Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Yıllık Burç Yorumu

2018

Aslan Burcu

11 Şubat'ta Venüs, Balık burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart'a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde başkalarının parası, ortaklaşa işlerden gelen gelirler, primler, ödemeler, burslar ve kredilerle ilgili keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Anlaşmalardan kazanç elde edebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, cinsel anlamda sizi mutlu edecek biriyle keyifli bir ilişki yaşayabilirsiniz. İlişkiniz varsa, kıskançlık, kapris, haset, sevgilinizin arkasındançevirmek, sevgilinizin özel alanlarına girmek ilişkilerde bazı problemlere yol açabilir. 2 Mart'ta 11 derece Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, kazançlarınız, paranız ve maddi durumunuzu ilgilendiren alanları etkileyecek. Parasal konularda her zamankinden daha özenli davranabilirsiniz. Kazancınızı artırmanın yollarını ararken, bir süredir peşinde olduğunuz projenin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bu Dolunay döneminde odak noktanız daha çok kazançlarınızla ilgili olacak.

17 Mart'ta 18 derece Balık burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Finansal kaynak arayışındaysanız, bu dönemde destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. İş ve kariyerinize ilişkin anlaşmalar gündeme gelebilir. Borç ve alacak-verecek konularında, eşinizin ya da ortağınızın finansal konularıyla ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. İhtiyacınız olan finansal kaynağa yakında kavuşacaksınız. Öğrenciyseniz burs alabilirsiniz. Davalarınız lehinize sonuçlanabilir. Krediniz onaylanabilir, borç arayışınız varsa bu paraya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Eğer bir yatırım planınız varsa, elinizdeki kaynakları doğru şekilde kullanmak için destek alabilirsiniz. 10 Temmuz'da Venüs, Başak burcuna geçiş yapacak ve 7 Ağustos'a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem gardırobunuzda yer açmanız gerekebilir çünkü bol bol alışveriş yapacaksınız.

26 Ağustos'ta 3 derece Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Finansal kaynak arayışındaysanız Dolunay zamanında destekleyici etkiler altında kalabilirsiniz. İşinize ilişkin önemli sözleşmelere imza atabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal sorunlarının çözümüyle ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. Bu Dolunay size ihtiyacınız olan finansal kaynağı getirecek. Öğrenciyseniz bu bir burs, davalarınız varsa nafaka veya tazminat şeklinde olabilir. Eğer yatırım yapma planlarınız varsa, bu Dolunay zamanı elinizdeki kaynakları doğru şekilde kullanmanız konusunda önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Kredi çekmeyi ya da yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bu konuda ehil insanların fikirlerinden yararlanmalı ve kendi başınıza hareket etmemelisiniz. Kredi ve borçlarla ilgili konular aklınızı meşgul edebilir. Çevrenizdeki insanlar için fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi strese sokabilir. Şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. Ticari faaliyetlerde bulunmak,kurmak ve müşterilerinizi artırmak için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

9 Eylül'de 17 derece Başak burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu durum maddiyatınızı ilgilendiren alanlarda meydana gelecek. Parasal konularda özenli ve detaycı davranabilirsiniz. Kazancınızı artırmanın yollarını ararken, bir süredir peşinde olduğunuz bir işin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bu Yeni Ay döneminde odak noktanız kazancınız olacak. Güneş bu hafta Terazi burcuna geçecek ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 18 Kasım'da Mars, Balık burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumu günün ana temasını oluşturacak. Bu konularla ilgili stres yaratan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yatırım yapmak için kredi araştırması içine girebilirsiniz. Miras veya nafakayla ilgili konularda koşullar ilk etapta gergin ve sınırlarınızı zorlayıcı bir etki yapsa da, zamanla koşullar lehinize dönecek. Bu dönem eşiniz veya ortağınız daha çok para kazanabilmek uğruna fazla çaba sarf edebilir. Borç alacak veya kredi çekecekseniz, gerçekçi olmaya ve araştırmaya yapmaya özen gösterin.

2018
Aslan Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 17' 55" R
Ay
Başak
15° 20' 27"
Merkür
Koç
17° 17' 52"
Venüs
Koç
18° 10' 37"
Mars
Balık
21° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 09"
Satürn
Balık
15° 36' 13"
Uranüs
Boğa
21° 45' 48"
Neptün
Balık
28° 34' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 39"
Lilith
Başak
22° 11' 02"
True Node
Koç
15° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>