Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çarşamba gününden itibaren Mars ve Uranüs son dönemlerdeki girişimleriniz konusunda size destek olacak. Bir işinizin ya da projenizin ilerleme kaydettiğini fark ediyorsunuz. Çok geç olmadan hareket geçmeniz şart! 3 Mayıs - 10 Mayıs Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Mayıs - 10 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler hayatınızın oldukça hareketli olduğu bir dönemdesiniz. Parasal konularla haftanızı başlatacak ve Pazartesi akşamı maddi konularda önemli bir sorumluluk üstleneceksiniz. Bu sizi duygusal olarak aşağı çekebilir ama merak etmeyin bu hafta maddi konularla ilgili alanlarınızı rahatlatmanın yolunu da bulacaksınız.

Bu hafta para ile ilgili konular,yaptığınız insanlarla olan görüşmelerinizde bazı gecikmeler, ertelenmeler, sıkıntı ve problemler devrede olabilir ama diğer taraftan bazı paraların da geleceğini bileceksiniz. Bu para geldiğinde doğru yere harcamaya, doğru şekilde planlama yapmaya çok özen gösterin. Çünkü bu noktalarda zorlanmalarınız olacak. Birine verdiğiniz bir söz olabilir, arkadaşınız sizden borç istemiş ve siz de ona yardım etmek istiyor olabilirsiniz, bir yere para verecek olabilirsiniz… Bu konularda abartılı davranmayın ve söz verirken biraz daha dikkatli olmaya özen gösterin.

Salı günü Merkür İkizler burcuna geçiyor yani iletişimsel faaliyetlerden biraz elinizi, ayağınızı çekeceğiniz bir dönem. Yakın çevrenizin konu ve olayları biraz başınızı ağrıtabilir. Akrabalarınızın, kardeşlerinizin kariyeri ile ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İnsanların genel hikayeleri ya da hayatıyla ilgili yaşadıkları sıkıntı ve problemleri gözünüzde fazla büyütmeye meyilli olacaksınız.

Pazar günü de Venüs’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber biraz elinizi, ayağınızı ilişkilerden çekmek isteyebilirsiniz. Bu dönem içerisinde her şeyi biraz anlamlandırmak, pilinizi şarj etmek, biraz dinlenmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Eğer yazma, çizme gibi birtakım işleriniz varsa bu dönem ilhamınız çok yüksek olacak. Kendinize daha fazla vakit ayırdığınız ya da kendinizi diğer işlerden soyutlayabildiğiniz için işlerinizi rahatlıkla yürütebileceksiniz. Bu haftanın geneline bakıldığında Mars sizi hareketli kılıyor, kariyer ve işle ilgili yapılması gerekenleri karşınıza getiriyor. Doğru planlamayla istediklerinizi yapabileceksiniz. Biraz da ruhunuza ve kendinize gereken özeni göstermeyi unutmayın. Sağlığınıza da dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Mayıs - 10 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 15" R
Ay
Akrep
29° 09' 15"
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
25° 42' 41"
Mars
Balık
26° 24' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 34"
Satürn
Balık
16° 11' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 46' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 52"
Lilith
Başak
22° 51' 42"
True Node
Koç
15° 33' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>