Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Yıllık Burç Yorumu

2019

Aslan Burcu

Ocak ayına ailevi konularınıza vakit harcayarak başlıyorsunuz. Aile bireylerini ihmal ettiğinizi düşünebilirsiniz. Ailede bir sağlık problemi baş gösterebilir. Destek olmanız gerekebilir. Evinizde de değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 6 Ocak Oğlak'taki parçalı Güneş tutulması sağlığınıza vehayatınıza vurgu yapacak. İyimser bir tutulma olması güzel yeni sayfalar açmanıza ışık tutabilir. Yeni birteklifi alabilirsiniz. Sağlığınız iyi olsa da tedbiri elden bırakmamalısınız. 13 Ocak tarihinde Jüpiter'in Neptün ile açısı aşk hayatınızda abartılı duygularınızın negatif etkilerini görebilirsiniz. Maddi olarak da açılmamalısınız. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki bağın daha da güçlendiğini hissedeceksiniz. Ortakaçmışlar varsa maddi olarak gelirlerinin artacağı bir dönemde olacak. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulmasında sizlerin çok dikkatli olması gerekiyor. Gerek sağlık gerek psikolojik olarak kendinize dikkat etmelisiniz. Verdiğiniz tepkiler kırıcı olabilir. Sonrasından düzeltemeyeceğiniz durumlar oluşabilir. 24 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat'a kadar eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Uzun zamandır aranızda bir soğukluk varsa belki de tatlı bir mesaj buzları eritebilir.

Şubat ayına aşkla, şansla başlıyorsunuz. Partnerinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. İlişki hayatınızda yeni sayfalar açabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadarhayatınızda sürpriz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Hem başarılarınız hem de buhayatının maddi getirileri beklediğinizden güzel olabilir. Sağlığınızda da iyileşmeler olabilir. Yeni bir tedaviyle şifa bulabilirsiniz. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Evliliğinizde sorunlar varsa bir fırsat daha verip yeniden bir arada olabilirsiniz. 10 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan'a kadar ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme veya borç karşınıza çıkabilir. Bu borç eşinizle ilgili bir durum da olabilir. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar kariyer hayatınızda çok çalışmanız, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Güzel yanı ise bu azimli kişiliğiniz sayesinde çok güzel birteklifi alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizi garanti altına almak için savaşmanız gerekli olabilir. Sizin hakkınızın yendiği durumlar varsa mutlaka savaşınızı verin. Kazanan siz olacaksınızdır. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart'a kadar kronik bir rahatsızlığınız varsa ameliyat konusu gündemde olabilir. Eğer seçme imkanınız varsa Mart ayı başlamadan ameliyat olmanız daha iyi olacaktır. 19 Şubat'ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. Maddi gelirinize vurgu yapacak bu dolunayda finansal risk almamalısınız. İnternet üzerinden yapacağınız işlemlerde dikkatli olmalısınız. Paranız yanlış yerlere aktarılmış olabilir.

Mart ayına biraz düşük enerjiyle başlasanız da bu durum hemen geçiyor. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun ilişkisi olanlar evlilik tekliflerine artık hazırlanabilir. Güzel bir etki almaktasınız. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa yeni projelere imza atabilirsiniz. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası maddi olarak açılmamanız gereken bir dönemdesiniz. Kredi kartıyla internetten alışveriş yaparken dikkatli olun. Bilgileriniz kopyalanabilir. Sizden borç isteyenler olabilir. Çok yakınınız bile olsa kibarca geri çevirin. Eğer acil değilse ameliyat için bu tarih aralığını seçmemeniz iyi olacaktır. 6 Mart'ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay bu retro esnasında en azından birazcık nefes aldırabilir. Özellikle finansal açıdan güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca kariyer hayatınızda büyük değişimler yaşayacaksınız. Hemen değil yavaş yavaş gelişecek olaylarla birlikte 7 sene sonuna dönüp bakınca nereden nereye geldiğinizi göreceksiniz. Çalışmıyorsanız da artık gelecekle ilgili planlarınızı eyleme dökeceksiniz. Belki hobinizi işe dökmek istiyorsunuz belki de çalışmaya başlamak istiyorsunuz. Konu ne olursa olsun geleceğinizde ne yapmak istediğinize dair harekete geçiyorsunuz. Büyük bir değişim sizleri bekliyor olacak. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde kalıcı adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz. En güzeli ise bu dönem iyimser bir yapıda olacaksınız. Beklediğiniz güzel haberleri alabilirsiniz. 21 Mart'ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay esnasında elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikleortamında söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Attığınız mailler veya mesajlar ulaşmamış olabilir. Kardeşinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. 26 Mart'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar maddi olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için paralar elinize ulaşabilir. Miras konusu varsa lehinize sonuçlanabilir. 28 Mart'ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar bulunduğunuz çevrede takdir edilecek başarılar elde edebilirsiniz. Dostlarınıza enerjinizi harcayabilirsiniz.

