Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik koşturmalar yapılması gereken işlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama bu alanda verdiğiniz kararları uygulamak çok da kolay olmayabilir. 11:34'e kadar Ay boşlukta olacak 11:34 sonrası diğer insanlarla yapacağınız işlere, koşturmalarınıza ve günlük planlarınıza kendinizi verebilirsiniz. Perşembe gününe kadar ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli olacak, sevdiğiniz insanla yapacağınız planlara uyum sağlayacaksınız ya da onun hayatında oluşacak değişikliklere siz de ayak uydurmasını becereceksiniz. Onunla olan ilişkinizde iniş ve çıkışlara da hazırlıklı olmanız gerekecek ama Pazartesi günü keyifli günlerden bir tanesi. Yakın çevrenizden çok güzel haberler gelebilir. İletişime dayalı işlerinizde önemlibirlikleri, anlaşmalar konusunda kendinizi cesur ve güvende hissedebilirsiniz. Halledilmesi gereken işler konusunda harekete geçmek kendi gücünüzü ortaya koymak anlamında şanslı bir Pazartesi olacak. Para ile ilgili konularda dahayatınızda da beklediğiniz haberler bu Pazartesi gelebilir hatta son 3-4 haftadan bu yana bazı konuların uzadığını bazı para konularının üzerinden tekrar tekrar geçtiğinizi gördüyseniz bu Pazartesi itibariyle bu konuların sonlanması, istediğiniz sonuçlara ulaşmanız ve parasal konularda istediklerinizin karşınıza gelmesi haftanızı keyifli kılacak.

Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular, koşturmalar, ödemeler devreye girerken hafta sonu seyahatler, eğitim, hukuk, ticari faaliyetler ve medya alanlarınızda önemli bir Dolunay gündeme geliyor. Bu Dolunay sizi destekleyen bir Dolunay olacak. Bu alanlarda hızlı açılımlar karşınıza gelebilir. Önemli işler geldiğinde daha egosuz daha kibirsiz, coşkunuzu biraz daha kontrol ederek hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Yakın çevrenizde olup bitenler ailevi konularla ilgili olmak istediğiniz bu dönem uzak yerlerden gelecek bir haber ya da bir teklif işle ilgili konularda da yönünüzü oraya çevirmenize neden olabilir. 8 Kasım'da bir tutulma vardı bu tutulma iş, hizmet ve sağlık alanlarınızla oluşmaktaydı. Burada yaşanmış bazı olaylar bu Dolunayla beraber yeniden karşınıza gelebilir. Bir işinizin sonlanması, işinizle ilgili vereceğiniz bir karar ya da sağlık alanında vermeniz gereken önemli bir karar bu Dolunay’ın konularından olacak. Sakin durmayı bu kararları verirken daha sağduyulu adımlar atmayı ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 10' 59" R
Ay
İkizler
19° 28' 39" R
Merkür
Koç
24° 00' 00"
Venüs
Boğa
13° 24' 07"
Mars
Koç
07° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 12"
Satürn
Balık
17° 24' 20"
Uranüs
Boğa
22° 55' 41"
Neptün
Balık
29° 11' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 44"
Lilith
Başak
24° 27' 16"
True Node
Koç
15° 10' 31"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>