Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Merkür'ün işlerinizi birbirine kattığı ortada. O hâlde stratejik davranın. Zihinsel gücünüz sayesinde çevrenizden takdirleri toplayacaksınız. 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, sosyal çevrenizle atacağınız önemli adımlar, arkadaşlarınızla yapacağınız önemli planlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz ama bu kararları hayata geçirmekte sabırsız olmayın.

Perşembe günü halkalı Güneş tutulması yaşanacak. Bu tutulmayı siz kadersel alanınızda yaşayacaksınız. Beklenmedik konu ve olaylar bu dönem karşınıza gelebilir. Bu konu ve olaylar hem sizin hayatınızla ilgili olabilir hem de maddi durumunuzu ilgilendirebilir. Aynı zamanda sağlığınızla ilgili ele alınması gereken konularla uğraşabilirsiniz. Uzaktan, yurtdışı bağlantılı işlerden ya da yakın çevrenizden beklediğiniz birtakım haberler varsa bu tutulma ile beraber bu haberlerin karşınıza gelmesi söz konusu olabilir. Ama önümüzdeki 6 ay boyunca büyük girişimlerden ziyade daha önceden planladığınız, harekete geçirmek istediğiniz, yarım bıraktığınız ama bir tür bir yapamadığınız işleri ele almaya özen gösterin. Bu işleri ele aldıkça, kafanızdaki problemleri çözdükçe, kendi ruhunuza daha fazla vakit ayırdıkça işlerin çok daha rahat aktığını göreceksiniz. Kendi ruh sağlığınızı sağlam tutmak anlamında algınızı biraz etrafınızdaki olaylardan kendini hayatınıza çevirmeniz daha doğru olabilir.

Mesela özel hayatınızı odaklanın. Çünkü bu dönem Venüs sizin burcunuzda ve aynı zamanda sosyal çevre bağlantılarınızın da kuvvetli olduğu haftalardan bir tanesi. Bu da demek oluyor ki hayatınızdaki insanla sosyalleşebilirsiniz, arkadaşlarınızla beraber birtakım planlar içerisine girebilirsiniz. Geleceğe yönelik önemli hareketlenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilere dair güzel sonuçlar bu noktalarda gelecek.

İş hayatınızda hala kafanızı kurcalayan bazı sıkıntı ve sorunlar olabilir. Bu sıkıntı ve sorunları hafta sonuna doğru çözmek aklınızda bulunsun. Diğer taraftan Cuma günü Mars Aslan burcuna geçecek. Aşka, keyfe, spora, hobilere, sanatsal faaliyetlere, kreatif işlere daha fazla para harcayacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Bu dönem paraya dair mücadeleniz ve uğraşlarınız çok artacak. Harcamayı da seveceksiniz ama para geldiği gibi de gidebilir bu etkiye dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 02" R
Ay
Yay
02° 07' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 05"
Venüs
Koç
26° 00' 09"
Mars
Balık
26° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 51"
Satürn
Balık
16° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 41"
Lilith
Başak
22° 53' 16"
True Node
Koç
15° 32' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>