Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Nisan - 10 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, kariyerinize ve meslek hayatınıza odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz bu hafta göz önünde olacaksınız, çalışacaksınız, uğraşacaksınızkonuları sizin için daha aktif olacak. Merkür'ün Boğa burcuna geçişiyle çalışma düzeniniz önem kazanıyor burada istikrar ve verimli bir çalışma isteyebilirsiniz ve çalışma hayatınızda bu verimlilik ve bu istikrar yoksa bunu ortaya çıkarmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yine özellikle boğaz, boyun bölgesi sıkıntıları ve problemleriniz varsa bu dönem check-up ya da kontrollerinizi yaptırmak önemli olabilir 21 Nisan’a kadar bu alanlarınız aktif yeni bir işe başlamak yeni bir işe girişmek anlamında da şanslı olacaksınız. Pazartesi beraber çalıştığınız ve yakın çevrenizdeki insanların hayatında bazı zorlanmalar devreye girecek bazı güç çekişmelerine hazır olabilirsiniz ve o insanlarla aranızdaki şartları çok fazla zorlamayın.

Perşembe günü Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ki bu Dolunay zamanı sosyal çevre ve arkadaşlık alanınız önemli olacak. Arkadaşlarınızla aranızdaki bir mevzu tam da bu Dolunay zamanı iyice görünür olabilir ya da özel hayatınız ve arkadaşlarınız arasındaki dengeyi bu Dolunay zamanı korumanın gerekliliğini düşünebilirsiniz. İşten elde edilen gelirler aktiviteler, davetler, organizasyonlar ya da bu alanda yapılması gereken önemli konu ve olaylar net bir şekilde karşınıza gelecek.

Perşembe günü Merkür'ün Kuzey Ay düğümüyle olan bağlantısıpotansiyelini artıracak önemligirişimleri,başvuruları, işle alakalı beklediğiniz bir mevzu tam da bu Perşembe günü hareketlenirken hafta sonuna doğru biraz kendi halinizde olmak ve kendi ruhunuza vakit ayırmak gerektiğini fark edebilirsiniz. Çalışma koşullarınız çok aktif sadeceortamlarınızda değil ailevi konularda da yapılması gerekenleri bu hafta net bir şekilde ele alacak, evinize yapacağınız harcamalarla hafta sonunuzu geçireceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Nisan - 10 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 56" R
Ay
Yay
20° 57' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
27° 49' 01"
Mars
Balık
27° 43' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 21"
Satürn
Balık
16° 20' 39"
Uranüs
Boğa
22° 12' 00"
Neptün
Balık
28° 49' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 44"
Lilith
Başak
23° 03' 04"
True Node
Koç
15° 27' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>