Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler haftaya gündelik hayatınızın ritmi önem kazanarak giriş yapıyorsunuz. İş hayatınız, günlük koşturmalarınız ya da sağlığınızla ilgili konular birkaç gün boyunca gündeminizde yerleşebilir. Sağlıkta kalça, uyluk bölgesi, ayak problemleri, huzursuz bacak sendromu ya da kaslarınızı çok zorlamaktan kaynaklı birtakım problemler yaşanabilir. Karaciğer bölgenizi de rahatlatmanız gerekiyor. Mars çok uzun zamandır burada hareket ediyordu şimdi burada değil ama yine de çeşitli sıkıntı ve problemleri karşınıza getirmiş olabilir. Ateşli hastalıklar, çarpmalar, düşmeler, sakatlanmalar gibi. Artık daha kontrollü olduğunuzu fark ediyorsunuz.

Merkür'ün Neptün’le olan dik açısıhayatınızda ve gündelik hayatın ritminde bazı aldanmalar ve yanıltıcı koşulların karşınıza geleceğini gösteriyor. Beraber çalıştığınız insanlardan yana hayal kırıklıklarınız yüksek olabilir ya da onlardan beklentiniz yüksek olduğu için siz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu dönemdeğiştirmek yeni bir işe başvurmak anlamında çok da destekli olmayacak. Yanıltıcı etkiler sizi yorabilir bazı detayları gözden kaçırmanıza neden olabilir.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair atacağınız yeni adımlar karşınıza gelebilir. Evlenmeyi düşünüyorsanız, ilişkinizi sağlama almak istiyorsanız, kendinizi ilişkinizde güvene almak aynı zamanda sevdiğiniz insanın hayatını şekillendirmek ya da onunla beraber önünüzdeki döneme dair birtakım planlarınızı hareketlendirmek istiyorsanız bu Yeni ay bunun müjdesini verecek. İlişki ile ilgili konularda atacağınız önemli adımlar 15 gün boyunca önemli olabilir ama diğer taraftan aileleri ikna etmek ya da aile hayatınızda yaşadığınız bazı zorlanmalar dengeyi kurmakta zorlanacağınız anlamına da gelebilir. Aile büyüklerinizden birinin bu ilişkiye karşı çıkması ya da yaşanacak bir sağlık sıkıntısının sizin isteğinize cevap verememesi gibi durumlara karşı hazırlıklı olun. Bu Yeni ay şunu söylüyor sabreden derviş muradına ermiş. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda, ortaklı işlerinizde asla acele etmemeniz gereken bir dönem. Sevdiklerinizi önemsemeniz ama aynı zamandayükünüze de daha fazla kendinizi vermeniz gereken bir dönem olacak. Özel hayatınızda arkadaşlarınız ve çevrenizden gelecek güzel destekler yüzünüzü güldürebilir. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler konusunda bu hafta içsel stresleriniz yoğun olabilir. İstediğiniz haberlerin gelmemesi gibi etkiler söz konusu olacak. Merkür'ün Oğlak burcuna geçişiyle sabırlı olur ve plan yaparsanız Pazar gününden sonra özel hayatınızda toparlayıcı etkiler devreye girebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 57" R
Ay
Boğa
28° 54' 27" R
Merkür
Koç
22° 35' 52"
Venüs
Boğa
11° 35' 53"
Mars
Koç
06° 20' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 50' 34"
Neptün
Balık
29° 09' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 01"
Lilith
Başak
24° 17' 31"
True Node
Koç
15° 18' 03"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>