Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hazırlıklı olun: Cuma günü ve bu hafta sonu Mars, Merkür, Güneş ve Satürn karşınıza harika bir kontrat imzalama fırsatı ya da kârlı bir iş fırsatı çıkarabilir. 31 Ocak - 7 Şubat Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Ocak - 7 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, haftanıza parasal işlerinize başlıyorsunuz ama sabah saatlerinde toparlamanız, halletmeniz gereken önemli konuları ele alacaksınız. Öğleden sonra saatleri itibariyle birkaç gün boyunca iletişim eviniz aktif olacak. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, dijital platformlar, eğitim, radyo, televizyon, medya alanlarınızda bir Yeniay yaşayacaksınız. Demek ki bu Yeniayla beraber iletişime dair işler, yakın çevrenizi işin içerisine alacak konular önem kazanıyor.

Salı günü oluşacak Yeniayda sorumluluklarınızla ilerlemek durumunda kalacaksınız. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığı veya işiyle ile ilgili konu ve olaylar önem kazanabilir. Yine yakın çevrenizden bir insanın hayati yükümlülüklerini üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizle çok fazla ilgili olmak istemeyebilirsiniz. Öğrenciyseniz derslerinizin ağırlığı bu dönem üzerinize baskı oluşturabilir. Her şeyi günü gününe yapmadıysanız, bazı şeyleri geciktirdiyseniz bu Yeniay ve sonrası her şey yükümlülükler ile üzerinize gelebilir. Eğitim hayatınızda da bazı kısıtlayıcı ya da engelleyici etkiler devrede olabilir.

Diğer taraftan para evinizde gerileyen Merkür, Cuma günü düzeliyor. 26 Ocak’tan bu yana parayla ilgili konularda sıkışmalar, ifade sorunları ya da kendinizde, ilişkilerde para ile ilgili sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. Merkür'ün düzelmesi ile beraber bu alanlarda daha rahat adımlar atacağınız, ticari faaliyetlerinizin hızlanacağı, para kazançlarınızın normalize olacağı bir döngüye merhaba diyorsunuz.

19 Kasım’da bir tutulma vardı ve sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı tetiklemekteydi. Hem 19 Kasım hem 10 Aralık civarı bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Cumartesi itibariyle yeniden bu konuların karşınıza gelmesi söz konusu olacak. O yüzden hem sağlığınıza gereken özeni gösterin hem dehayatınızda herhangi bir olay yaşadıysanız bu olayla ilgili konu ve olaylar Cumartesi günü ve sonrası 10 boyunca hayatınızda yer edebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Ocak - 7 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>