Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanacaksınız. Sevdiğinizin hayatına göre hareket etmek ondan gelecek haberlere göre planlar yapmak önemli olacak. Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiyor arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız hız kazanıyor. 3 hafta boyunca işten elde edilen gelirleriniz artabilir, işinizle ilgili girişimde bulunduğunuz, cesur olduğunuz konuların karşılığını alabilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde insanlar sizi fazlasıyla beğenebilirler. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz kuvvetlenirken bu dönem çevrenizden büyük faydalar sağlayabilir organizasyonlar, aktiviteler ya da takım çalışmalarıyla yapılacak her tür işten yana şansınız kuvvetli. Bir derneğe, bir partiye üyeyseniz burada da önemli oluşumlar sizi ön plana çıkarabilir. Burası gelecek evi olduğu için geleceğinizi şekillendireceğiniz önemli insanlarla da karşılaşma potansiyeliniz yüksek.

Pazartesi Mars Neptün’le kavuşum halinde olacak. Bu kavuşumu uzak çevre alanlarınızda yaşayacaksınız bu da daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminiz konusunda yanıltıcı etkiler altında olacağınızı gösteriyor. O yüzdenyaptığınız ama daha az samimi olduğunuz insanlardan yana hayal kırıklıklarınız yüksek olabilir. Evliyseniz eşinizin kardeşleriyle bir olay yaşama potansiyeliniz var. Onlardan bir beklentileriniz varsa burada yaşanacak bir olay sonucunda bu beklentilerinizin karşılanmadığını da görebilirsiniz. Eğitim ve seyahatle ilgili fırsatlarınız varsa, bir yerlerden haber bekliyorsanız düşündüğünüz gibi çıkmayabilir. Beklentiniz yüksek olduğu için burada bazı sorunlar yaşama potansiyeliniz var.

Salı günü Mars Koç burcuna geçiyor önünüzdeki bir buçuk ay boyunca enerjinizi kariyerinize kaydırıyorsunuz. Güçlü ama sabırsız bir enerjiyle hareket edeceksiniz. Şimdiye kadar ilmek ilmek ördüğünüz cesurca davrandığınız konularda biraz daha sabretmeniz önemli. O yüzden düşünmeden hareket etmemeye özen gösterin. İçinizde inanılmaz bir enerji olacak. Patronlarınız ve sizden üst konumda olan insanlarla olan konuşmalarınızda tepkisel ve dürtüsel yaklaşımlar göstermemeye çalışın. Annenizle olan ilişkilerinizde gerginlikler olabilir toplumsal konularda da tepkilerinizi hemen göstermek isteyebilirsiniz. Kavgacı ve rekabetçi tavrınızla hareket edebilirsiniz. Bu etkilerdünyasında sizi biraz daha ön plana çıkarırken bir yandan da kavgacı bir insan gibi görünmenize neden olabilir.

Çarşamba günü maddi konularda beklenmedik bazı olaylarla karşılaşma potansiyeliniz var. Bu dönem kimseye para vermeyin borç vermeyin kefil olmayın özellikle 1 Mayıs Çarşamba günü bu etki devrede olacak. Para ile ilgili konular yüzünden ilişkilerde bozulmalar yaşayabilirsiniz. Plüton maddi konularda müşterek para alanlarınızda diğer insanlarla olan parasal işlerinizde önemli değişimler ve dönüşümleri Ocak sonu itibariyle karşınıza getirmiş olabilir. Hem burada bir güç kazanmış olabilirsiniz hem de şimdiye kadar fark etmediğiniz bazı kapılar ve konular önünüze açılmış olabilir.

Perşembe günü Plüton’un bu alanlarınızda gerilemesiyle son 3-4 aydan bu yana elde ettiğiniz bazı fırsatları ya da değişim ve dönüşümleri hayatınıza nasıl geçirdiğinizi göreceksiniz. Bazen işlerin yavaşladığını bazen çok rahat akan konuların eskisi gibi olmadığını fark edebilirsiniz. Plüton bu anlamda önemli mesajlarını sizlere bu gerilemesi sırasında verecek. Cuma günü Mars'ın Plüton’la olumlu açısı devrede. Göz önünde olacağınız ortamlar işle ilgili alanlarda enerjinizi tam kapasite kullanacağınızı ve her türlügirişiminizde de istediğiniz sonuçları alacağınızı gösteriyor. Hafta sonu oldukça hareketli geçecek ama hafta sonu 8 Nisan tutulma noktası tetiklenecek. Kariyerinizde, göz önünde olacağınız ortamlarda, annenizle ilgili konularda önemli haberler devreye girebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 03" R
Ay
Balık
12° 37' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 09"
Venüs
Boğa
05° 09' 29"
Mars
Koç
02° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 47"
Satürn
Balık
16° 52' 00"
Uranüs
Boğa
22° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 52"
Lilith
Başak
23° 42' 44"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>