Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Mayıs - 29 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, haftaya ödemelerinize odaklanarak giriş yapacaksınız ve hafta genelinde hem özel hayatınız hem çalışma koşullarınız önemli olacak. Pazartesi sevdiğiniz insanla güzel adımlar devreye girebilir. 19 Mayıs'ta bir Yeni ay vardı bu Yeni ay sizin iş, hizmet ve sağlık alanınızda gerçekleşmekteydi. İş hayatınızdaki değişimler sizi hareketlendirecek.

Gitmeniz gereken alanlar önem kazanıyor buraların hızlı aktığını göreceksiniz hafta genelinde ama dikkat etmeniz gereken konular da olacak kaldı ki Salı gününe dikkat, çalışma koşullarınızla beraber çalıştığınız insanlar onların hayatındaki oluşumlar abartılı bazı durumları karşınıza getirebilir. Anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, fikir ayrılıkları ya da farklı yönlerden harekete geçme gibi etkiler devrede olabilir. Beraber çalıştığınız insanlarla bu gerginlikleri hissedebilirsiniz. Abartıdan mümkün olduğunca kaçının her zaman gerginlikler vardır ama bu gerginlikleri biz büyütürüz o yüzden büyütmemek önemli olsun. Yine beklentilerinizin önem kazandığı bir hafta olacak.

Cuma günü Venüs'ün Uranüs'le olumlu bir açısı var, bu olumlu açılarhayatınızda beklediğiniz bazı paraların karşınıza gelmesi, ödemelerinizle ilgili konularda rahatlama ya da burada ilişkilerinizi devreye sokma ve bunun sonucunda da istediğiniz sonuçları alma etkisini karşınıza getirecek. İş hayatınız, seyahatleriniz, gelecek planlarınız arasındaki bağlantıyı bu hafta iyi idare edin. Beklenmedik durumlar ve olaylarla ya da seyahatler, gelecek haberlerle bunların bölünme ya da üzerinizde kriz yaratmaya etkisi yüksek olacak.

Pazar günü seçim zamanı göz önünde olacaksınız. Oyunuzu kullandıktan sonra kalabalık yerlerde olmayı tercih edebilirsiniz ya da kendinizi dışarı atabilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek önemli olacak ama Güneş’in Satürn’le dik açısı da devreye girecek tam bu Pazar günü bu da ilişkilere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamak çok da kolay olmayabilir ikili ilişkilerde hızlı ilerlemek isterken bazı engellerle de karşılaşma potansiyeliniz yüksek, sağlığınıza da gereken özeni gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Mayıs - 29 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 02' 37"
Ay
Akrep
22° 54' 52"
Merkür
Koç
26° 24' 01"
Venüs
Balık
21° 27' 33"
Mars
Balık
04° 52' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 09"
Satürn
Balık
13° 17' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 22"
Neptün
Balık
27° 48' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 11"
Lilith
Başak
19° 46' 60"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>