Nisan ayına eşinize ve sevgilinize odaklanarak başlıyorsunuz. Duygusal hayatınız ön planda olacak. Seyahat gündeminizde bu ay sıklaşabilir. Belki gelecekteki bir tatil için ayın başından itibaren araştırmalar yapabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, yeni bir eğitime başlamanız için fırsat verecektir. Akademik hayatınızda güzel bir evreye girdiğinizi görebilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. 10 Nisan'da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar aşk hayatınızdaki konular biraz yavaş ilerleyebilir. Kısacası tutkulu aşk döneminizde bir süre daha sakin ve mesafeli bir duruş sergileyebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir konu varsa yavaş ama sonucu güzel olabilecek bir süreç söz konusu olabilir. 17 Nisan'da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar beklediğiniz pozitif haberleri alabilirsiniz. Yeni ilgi alanlarına merak salabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konuları araştırabilir, eğitimlere de başlayabilirsiniz. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. İletişim problemleri baş gösterebilir. Sıklıkla yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Sinirleriniz gergin olabilir. İlk aklınıza gelen cümleyi söylemeyin. Eğitim hayatınızda da agresif bir günde olabilirsiniz. 20 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar kariyer hayatınızda güçlü bir dönemde olacaksınız. Yeni tekliflere hazır olmalısınız. Siz de başvuru yapacaksanız bu zaman dilimini değerlendirebilirsiniz. 20 Nisan'da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar eğitim hayatınızda, yurt dışı işlerinizde güzel gelişmelere olabilir. Başvurularınız kabul olabilir. Genel olarak mutlu ve iyimser hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. 24 Nisan'da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar hırslarınızın kurbanı olmamak içinhayatınızda her zaman sakin ve ılımlı gözükmeye çalışın. Agresif bir anınızda güzel kariyeri hayatınızı tersine çevirmeyin. 30 Nisan'da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül'e kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Satürn retroyken gerçekleri saklayabilir. Bir şeyiniz yok sandığınızda belki de derinlerde başka bir hastalık yatıyor olabilir. Duygusal olarak çok fazla kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu görmeniz zorlaşabilir. Evcil hayvanınız varsa bu süreçte ona dikkat etmelisiniz. Ofiste altınızda çalışanlaryüzünüze gülüp arkanızdan konuşabilirler. Kariyer yaşantınızda kendinizden başka kimse olmadığını unutmayın.

Mayıs ayının başında finansal durumunuz ön planda olabilir. Kariyerinizde gitgide yükselmeye başlayacağınız bir dönem olabilir. 5 Mayıs'ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay, tam da bu kariyer fırsatlarını önünüze getirmek için geliyor. Mevcut işinizde terfi alabilirsiniz. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar yeni birteklifi alabilirsiniz. Önceden başvurduğunuz biriçin mülakata çağrılabilirsiniz. 15 Mayıs'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar maddi kazançlar elde edeceğiniz işlere imza atabilirsiniz. Kariyerinizde parlak bir dönem geçirebilirsiniz. 19 Mayıs'ta 27 derece Akrep burcundaki dolunay aileniz içinde gerginlikler yaratabilir. Ailede fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bir anlık sinirle tepki vermeyin. Evinizin içinde de riskli işlerden kaçının. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar bulunduğunuz çevrede gücünüzü göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Adeta yaptığınız işte veya eğitimde ün kazanabilirsiniz. 21 Mayıs'ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar iletişim yönünüz ortaya çıkabilir. Özellikle sosyal yardım kuruluşlarında aktif rol alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın vasıtasıyla kulağınıza bazı haberler çalınabilir.

Haziran ayına başladığınızda daha çok gelecekte yapmak istediklerinize odaklanacaksınız. Bu bir kariyer hedefi de olur, bir yatırım hedefi de. Önce siz ne istiyorsunuz ve ne yapmanız gerekli bunu artısıyla eksisiyle değerlendireceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar yapmanıza destek olacak. Yeni tanıştığınız kişiler size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. 4 Haziran'da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar geçmişinizde bıraktığınız biriyle tekrardan iletişim kurabilirsiniz. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa yeni haberler öğrenebilirsiniz. Hislerinizin kuvvetli olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. 9 Haziran'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar şansınızın çok açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay aşk hayatınızda agresif durumlara yol açabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz. 21 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım'a kadar maddi konularınızda fazla hayalci olmanız başınızı derde sokabilir. Kazancınızdan daha fazlası için borçlanmamaya dikkat edin. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacak. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi arttıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz.

