Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Ocak - 8 Ocak

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, sizin burcunuzda bir Dolunay var. Yengeçler, hayatlarını daha fazla önemseyecekleri, hayata dair önemli kararlar alacakları, ilişkilerin yeniden şekilleneceği, sağlıklarına ekstra dikkat etmeleri gereken bir Dolunay yaşayacaklar. Yediğinize-içtiğinize dikkat edin, kendinizi soğuktan koruyun. Bu Dolunay’da arkadaşlarınızdan çok güzel haberler alabilirsiniz tam yılbaşına girmeden önce birdeğiştirme işle ilgili bir beklenti ya da bir haberiniz varsa bu haberler sizi gerçekten çok mutlu edebilir. Arkadaşlarınızın sizi ne kadar önemsediği sizi ne kadar saydığı ve sevdiğini de çok net bir şekilde göreceksiniz. Diğer taraftan kızgınlıklar ve kırgınlıklar daha çokortamlarınız ya da gündelik hayatta gündeme gelebilir. Çalışmıyorsanız gündelik hayatın koşturması içerisinde insanlarla ağız dalaşına girmek agresif ve onlara karşı sert davranma gibi etkilere karşı dikkatli olmakta fayda var. İş yeriniz varsa elemanlarınıza karşı dikkatli olun. İş hayatınızda beklentilerinizin çok da karşılanmadığını düşünebilirsiniz. Çalışma hayatınız, bir seyahat ya da eğitimle ilgili bir konu ya da sağlıkla ilgili bir konuda almanız gereken bir haber varsa bu hafta yanıltıcı etkiler altındasınız. Bu etkilerde de koşulları birkaç kez gözden geçirerek kontrol etmeye özen gösterin.

2 Ocak'a kadar geçmişte yaşadığınız bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşmamak için bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutun. Yürüyüşler yapmak, spora yönelmek üzerinizden negatif enerjiyi atmanıza çok daha fayda sağlayacak. Jüpiter’in düzelmesi ile daha da rahatlayacaksınız.

Yılbaşı yakın çevrenizle beraber geçecek akraba, kardeşler, komşular, çok yakın dostlarla beraber olmaktan ve güzel sofralar kurmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Ocak - 8 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 34" R
Ay
Boğa
23° 07' 53" R
Merkür
Koç
22° 13' 55"
Venüs
Boğa
11° 06' 07"
Mars
Koç
06° 02' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 48"
Satürn
Balık
17° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 49' 10"
Neptün
Balık
29° 08' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 43"
Lilith
Başak
24° 14' 50"
True Node
Koç
15° 19' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>