Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinize daha çok zaman ayırmaya çalışın. Bazı sağlık sorunları sizi frenliyor ve ilerlemenize engel oluyor. Hafta sonu biraz hava alın. Bugünlerde açık havaya çok ihtiyacınız var. 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, kariyer ve işle ilgili konular bu yeni ayla beraber hızlanıyor. Kariyerinizde önemli açılımlar yapmak istediğiniz bir dönem. Kafanızda bir sürü plan vardı, bu planlar çok hızlı bir şekilde çığ gibi büyümüş olabilir. İşte bu planları hayata sokmak için gökyüzü sizi destekliyor. Anne ve anne tarafınız ile ilgili konu ve olaylarla ilgili kendinizi cesur hissedecek ve girişimlerde bulunacaksınız. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili verilmesi gereken kararlar bu yeni ay zamanı gündeminize yerleşecek. Ama bu hafta ilişkilerinize iki kere dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü sevdiğiniz insanın sizin hayatınız üzerinde bazı konuları zorladığını ya da sizin üzerinizde etki yapmaya ya da sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Onunla olan bağlantınızda içinizdeki o enerjiyi, o hevesi, o coşkuyu ona aktardığınızda karşı tarafın buna verdiği tepkileri beğenmeyebilirsiniz. Bu dönem kıskançlıklara, manipülasyona, çekememezlik etkisine karşı dikkatli olmakta fayda var. Çünkü hayatınızda bir insan da olsa evli de olsanız bu hafta içerisinde bu etkileri göreceksiniz.

Diğer taraftan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber Çarşamba günü itibariyle sosyal çevrenizin daha hareketli olacağı bir döngü başlıyor. 3 hafta boyunca arkadaşlarınızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz, önemli organizasyonlarda arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da sosyal çevrenizi hareketlendirebilirsiniz. Bu süreç içerisinde yeni tanışacağınız insanlarla düzgün bağlar kurabilirsiniz. Önemli bir organizasyona dayalı işiniz varsa işten elde edilen gelirlerinizi artırmak istiyorsanız 3 haftalık Venüs’ün geçişiyle hayatınız renklenecek. Maddi konularda rahat edeceğiniz bir hafta olacak.

Çarşamba ve Perşembe günleri güzel maddi kazançlar yüzünüzü güldürebilir, uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa bu paranın geleceği haberi sizi havalara uçurabilir. Çarşamba ve Perşembe günü bu noktalarda gayet güzel destekli olacaksınız. Özel hayatınıza hem hafta başında hem de Cuma günü dikkat etmeniz çok doğru olacaktır. Eşinizin ailesiyle ilgili bu dönem çok fazla çekişmelere girmemeye çalışın.

Hafta sonu biraz dinlenmek size iyi gelecek, tabii dinlenebilirseniz. Çünkü bir sürü telefon trafiği ya da hiç beklenmedik insanlardan gelecek bazı haberler yine evde bile olsanız hafta sonunda şöyle ayaklarınızı bir uzatıp rahatlamanızı engelleyecek, kafanız devamlı çalışacak ve gelecek planları yapacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 42" R
Ay
Oğlak
12° 20' 53"
Merkür
Koç
16° 34' 02"
Venüs
Koç
29° 49' 10"
Mars
Balık
28° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 02"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 53"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>