Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çarşamba gününden itibaren Aslan burcunda konumlanan Merkür iş hayatınızı düzenlemenizi ve sırtınızı dik tutmanızı sağlıyor. Cuma gününden sonra Güneş ve Merkür entelektüel merak duygunuzu kamçılıyor. 26 Temmuz - 2 Ağustos Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Temmuz - 2 Ağustos

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vakit ayıracağınız bir hafta başlıyor. Ama aile hayatınızda eviniz için yapacağınız birtakım girişimlerde bu hafta başında biraz kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Eğer bir misafir ağırlayacaksanız ya da yapmanız gereken planlar varsa kafanız biraz dağınık olabilir ya da karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ama hafta ortası itibariyle oldukça eğlenceli zamanlar başlıyor.

Çarşamba günü Merkür Aslan burcuna geçiyor. Seyahat etmekten, öğrenmekten, değişik insanlarla bir araya gelmekten kendinizi hiç tanımadığınız insanlara anlatmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem başlıyor. Hayatınızda bir insan varsa o insanın yakın çevresi, akrabaları ve kardeşleriyle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu dönemde öğrenmekten mutluluk duyacaksınız. Yeni bir dil öğrenebilirsiniz, yeni bir kursa yazılabilirsiniz. Aynı zamanda değişik insanlarla bir araya geleceğiniz için değişikfırsatlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki dönem işle ilgili konularda sizi destekleyen bir dönem olacak.

Aynı zamanda enerjinizi kariyerinize vekonularınıza da kaydıracaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda enerjinizi verimli bir şekilde ortaya koymak isteyeceksiniz. Entelektüel yapınızla önemli işlerde kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Öte yandanhayatınızda zaman zaman tartışmalar, mükemmeliyetçilikten kaynaklı sürtüşmelere de açık olabilirsiniz. Annenizle bu dönem sürtüşmelere girmemeye çalışın ve karşı tarafı çok fazla eleştirmeyin. Aile ortamlarınız ve özel hayatınız arasında,hayatınız ve özel hayatınız arasındaki dengesizlikleri bu hafta içinde minimuma indirmeli ve disiplini doğru bir şekilde sağlamalısınız. Aynı zamanda kafanızda birtakım planlar varsa bu planları sevdiklerinizle paylaşmak ve onlardan alacağınız geri bildirimlerle planlarınızı elden geçirmek önem kazanıyor.

İletişime dayalı işlerde önemli şanslarla karşılaşacağınız bir döneme bu hafta itibariyle girdiniz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, sosyal medya alanlarınızda çeşitli şans ve fırsatlar karşınıza geldiyse ve siz bu fırsatları henüz hayatınıza geçirmediyseniz bu hafta itibariyle bu fırsatlarla yeniden karşılaşacağınız bir dönem başlıyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Temmuz - 2 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 36" R
Ay
Oğlak
02° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 22' 03"
Venüs
Koç
28° 55' 46"
Mars
Balık
28° 25' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 56"
Satürn
Balık
16° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 15' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 05"
True Node
Koç
15° 25' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>