Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Yıllık Burç Yorumu

2007

Balık Burcu

Kişiliği

O, yalnız bir insandır. Ne zaman, ne yapacağı hiç belli olmaz. Onu tanımakla şanslı mısınız, hiç bilinmez. Size elini uzatır ve kendi denizinde birlikte yüzmenizi teklif eder. Oysa, her şey size yapancıdır. Şaşkınlıkla ona eşlik etmeye çalışırsınız. Sizin sınırlarınızı bilmez. Hep kendi sularında yüzer. Yüzmeyi onun kadar bilmiyorsanız, alır başını çeker gider. Ona belki de asla bir daha karşılaşma şansınız olamayacak ve akılınızda daima gözyaşlarını silen bir Balık hatırlayacaksınız. Bir gün bittiğine sizde inanmayacaksınız. Belki de yıllar sonra, yanınızda size eşlik edecek bir Balık olacaktır. Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Dürüst, vicdan sahibi, bağlı ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildirler. Balık burcu diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir.

2007 yılı falı

Yıllardır manevi hayatınıza çok fazla değer verdiniz.Yaşamın ruhsal dinginliği sizin için çok önemliydi. Bu yılda ruhsallığınız devam ediyor. Çünkü siz, dipsiz bir kuyu içinde ruhsal bir zenginlik arayışı içine girmiş bulunuyorsunuz. Keşfettiğiniz değerleri bir başkasına anlatmanız mümkün değil. Geçen yıl bir çoğunuz eğitim konularında yoğunlaştınız.Geçmiş yıllarda bilgi birikime oldukça yatırım yaptınız. Çünkü kariyer savaşlarında kendinizi ispat etmek zorundaydınız. Bu yıl artık elde ettiklerinizin karşılığını göreceksiniz. Bu yıl 7. evlilik ve aşk evinizde iki tutulma olacak. Bu da, duygularınızla ilgili değişimlere neden olacak. Süren işkinizde bazı pürüzler sizi ciddi kararlar vermenize neden olcak. Evlilik ve aşk testinden geçmeyi başarabilirseniz., beraberliğiniz devam edecektir. Bu tutulmalar gerçeklerle yüzleşmenizi sağlayacaktır. 2 Eylülden sonra, Satürn karşıt evinize geçerek gerçekçi kararlar vermenizi sağalayacak. Bu yılda kariyerinizle iligli yurt dışı seyahatleri devam edecektir.

İş Hayatı

Bu yıl para evinizde çok fazla güçlü bir konum yok. Paraya önem vermeyeceksiniz. Kariyer evinizdeki yükselmeler sizi olumlu etkileyecek. Kendi evinde olan Jüpiter 18 Aralık 2007ye kadar tepe evinizden sizi destekleyecek. Takdir ve prestij konuları sizin kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Birçoğunuzun toplumsal olaylar ilginizi çekerken, politikaya yakın olacaksınız. Satürn birkaç yıldır 6. evinizde yer almaktadır. Sabırlı ve disiplinli çalışmanın size sunduğu evrenin takdirini artık bu yıl kabul etmeli ve ödüllerinizin değerini bilmelisiniz. Herşeyin güzel geçeceği anlamına da gelmemli . Zirve demek, bazı engellerin karşınıza çıkması demektir. Çünkü kendinizi kariyere soyutladığınız için, kendinizi ihmal etmenizde, mümkün. İhmal edilmişliği yaşamak istemiyorsanız; aşk, sosyal yaşamla mesleki konuları dengelemek zorundasınız. Para gezgeniniz Mars, 15 Kasımda geri hareketine başlayacak. Bu dönemde, dikkatli olmalı yatırmlar konusunda temkinli hareket etmelisiniz. Gelişmelerinizi takip etmelisiniz. Kararlarınızı verirken, doğru yollardan yola çıkmalsınız.

Aşk Hayatı

Bu yıl aşk hayatınız oldukça aktif ve karışık. Uranüs yıllardır burcunuzda size inişli, çıkışlı bir yaşam veriyor. Özgürlüğünüzü çok değer veriyorsunuz. Sosyal yaşamınız hareketli, fakat evlilik ve aşk sizin için uzak olacak. Uranüs daha yıllarca burcunuzda kalacak ve size yepyeni bir hayat verecek. Bu dönemde, evlilik ve birine bağlanma fikri size gereksiz ve yanlış gelecek.2 Eylülden sonra, evliliği olan Balıklar için riskli bir 2,5 yıl başlayacak. Satürn karşıt eviniz Başak burcuna geçecek ve sizi aşk konusunda tehdit etmeye başlayacak. Evliliğinizi testten geçireceksiniz. Eğer beraberliğiniz aşk üzerine kurulduysa, bu etkileşim size olumlu bir sınavdan geçirecektir. İlişkilerinizde stres altına girmeden önce, sorunların nedenini bilemezsiniz. Aşkınızın gerçekliliğini böyle durumlarda görürsünüz. 2 Kasımdan sonra aşk kapınızı çalabilir. İş yarinizde ve seyahatlerde karşılaşacağınız bu adaylar size ilginç gelecektir. Eğer özgürlüğünüzle aşk arasında kalmak sizi fazla yormayacaksa, yeni bir ilişkiye şans vermelisiniz.

Sağlık

Sağlınız bu yıl hassas olacak. Uzun etkili gezegenler stresli bir konumda olacaklar. Geçmiş yıllarda evren sizi oldukça zorladı. Üstelik sıkı rejim programlarından geçmek siz yordu. Sağlık gezgeniniz Güneş yıl boyunca tüm burçları dolaşarak, sizi bulunduğu evlere göre etkileyecek. Fakat özellikle iskelet sisteminiz ve kalbinizi bu yıl korumanız gerektiğini unutmamalısınız. Kan tahlillerini yaptırmalı ve kolestrol seviyeleriniz düşürmelisiniz. Satürn 2 Eylülde Başak burcuna geçecek ve davranışlarınızda farklılık olacak. Artık enerjinizi doğru alanlarda kullanmayı öğrenmelisiniz. Hastalıklarınızın nedenini kendiniz keşfetmelisiniz. Diyet ve farklı şifa yolarını deneyebilirsiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır.Artık disipli davranmayı yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilirsaniz,ve sosyal yaşantınızda da, özel açılımlar ortaya çıkcaktır.

2007
Balık Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 52' 54" R
Ay
Terazi
23° 40' 26" R
Merkür
Boğa
06° 18' 21"
Venüs
Boğa
25° 46' 31"
Mars
Koç
15° 08' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 33"
Satürn
Balık
18° 06' 33"
Uranüs
Boğa
23° 30' 41"
Neptün
Balık
29° 26' 23"
Plüton
Kova
02° 01' 54"
Chiron
Koç
21° 43' 40"
Lilith
Başak
25° 34' 11"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>