Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Karşı tarafla olan bağlantılar önemli olurken sevdiğiniz insanın hayatına göre vereceğiniz kararlar gündeminize yerleşebilir ve Pazartesi gece saatlerinde ve Salı sabahı agresif etkiler altında olabilirsiniz. Taşınacaksanız, başka bir yere geçecekseniz bununla ilgili konularda hız kazanmanız gerekecek.

Perşembe günü Merkür'ün Satürn’le kavuşumu yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizden gelecek önemli konuları karşınıza getirebilir. Önemli sorumluluklar alacaksınız bu dönem içerisinde hayata sorumluluklarla yaklaşmak sizi biraz korkutabilir ya da korkularınızı tetikleyebilir. Bu aralar etrafınızda olup biten olaylardan çok fazla etkileniyorsunuz panik atak, anksiyete ya da hiçbir şey yapamamaktan kaynaklı olarak kendinizi fazlasıyla sıkma gibi etkiler bu hafta enerjinizi, motivasyonunuzu düşürecek. Akraba, kardeşler, yakın çevreden aldığınız bazı bilgiler sizi biraz zorluyor ama diğer taraftan yine perşembe günü Venüs'ün Jüpiter’le olan kavuşumu ne kadar şanslı ne kadar fırsatlı olduğunuzu karşınıza getirecek. Hem özel hayatınız hem de işle ilgili konularda istediğiniz destekleri, beklediğiniz haberleri perşembe günü alma potansiyeliniz var. O yüzden eğer deprem bölgesinde değilseniz, hayatınız normal akıyorsa daha fazla sizi mutlu edecek aktivitelere yönelin, sevdiklerinizle buluşun ve bu dönem kafanızı rahatlatmaya özen gösterin.

Cuma günü Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile beraber önünüzdeki iki hafta boyunca ev, yerleşimle ilgili konular gündeminize yerleşecek. Ailenizdeki bir insanın vereceği bir evle ilgili bir karar olabilir ya da siz kendi evinizi değiştirmek istiyor olabilirsiniz, evle ilgili bir girişimde bulunmak istiyor olabilirsiniz çok çabuk etkileneceksiniz etrafınızdaki insanlardan ya da böyle bir girişiminiz varsa bu dönem yanılgılara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmakta fayda olabilir. Çünkü idrakla değil daha sezgisel yaklaşacaksınız olaylara ama kalbinizden geçtiği gibi rahatlıkla aksın işleriniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 44' 53" R
Ay
Koç
28° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 48' 02"
Venüs
Boğa
09° 01' 51"
Mars
Koç
04° 44' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 04"
Satürn
Balık
17° 07' 35"
Uranüs
Boğa
22° 43' 20"
Neptün
Balık
29° 05' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 15"
Lilith
Başak
24° 03' 39"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:28

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>