Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bu sıcak yaz günlerinde dış görünüşünüze önem verip kendinizi şımartmak istiyorsunuz. Bir masaj ya da yeni bir saç kesimine hayır demiyorsunuz! 23 Ağustos - 30 Ağustos Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ağustos - 30 Ağustos

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, evinize, ailenize, yuvanıza yapacağınız yardımlarla, onlara karşı fedakar yapınızın ön plana çıkmasıyla haftanızı başlıyorsunuz. Aile ortamlarınızda bir dağılma, ev hayatınızda isteksizlik, bazen kafa karışıklığı karmaşaların da görülmesi söz konusu olabilir. Çünkühayatınızı hareketlendirdiğiniz ve kendinizi işinizde göstermek istediğiniz bir dönem. İşte bu dönem içerisinde işinizde bu kadar hızlı ilerlemeler kaydederken, diğer taraftan aile hayatınızda ya da evinizde oluşacak birtakım aksilikler, sıkıntılar işinize tam anlamıyla kendinizi vermenizi engelleyebilir. İşle ilgili bir konuda ailenizden bir insanın sizi yeteri kadar desteklemediğini ya da size doğru yön gösteremediğini düşünebilirsiniz. Hayal kırıklıkları ailevi ortamlardan gelecek ya da evinizle ilgili konularla alakalı olacak. Rutubet, su ile ilgili problemler bunlara dikkat etmekte fayda olacak.

Diğer taraftan güneş Başak burcuna geçiyor, kariyer vealanlarınızda sizi parlatmaya hazırlanıyor. Hiç merak etmeyin, çok fazla çalışacağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Pratik olacaksınız, verimli olacaksınız, etrafınızdaki insanlara fayda sağlamak sizin için önemli olacak. Gireceğiniz çevrelerde yeni insanlarla tanışmak önemli olurken, yakın çevrenizden bir insanla kalıcı, uzun soluklu, sağlam bir ilişkiye merhaba deme olasılığınız bu hafta başında çok yüksek.

Çarşamba günü büyük girişimlerden uzak durun. Özellikle paraya dayalı yatırım yapacaksanız dikkatli olmakta fayda var. Perşembe günü parasal konularda istediğiniz ya da uzun zamandır beklediğiniz bir haber kapınızı çalacak. Geçen Pazar günü oluşan dolunaydan aldığınız etkilerle iletişim işlerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarla yolumuzda istikrarlı bir şekilde ilerleyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ağustos - 30 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 33" R
Ay
Yay
20° 26' 08"
Merkür
Koç
16° 10' 04"
Venüs
Koç
27° 45' 59"
Mars
Balık
27° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 46"
Satürn
Balık
16° 20' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 36"
Lilith
Başak
23° 02' 48"
True Node
Koç
15° 28' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:01

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>