Temmuz ayına enerjik başlıyorsunuz. Sosyal yönünüze, arkadaşlık ilişkilerinize önem verebilirsiniz. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcunda geçiyor. 18 Ağustos'a kadar enerjinizi kendinize harcayacaksınız. Hırslı ve savaşçı bir yapıda olacaksınız. Size engel olan her neyse artık kendiniz için yaşama vakti olduğunu göreceksiniz. Mücadele ettiğiniz her şey için bu dönem karşılığını alacaksınızdır. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulması geçmişi silmek yeni bir hayata yer açmak için enerji verecektir. Sağlığınızla ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. 3 Temmuz'da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar duygusal olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda kendinizi ilgilendiren her konuda dikkatli olun. Her şeyi iki kere kontrol edin. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için uygun bir zaman dilimi değildir. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulması ofis yaşamınızda stresli günler yaşamanıza sebep olabilir. Altınızda çalışan kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda ani problem yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız farklı bir doktora daha gözükün. Yanıltıcı olabilir. Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. Sizin döneminiz başlıyor. Doğum günlerinizi kutlarken Güneş'in gücüyle daha da kendinizi ortaya koyacağınız bir dönemde olacaksınız. 23 Ağustos'a kadar yöneticiniz Güneş siz destek olacak. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız o güç içinizde olacak. İlişkiyse ilişki, kariyerse kariyer siz sadece harekete geçin. 28 Temmuz tarihinde Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar çekiciliğiniz göz kamaştıracak. Yalnızsanız aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Ağustos ayının hemen başında 1 Ağustos'ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Sizin burcunuzda oluşan bu görünüm hayatınızda yeni bir dönemin başladığını müjdeliyor. Yeni olan ne varsa artık önünüzde engel olmayacak. Tabii ki bunun için geçmişi tamamen silmeniz gerekiyor. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Aşk hayatınızda şansınız tekrardan açılıyor. Çocuğunuzu da ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. 11 Ağustos'ta retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos'ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar kariyer hayatınızda ani olaylar meydana gelebilir. Bu dönem içinde bu olaylara hızlı tepki vermemeniz en iyi cevap olacaktır. Çünkü kariyerinizde değişim sürecinde olacaksınız. Bazı iniş çıkışlar çok doğaldır. 15 Ağustos'ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Eşiniz veya sevgilinizle gergin anlar yaşayabilirsiniz. İlişkide kısıtlandığınızı düşünebilirsiniz. Bu hislerinizi sert bir şekilde belli ederseniz işler karmaşık bir hal alabilir. Ortak işiniz varsa ortağınızla da tartışmalar yaşayabilirsiniz. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar gelir kaynaklarınızda artış olabilir. Enerjinizi para meselelerine harcayacak bir dönemde olacaksınız. Bazen hakkınız olan para için savaşmanız gerekebilir. 21 Ağustos'ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar yeni bir yatırım düşünüyorsanız almak için uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar ekonomik durumunuzu etkileyecek gelir artışları yaşayabilirsiniz. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar Beklentinizden fazla maaşı olan birteklifi alabilirsiniz. 30 Ağustos'ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Yeni bir fırsat karşınıza çıkabilir.

Eylül ayının başında iletişim yönünüz ön planda olacak. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kişisel yetenekleriniz sayesinde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bunun için kurs araştırabilirsiniz. Eylül ayı devam ederken aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ofiste yoğun çalışabileceğiniz günlerde olabilirsiniz. 14 Eylül'de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Harcamalarınızda, ödemelerinizde dikkatli olmalısınız. İnternetten yapacağınız alışverişlerde sorun yaşayabilirsiniz. Aniden önünüze çıkan bir ödeme sinirlerinizi gerebilir. 14 Eylül'de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Güzel sanatlara, kültürel aktivitelere vaktinizi harcayabilirsiniz. 14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar insan iletişiminin ağır bastığı sektörlerde çalışıyorsanız yeni birteklifi gelebilir. Bu dönem insanları ikna etme kabiliyetinizle istediğiniz yerlere tahmininizden daha öne gelebilirsiniz. Kardeşinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 18 Eylül'de Satürn retrosu sona eriyor. Sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Örneğin teşhisinden emin olamadığınız hastalığınıza bu dönem teşhis konulabilir. Ofiste yaşadığınız ağır sorumluluk yükü biraz hafifleyebilir. Duygusal hayatınızda kafa karışıklığınız bitiyor. Net kararlar alabileceğiniz bir dönem başlıyor. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkaracaksınız. 28 Eylül'de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da bu konulara destek verecek.

