Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, kariyer meslek ve toplum önü olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta kendinizi göstermek, bir işle uğraşmak, kariyerinizin üzerine düşmek önemli olacak kaldı ki salı günü burada bir Dolunay gerçekleşecek. Ev, aile ve yuva koşullarınızın ön planda olduğu bu dönem kariyerinizde oluşacak bir konu ilginizi oraya döndürmenize neden olabilir ya da anne tarafınızın konuları ile bu Dolunay daha fazla ilgili olabilirsiniz. Bir gerginlik, tartışma özellikle hem ikili ilişkiler hem aile alanında sizi zorlayabilir. Göz önünde bulunduğunuz yerlerde kalabalık ortamlarda mümkün olduğunca sakin kafayla ve sakin hareketlerle tepki vermeye çalışın. Hayatınızdaki insanla bu dönem birbirinizi anlamak çok da kolay olmayacak, anne baba arasındaki çekişmeler de gündeme oturabilir.

Salı günü itibariyle Satürn'ün Balık burcuna geçişi ev, aile ve yuva alanlarınızda 2,5 yıl boyunca dikkatli adımlar atmanız gerektiğini sizlere gösterecek. Hem yerleşimle ilgili konular hem aile konularında yapılması gerekenler, burada alınması gereken önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Önünüzdeki iki buçuk yıl boyunca ağırlıklı olarak babanız ve babanızın konuları ile ilgili olacaksınız o yüzden Satürn’ün bu dip noktadan geçişi önemli fırsatları hem karşınıza getirecek hem de bazı alışkanlıklarınızı ve bazı davranışlarınızı gözden geçirmenize neden olacak. Yuva kurmak, yer değişikliği yapmak, zorunlu göç halinde olmak isteyenler bir yerden bir yere göç etmek isteyenler için önemli sorumlulukların da devreye girdiği bir dönem. Ailenizle ilgili konularda önemli gerçekliklerle karşılaşacaksınız. 2012 yılından bu yana kenara ittiğiniz konular Satürn'ün ilk geçişi ile beraber bu hafta iyice Dolunay’dan da gelen etkilerle görünür olabilir.

Perşembe ve cuma günleri sosyal çevreniz, değişik ortamlar, gireceğiniz yerler ile alakalı konular hayatınızı hareketlendirecek. Arkadaş ilişkileriniz önemli arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberler var. Hafta sonu ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bir barış havası devrede olacak özel hayatınızın hareketlendiğini göreceksiniz ve pazar günü ele alınması gerekenler konusunda çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili konularda da önce kendinizi şifalandıracak önemli kararlar alacak ondan sonra başka insanlara yol gösterecek ve başka insanların hayatını daha da iyileştireceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>