kolay olmayabilir. Arife gününde bir işiniz bozulabilir bir işte geri adımlar atılabilir bu etkiler biraz sizi sinirli kılacak gibi görünüyor.

Diğer taraftan Cuma günü Bayramın 1. günü Merkür geri hareketinde olacak. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda geriliyor o yüzdenyaptığınız insanlarla olan iletişiminizi açık tutmanız gereken bir dönem. Sevdiğiniz insanın bu dönem zorlandığını görebilirsiniz, eski sağlık sıkıntıları yeniden gündeminize yerleşebilir. 15 Mayıs'a kadardeğişikliği başta olmak üzere yeni bir projeye başlamak anlamında destekli olmayacaksınız ama daha önceden tanıdığınız insanlarla çeşitlibirlikleri vepotansiyelleri de karşınıza gelebilir. Yeni işlerden uzak durun ama bildiğiniz tanıdığınız insanlarlayapmaya devam edin. Sağlığınızı çok zorlamayın aynı zamandadeğişikliğinde bulunmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Nisan - 24 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>