Ekim ayına ailevi konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Aile içindeki bir sorunu çözmek isteyebilirsiniz. Evinizin içinde de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 3 Ekim'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar ailenizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Bu ailedeki bireyin bir sağlık problemiyle ilgili bir durum da olabilir. 3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. 4 Ekim'de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar enerjinizi kardeşiniz veya akrabalarınız ile ilgili konularda harcayabilirsiniz. Belki de bir konuda yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Eğitim hayatınızda da hakkınızı aramanız gereken durumlar oluşabilir. 8 Ekim'de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım'a kadar aile içinde sevineceğiniz durumlar oluşabilir. Yeni biri katılabilir. Yeni bir ev satın alabilirsiniz. 14 Ekim'de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Seyahatlerinizde çok dikkatli olmalısınız. Pasaport, bavul, çanta gibi eşyalarınıza göz kulak olun. Gecikmeler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım'a kadar aile bağlarınızın güçlendiği bir zaman diliminde olacaksınız. Enerjinizin düştüğü ya da moralinizin bozuk olduğu anda size destek olabilirler. 28 Ekim'de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay, yeni bir ev hayalinizi gerçekleştirmek için fırsatlar çıkarabilir. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım'a kadar evinizin içindeki teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bir kontrat imzalayacaksınız iki kere kontrol edin.

Kasım ayının başında aşk hayatınızda şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. 1 Kasım tarihinde Venüs'ün de Yay burcuna girmesiyle bu durum ikiye katlanıyor. 26 Kasım'a kadar yalnızsanız hayatınızın aşkı ortaya çıkabilir. Sevgilinizle sorunlarınız varsa hepsini unutturacak güzellikte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Medikal sorunlardan ötürü çocuğunuz olmuyorsa bu dönem denemenizde fayda var. 12 Kasım'da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Kariyer hayatınızda sinirleriniz gergin olabilir. Yöneticinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Size karşı otoriter bir tavır takınabilir. 19 Kasım'da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye kadar ailenize daha fazla vakit harcayabilirsiniz. 20 Kasım'da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar aşk hayatınızdaki o şans hem devam ediyor hem de kalıcı olmaya başlıyor. Bu dönem hayatınıza giren kişi gerçekten doğru kişi olabilir. 26 Kasım'da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar ofis ortamınızda başarılarınız göz doldurabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. 26 Kasım'da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Yeni bir aşk, yeni bir bebek hayatınıza girebilir. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Finansal durumunuzda daha gerçekçi olacağınız bir süreç başlıyor.

Aralık ayına evliliğinize ve ilişkinize zaman ayırarak başlıyorsunuz. Partnerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadarortamınızda şansınız çok açılıyor. Bulunduğunuz mevkiden çok yüksek yerlere gelebilirsiniz. Sadece statünüz değil, elinize geçen para da tahmininizden fazla olabilir. Sağlık problemi olanlar şifa bulabilir. En güzeli ise psikolojik olarak mutlu olacaksınız. Kişisel gelişim çalışmalarına başlayabilirsiniz. 9 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar sevdiğiniz kişiden haber alabilir. Çocuğunuzla ilgili beklediğiniz bir gelişme varsa bu dönemde haber gelebilir. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Arkadaşlarınıza karşı sert olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan ötürü arada gerginlikler oluşabilir. 20 Aralık'ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020'ye kadar evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliği bitme noktasına gelenler bir kez daha barışıp yola devam edebilirler. Ortakaçmışlar varsa ekonomik olarak sizi geliştirecek işlere imza atabilirsiniz. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar zinde ve enerjik olacağınız bir dönemde olacaksınız. Çalışma ortamınızda disiplininiz sayesinde başarılı olabilirsiniz. 26 Aralık'ta 4 derece Oğlak burcunda halkalı Güneş tutulması meydana gelecek. Yeni fırsatlar getirirken eskiyi arkada bırakmanız için sizi destekleyecektir. 29 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar birteklifi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de yeni gelişmeler öğrenebilirsiniz.

Aslan burçları 2019 yılını bu şekilde kapatıyorsunuz.

Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız.

2019
Aslan Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 51" R
Ay
Akrep
16° 40' 38" R
Merkür
Koç
15° 59' 36"
Venüs
Koç
24° 28' 44"
Mars
Balık
25° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 41"
Satürn
Balık
16° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 02' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 25"
Lilith
Başak
22° 45' 03"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>