Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yerinizde sayıyorsunuz... Ama cuma gününden itibaren burcunuzda konumlanan Mars her şeyi değiştiriyor. Formunuza tekrar kavuşuyorsunuz. Yaşam enerjinizi fiziksel ve sportif aktiviteler aracılığıyla dışavurmak size iyi gelecektir 19 Nisan - 26 Nisan Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Nisan - 26 Nisan

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular, verilecek önemli kararlar ve bu hafta atmanız gereken önemli adımlar gündeme damgasını vurabilir ve birkaç gün boyunca kendi hayatınızı diğer kişilere göre daha fazla önemseyebilirsiniz.

Güneş’in ve Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber sosyal çevrenizle olan bağlantılarınızın kuvvetleneceği, aktiviteler, organizasyonlar, davetler, işten elde edilen gelirler alanına daha fazla düşeceğiniz ve diğer insanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyacağınız bir döngü başlıyor. İşle ilgili konulara odaklandığınız bir dönemdeydiniz şimdi bu işten elde ettiğiniz birtakım deneyimleri kendi sosyal çevrenize taşıyacağınız bir dönem başlıyor. Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilir ya da takım çalışmalarına daha çok yatkın olabilir, grup etkinlikleri, faaliyetleriniz varsa buralarda kendinizi daha etkin bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Daha sağlam temelli ilişkiler üzerinde ilerlemek isteyeceksiniz. Arkadaş çevrenizden bir insanla ani, hızlı, beklenmedik bir aşka, ilişkiye yelken açmak hayatınızın gidişatını değiştirebilir.

Cuma günü Mars Yengeç burcuna geçiyor, Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber derin bir oh çekeceksiniz. Son bir, bir buçuk aydır bazı konular üzerinize üzerinize gelmiş olabilir, zaman zaman enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamış olabilir, yönünüzü kaybetmiş olabilirsiniz. Anlık çıkışlarla sinirsel birtakım sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olmuş olabilir. Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber idare sizin elinize geçiyor. Zaman zaman hayatınızla, sağlığınızla ilgili konulara yön verirken Mars’ın Yengeç burcunda olmasından kaynaklanarak anlık çıkışlar, sabırsızlık etkisi ya da kendinizi savunma gibi durumlara karşı hazırlıklı olmakta fayda var. İçerlediğiniz, kızdığınız, tepki göstermek istediğiniz zaman bütün öfkenizi, sinirinizi kendinizden çıkarabilirsiniz. O yüzden sakarlıklara, düşmelere, çarpmalara karşı lütfen bu dönem önleminizi alın.

Hafta sonu Cumartesi günü sosyal çevrenizden, organizasyonlardan ya da yeni tanışacağınız bir insanla aşka yelken açabilirsiniz ilginç konuşmalar yapabilirsiniz. Pazar günü biraz zorlayıcı açılar devrede olacak, lütfen dikkatli olun. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı ve problemler görünürken aynı zamanda arkadaşlarınızın hayatında da bazı zorlanmalara şahit olacaksınız. Bu dönem önemli işleriniz varsa bir sonraki haftaya da yansıyacağı için dikkatli olmakta fayda olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Nisan - 26 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>