Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, her tür ilişkiniz bu hafta sizin için önemli olacak. Yalnız kalmak istemeyebilirsiniz, sevdiğiniz insanla planlar yapabilirsiniz. 2 Nisan'da Merkür Koç burcunda geri hareketine başlayacak Merkür'ün bu gerilemesi 25 Nisan'a kadar kariyerinizde bazı konuları tekrar tekrar gözden geçirmenize neden olabilir. İş ortamınızda ya da göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi yanlış ifade etmeye açık olabilirsiniz. Annenizle bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayabilir ailevi ortamlarda iletişiminizi açık ve dürüst tutmanız sadece kendinizi düşünmeden hareket etmeniz işinizi kolaylaştırabilir.

Çarşamba Venüs ve Neptün kavuşumu var, tanımadığınız insanlara karşı yumuşak karnınız ön planda olacak. Seyahatteyken, eğitimle ilgili alanlarda ya da bir yolculukta bir insanla tanışma potansiyeliniz yüksek. Hatta bu insandan fazlasıyla etkilenebilirsiniz ama bu etki geçtikten sonra aslında bu insanı ne kadar büyüttüğünüzü de fark edeceksiniz. Bu dönem tanımadığınız insanlarla olan ilişkilerinizde dikkatli olmakta fayda var. Yanılacaksanız, kandırılacaksanız bu daha az tanıdığınız ama bir arada olmaktan keyif aldığınız insanlardan olacak. Bu hafta gittiğiniz yerlerde çok çabuk ortamlardan etkilenme potansiyeliniz var.

Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiyor, önünüzdeki 3 hafta boyunca Merkür burada geriliyor olmasına rağmen üstlerinizle olan bağlantılarınız kuvvetlenebilir. Sabırsızlık, acelecilik, düşünmeden hareket etme ve rekabetçi özelliklerinizi kontrol altına alabilirseniz bu dönem size faydalı olacaktır. Üstlerinizle zam ya da maddi konuları konuşmak adına Venüs'ün bu geçişini kullanmanız faydanıza olabilir. Merkür gerilemesinin hemen başında harap olmuş ilişkileriniz varsa bu ilişkilerinizi Venüs'ün geçişinde özür dileyerek, gerekli adımları atarak istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz. Güçlü insanlardan maddi yönden destekleriniz olacak. Hafta sonuna doğru güzel etkiler altında olacaksınız. Kariyer alanınızda bir tutulma var 8 Nisan'da bu tutulmaya doğru gidiyorsunuz. Bu dönem söyledikleriniz, yaptıklarınız, istedikleriniz önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>