Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bu harika yaz mevsiminin parlak ışıkları sizi adeta havalara uçuruyor. İçinizden dışınıza doğru yayılan bir dinginlik ve huzur hissediyorsunuz. Kendinizi serbest bırakmaktan çekinmeyin! 16 Ağustos - 23 Ağustos Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ağustos - 23 Ağustos

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, gündelik koşturmalarınızda özgür ve kafanıza göre rahat etkilerle haftanıza başlıyorsunuz. Pazartesi itibariyle bacaklarda ağrı hissedebilirsiniz. Bu nedenle bacak ve kalça bölgenizi çok zorlamamaya özen gösterin. Bu hafta çok fazla yemekle, yiyeceklere yüklenmemeye özen gösterin, karaciğerinize dikkat edin.

Pazartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor, eviniz, aileniz, yuvanız önemli olmaya başlıyor. Yani evinize daha fazla eşya almak, evinizde misafir ağırlamak, kapılarınızı herkese açmak önem kazanabilir. Uzun zamandır planladığınız bir eşya varsa evinize bu eşyayı almanın tam zamanı. Aynı zamanda boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz için de çok keyifli bir zaman dilimi başlıyor. Önünüzdeki 3 hafta boyunca bu alanlardaki işlerinizin rahatlıkla ilerleyeceği bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

Bu aralar fikirsel olarak çok önemli adımlar devreye girebilir ve siz de bazı fikirleri hayata geçirmek istiyor olabilirsiniz. Ama bütün bunları yaparken sabırsız etkilerden mümkün olduğunca kaçınmakta fayda var. Kimseyi dinlemeden kendi bildiğinizi okuyabilir sinirli, agresif ve gergin tavırlarla konuşmalar yapabilirsiniz. O yüzden hafta sonuna doğru önemli konuşma ve görüşmelerimizde biraz daha sakin kalmaya özen gösterin.

Parasal konulardan şanslı haftalardan bir tanesi, önemli açılımlar karşınıza gelecek. Maddi alanda kendinizi şanslı ve fırsatlı göreceksiniz. Ama abartmaya da meyilli olabilirsiniz. O yüzden gelen giden para dengesini korumaya çalışın, abartıdan, müsriflikten uzak durun.

Pazar günü bir dolunay gerçekleşecek, siz bu dolunayı müşterek para alanlarınızda yaşayacaksınız. Demek ki bir borçla, bir ödemeyle, krediyle, gözden kaçırdığınız bir detayla uğraşma olasılığınız yüksek. Hatta parayla ilgili geçtiğimiz ay önemli bir karar almış ya da bir fırsat yakalamış olabilirsiniz. Şimdi bu kararı uygulamanın ya da bu kararın sonuçlarını görmenin zamanı. Bu dolunayla beraber para alacak, verecek dengesi önemli olacak. Eğer bir borcunuz tamamlanıyorsa kendinizi gerçekten şanslı, mutlu, iyimser görmeniz de söz konusu olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ağustos - 23 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 57" R
Ay
Yay
24° 45' 25"
Merkür
Koç
16° 13' 48"
Venüs
Koç
28° 10' 35"
Mars
Balık
27° 57' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 22' 15"
Uranüs
Boğa
22° 12' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 44"
Lilith
Başak
23° 05' 01"
True Node
Koç
15° 27' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>