Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, evinize, ailenize ve yuvanıza odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Ev ortamlarınızda halledilmesi gereken önemli bir mesele gündeme gelebilir, evinizde, yuvanızda enerjinizi düşük hissedebilirsiniz.

Çok uzun sürmeyecek çünkü Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Güneş’in Koç burcuna geçişiyle beraber aşk hayatınızın hareketlendiği bir dönem başlıyor yaşam enerjiniz artıyor. Ateş elementinin o hareketli, o sıcak, o coşkulu ve güvenli etkisini özel hayatınızda hissetmeye başlıyorsunuz. Hayatınızda biri yoksa bir insanın hayatınıza girmesi, çocuğunuzla ilgili konularda sıcakkanlı ve güvenli adımlarınızın oluşması aynı zamanda sanatsal ve kreatif işlerinizde kendi gücünüzü ortaya koyma ve hobilerinize yönelik adımlarınızın devreye girmesi önem kazanacak Yeni ayı da bu alanlarda yaşayacaksınız. Aşk, çocuklar, sanatsal ve eğitimsel işlerinizde verilmesi gereken önemli kararlar bu Yeni ayın konusu ve bu Yeni ay sizi çok destekliyor. Hayatınız bir anlamda uzun bir zamandan sonra neşelenmeye başlıyor.

Perşembe günü Plüton'un Kova burcuna geçişi yakın çevre alanlarınızda önemli olayları başlatacak önünüzdeki 20 yıl boyunca eğitim, seyahat, ticari faaliyetler, medya, yayıncılık, ulaşım, lojistik, alım satım, kiralama ya da satış, reklam, tanıtım alanlarında önemli güçler önemli değişim ve dönüşümler devreye girebilir. Akrabalarınızın hayatında önemli değişimlerin devreye girdiğini görebilirsiniz.Önünüzde 20 yıl var abinizin, ablanızın, kardeşlerinizin, komşularınızın hayatındaki önemli dönüşümler sizin hayatınızı da etkileyecek. Hayata bakış açınızı, fikirlerinizi ve önünüzdeki döneme dair alınacak kararları Plüton etkilemiş olacak. İletişimle ilgili alanlarda güçlü yönleriniz ön plana geçerken yakın çevrenizden bir insanın hayatınız üzerinde bir baskı oluşturduğunu hissetme potansiyeliniz olabilir.

Cumartesi günü Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle müşterek para alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz son 6 aydan bu yana Mars ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde hareketliydi ilişkilerden yana çok zorlandınız ya da sevdiğiniz insanla zaman zaman tartışmalar, münakaşalar, hareketlilik söz konusuydu. Şimdi cumartesi günü Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber enerjinizi daha çok müşterek para alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Bir buçuk aylık döngü içerisinde mümkünse yapabiliyorsanız ameliyatlardan kaçınmaya özen gösterin, tehlikeli yerlerden, insanlardan uzak durun ve konu ve olayları çok fazla uzatmayın. Para ile ilgili konuların üzerine düşmek için uygun bir zaman dilimi.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 58" R
Ay
Yay
21° 24' 60"
Merkür
Koç
16° 10' 52"
Venüs
Koç
27° 51' 35"
Mars
Balık
27° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 50"
Satürn
Balık
16° 20' 51"
Uranüs
Boğa
22° 12' 08"
Neptün
Balık
28° 49' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 51"
Lilith
Başak
23° 03' 18"
True Node
Koç
15° 27' 53"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>