Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaz mevsimi size ilham veriyor. Güneş ve Uranüs finansal durumunuzu olumlu yönde etkiliyor ve sizi yeni bireysel girişimlerde bulunmaya davet ediyor. Kendinizi gösterin! 5 Temmuz - 12 Temmuz Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Temmuz - 12 Temmuz

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, hafta başında arkadaşlarınızdan birçok haber alacaksınız. Aynı zamanda geçtiğimiz Pazar günü hayatınızı hareketlendiren önemli bir mevzuyu konuşmak, çözüme kavuşturmak adına da harekete geçebilirsiniz.

Diğer taraftan Güneş Yengeç burcunda, yani sağlığınızla ilgili konular, hayat girişimlerinizle ilgili konular önemli. Cumartesi günü sizin burcunuzda oluşan Yeni Ayla beraber hayata dair hareketlendirmek istediğiniz, başlatmak istediğiniz ne varsa bütün bu konuları hayata geçirecek fırsatları bulacaksınız. Mesela yer değiştirmek mi istiyorsunuz? Başka bir ülkeye mi taşınacaksınız? Yeni bir ilişkiye adım mı atmak istiyorsunuz? İş başvurusunda mı bulunacaksınız? Sağlığınızla ilgili almamız gereken önemli bir karar mı var? Ameliyat mı olacaksınız? Size binlerce olasılık sayabilirim. İşte bunun gibi önemli olaylar Cumartesi günü oluşacak Yeni Ay ve sonrası hareketleniyor. O yüzden kafanızdaki planları iyi bir şekilde oluşturmaya özen gösterin. Bu Yeni Ay sizin Yeni Ayınız olacak sevgili Yengeçler.

Diğer taraftan bu hafta başında uzak yerlerden alacağınız haberler önemli olacak. Ama bu haberler bazı noktalarda doğruyu yansıtmıyor olabilir ya da çok çabuk kanabilir, yanılabilirsiniz. Gökyüzünde yanıltıcı etkiler devrede olacak. Özellikle böyle acıdığınız insanlar varsa sizden yardım bekleyen, yardım isteyen insanlara karşı yumuşak karnınız devrede olabilir. Bu hafta parasal konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Çok çabuk kandırılabilirsiniz. Para ile ilgili bir konuda planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Aynı zamanda para ile ilgili bir konuda kendiniz engellenmiş veya sıkıntıda gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda, yatırımlarınız konusunda bu hafta dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Büyük harcamalardan kaçının ve büyük girişimler arkadaşlarla yapılacak olan işlerde parasal olarak kendinizi hemen öne sürmemeye özen gösterin.

Merkür Pazar günü sizin burcunuza geçiyor ve sizin burcunuza geçer geçmez kendinizi çok daha iyi ve çok daha net ifade etmeye başlayacaksınız. Hayata dair beklentilerinizin artacağı bu dönem yakın çevrenizle olan iletişiminiz de hızlanacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Temmuz - 12 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 02' 56" R
Ay
İkizler
17° 33' 40" R
Merkür
Koç
23° 51' 45"
Venüs
Boğa
13° 13' 52"
Mars
Koç
07° 21' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 14"
Satürn
Balık
17° 23' 42"
Uranüs
Boğa
22° 55' 12"
Neptün
Balık
29° 11' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 17"
Lilith
Başak
24° 26' 21"
True Node
Koç
15° 11' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>