Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Gezmeye, dolaşmaya, keşfetmeye, deneyim kazanmaya, özgürleşmeye o kadar çok ihtiyacınız var ki tam da bunları yapacağınız haftalardan bir tanesi başlayacak. Para ya da işle ilgili konuları hafta ortasına kadar erteleyin. Kendinizi dış ortamlara atın biraz daha evinize erken geldiğinizde kendi istek ve beklentilerinizi ön plana çıkartın canınızın istediği konularla uğraşın bu hafta buna çok ihtiyacınız var ve bunu yaparsanız çok rahat edeceksiniz. Merkür Neptün dik açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda sıkıntılı haberleri karşınıza getirebilir. Ev ortamlarında çok çabuk aşağıya çekildiğinizi görebilirsiniz ev hayatında bazı konular yanıltıcı olabilir. Bir aile ya da bir apartman içi kavgasına katılırsanız orada yanıltıcı durumlar da var kimi savunduğunuza dikkat edin. Ev ortamlarında enerjiniz düşük çalışacak o yüzden kendinizi bolca dışarıya atın.

Perşembe günü Oğlak burcundaki Yeni ay, para alanlarınızda oluşacak. Maddi konularda hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz amaç ve hedefleriniz doğrultusunda kendinizi güvene alarak her şeyi planlayarak atacağınız adımlar para ile ilgili konularda büyük açılımları karşınıza getirecek. Maddi olarak planlar varsa bu Yeni ay bu planlarınızı hareketlendirebilirsiniz ama yine de parasal konularda dikkatli olmanız gerekecek. Çünkü elinize geçen para, yatırımlarınız, karşınıza gelecek para ya da ödemeler dengesi sizi yoracak ve zorlayacak. Arkadaş çevrenizden biri borç isteyebilir ona yardım etmek durumunda kalabilirsiniz ondan bir alacağınız vardır ama alamayacağınızı öğrenebilirsiniz bunun gibi kontrol dışı olaylar gündeminizde yerleşecek.

Pazar günü Merkür Oğlak burcuna geçer geçmez olayları toparlayacağınız özel hayatınızdaki insandan ya da sizi seven kişilerden destek alacağınız bir döneme girmiş olacaksınız. İşle ilgili konularda bu aralar çok esneksiniz çok daha ileriyi görüyorsunuz ve yetenek size işle ilgili konularda çok güzel kazançlar sağlayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 42" R
Ay
İkizler
23° 11' 33" R
Merkür
Koç
24° 16' 16"
Venüs
Boğa
13° 44' 08"
Mars
Koç
07° 40' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 02"
Satürn
Balık
17° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 56' 37"
Neptün
Balık
29° 12' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 36"
Lilith
Başak
24° 29' 04"
True Node
Koç
15° 08' 60"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>