Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Şubat - 13 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen yaylar, uzaklardan gelecek önemli haberlerle, seyahat, eğitim, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda oluşan Dolunayın etkisiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanların hayatında önemli değişimler devreye girerken sağlığınızla ilgili konularda da zaman zaman zorlanmalar altında olabilirsiniz. Bir işinizin sonucu,hayatınızda verilecek önemli kararlar, yurtdışı seyahat ve eğitim hayatınızı ilgilendirecek önemli adımlar devrede olabilir.

Pazartesi günü Merkür'ün Neptün’le olumlu açısı para ile ilgili konularda güzel sonuçları karşınıza getirecek. Ev ortamlarında parasal konularda yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde ele alacak, evinizde vakit harcıyorsanız bu aralar yaratıcılığınızın ev ortamlarında köklendiğini göreceksiniz. İlhamınız yüksek olabilir, hayatın tadını tuzunu çıkarmak istiyor olabilirsiniz evinizle ilgili çok önemli hayalleriniz olabilir işte bunları gerçekleştirmek anlamında bu Pazartesi sizi destekliyor.

Çarşamba günü ev ortamlarında yapılması gerekenler kolay bir şekilde ele alınacak. Arkadaşlarınızın ve beraberyaptığınız insanların sosyal çevresi ile aranızdaki bağlantılar bu dönem kuvvetli olabilir. Babanızla iyi anlaşabilirsiniz, aile ortamlarınızda yapılması gerekenler için rahat harekete geçebilirsiniz bu konular hayatınızda etkili.

Cuma günü Merkür'ün Plüton ile kavuşumu parayla alakalı konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini karşınıza getirecek. Parasal yönden bir konuyu kafanıza çok fazla takabilirsiniz takıntı yapabilirsiniz. Para ile ilgili bir görüşme yapacaksanız bu konuda karşı tarafa bir baskı uygulayabilirsiniz, sözünüzden dönmeyebilirsiniz, inat edebilirsiniz ya da durum ve olayları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Konu ne olursa olsun şartları ve durumları çok fazla zorlamamanız gerekiyor, manipülatif etkiler altında olacaksınız o yüzden inatlaşmalardan kaçının ve illa bir konuda inat edecekseniz de Cuma günü yapmamaya çalışın, bazı noktalarda kayıplarınız olabilir.

Cumartesi günü Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle beraber yakın çevre iletişiminiz hızlanacak önünüzdeki dönemde yakın çevrenizdeki insanlarla daha kuvvetli bağlar geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda özgün yapınızla iletişime dayalı her türlü işinizde dijital alanda atacağınız her tür adımda hayat sizi destekleyecek. Girişimleriniz konusunda destekli olacaksınız ve kafanız çözüme yönelik çalışacak. İş yaptığınız konularda sistemi yeniden yapılandırmak önemli olacak önünüzdeki dönemde.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Şubat - 13 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 14' 37" R
Ay
İkizler
20° 20' 15" R
Merkür
Koç
24° 03' 44"
Venüs
Boğa
13° 28' 44"
Mars
Koç
07° 30' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 05"
Satürn
Balık
17° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 55' 54"
Neptün
Balık
29° 11' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 56"
Lilith
Başak
24° 27' 41"
True Node
Koç
15° 10' 10"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>