Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Yıllık Burç Yorumu

2019

Balık Burcu

Ocak ayına başladığınızda seyahatleriniz gündemde olabilir. Bu ay sıkça seyahat edebilirsiniz. Eğitim hayatınızın önemli bir yer kapladığı bir süreçte olabilirsiniz. Yurt dışı işlerinizle ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. 6 Ocak Oğlak burcundaki parçalı Güneş tutulması bulunduğunuz çevrede adınızı duyurmanıza, yeni gelişmeler yaşamanıza destek olabilir. İşinizdeki başarılar herkes tarafından takdir edilebilir. Dostlarınızla beraber vakit geçirmek size iyi gelebilir. 13 Ocak tarihinde Jüpiter’in Neptün ile açısı fazla hayalperest olduğunuzda hayatın gerçeklerini önünüze çıkartabilir. Gerçeklerle aslında hayal ettiklerinizin farklı olduğunu görmek hayal kırıklıkları yaratabilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar sağlığınızda güçleniyorsunuz. Ufak tefek ağrılarınız ya da sorunlarınız olsa da genel olarak bu dönem zinde ve enerjik olacaksınız. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulmasıortamınızda gergin hissedeceğiniz bir gün olabilir. Beklediğiniz gelişmeler istediğiniz yönde olmayabilir. Altınızda çalışan kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınıza da dikkat edin. 24 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat’a kadar hisleriniz kuvvetli olacak. Sezgilerinize güvenin. Rüyalarınız haberci olabilir.

Şubat ayına kariyer konularınıza vakit ayırarak başlıyorsunuz. İş başvurusu yapmak istiyorsanız uygun bir dönemdesiniz. Hem maddi hem manevi birfırsatı ile karşılaşabilirsiniz. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart’a kadar şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Hayal ettiğiniz ne varsa bu dönem eyleme geçin. Gerçekleştirme potansiyeliniz çok yüksek. Arkadaşlarınız vasıtasıyla yenifırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Geçmişte yaşadıklarınızı bitirmek geleceğe yönelmek istiyorsanız bu yeniay tam da size bunu öğütlemeye geliyor. Her şeyi sildiğinizde nasıl güzel bir enerjiyle yolunuza devam ettiğinizi göreceksiniz. 10 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan’a kadar önce siz ne istiyorsunuz bu önemli olacak. Kendinizi geliştirmeye yönelik eğitimler alabilirsiniz. Hisleriniz sizi yönetebilir. Mantığınızı bazen devre dışı bırakabilirsiniz. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart’a kadar tempolu ve iletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir dönemde olacaksınız. İşinizde toplantılar, mailler, telefonlar ardı ardına gelebilir. Fakat bu durum iletişim kurduğunuz yeni kişiler sayesinde artıya dönebilir. Çalışkanlığınız ve azminiz başka şirketlerinde ilgisini çekebilir. Yine bu dönem eğitim hayatınızda da savaşıp, emek verip karşılığını kat kat göreceğiniz bir süreç olacak. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. Sizin için doğum günlerinizi kutlama vakti başlıyor. En güçlü, en mutlu dönemlerinizden biri başlıyor. 21 Mart’a kadar hayatınızda hangi konuda desteğe ihtiyacınız varsa Güneş hep arkanızda olacak. 19 Şubat’ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. Bu dolunayla beraber partnerinize karşı gergin olabilirsiniz. Nedensiz başlayan bir tartışma yok yere büyüyebilir.

Mart ayına daha sosyal daha dışa dönük bir enerjiyle başlıyorsunuz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart’a kadar sağlığınızda iyi hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Eski eşiniz veya sevgiliniz geri dönmek için çabalayabilir. Korkularınızdan arındığınız hatta aksine onların üstüne gittiğiniz bir süreçte olacaksınız. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası sizin burcunuzda başlayan retroda işleriniz yavaş ilerleyebilir. Teknolojik olarak sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İnsanlarla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İçinize kapanık bir ruh haline bürünebilirsiniz. Kafanız dalgın olabilir. 6 Mart’ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay size yeni başlangıçlar için umut verse de retro bitmeden yeni bir şeye başlamamanız yerinde olur. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca iletişim kurduğunuz çevre,ortamı, eğitim ortamınız hepsi yavaş yavaş değişecek. Belki de hep çalıştığınız sektörden çok alakasız yeni bir sektöre geçiş yapacaksınız ve bu size iyi gelecek. Eğitim hayatınızda da beklenmedikleri yaşayabilirsiniz. Siz yeter ki değişime açık olun Uranüs size gerekli desteği verecek. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Maaşınız veya alacağınız primler artabilir. 21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda maddi konularınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik bir borç karşınıza çıkabilir. 26 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Çok çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Estetik yaptırmak ve imajınızda değişiklikler yapmak için uygun vakitlerdesiniz. 28 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar ailenizle ilgili konularda sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir.

Nisan ayına biraz düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Hem bedensel hem duygusal açıdan yorgun olabilirsiniz. Biraz zihninizi dinlendirmeye ihtiyacınız olabilir. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ummadığınız bir gelir kapısı açabilir. 10 Nisan’da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos’a kadar kariyer konularındaki şansınız biraz azalabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Görüştüğünüz firmalardan dönüşler geç olabilir. 17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa hesabınıza yatabilir. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Kredi kartınızla internetten alışveriş yaparken bilmediğiniz yerlerden satın almayın. 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar iletişim yönünüzü kullanarak hayatınızda yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerden ileride destek görebilirsiniz. Eğitim hayatınızda da gücünüzü kanıtlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Kardeşinizle, yakınlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar gelirinizde çok büyük artış olabilir. Yeni birsayesinde normal kazancınız daha üstünde bir gelire sahip olabilirsiniz. Yeni yatırımlar için kolları sıvayabilirsiniz. 24 Nisan’da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar bulunduğunuz toplulukta fazla hırslı oluşunuz eleştirilebilir. 30 Nisan’da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül’e kadar dost bildiklerinizin aslında dostunuz olmadıklarını anlayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde veya eğitiminizde hızlı yükselişiniz bu dönem duraklama sürecine girebilir.

Mayıs ayında kendinize daha çok vakit ayıracaksınız. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz. Saçınızda, imajınızda değişiklikler yapabilirsiniz. 5 Mayıs’ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay kardeş, akraba ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Küslerin barışabileceği bir dönem olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar iletişimle alakalı bir sektörde çalışıyorsanız yeni teklifler alabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına yeni kurslara ya da eğitimlere başlayabilirsiniz. 15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar maddi değeri yüksek olan teknolojik bir alet alabilirsiniz. İnsan iletişiminin önde olduğu mesleklerde çalışıyorsanız maddi olarak gelirinizin artacağı bir süreçte olacaksınız. 19 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcundaki dolunayda seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Rötarlar yaşayabilirsiniz. Pasaport, cüzdan, bavul gibi eşyalarınıza göz kulak olun. Akademik hayatınızda da beklemediğiniz şekilde sonuçlar elde edebilirsiniz. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar ailenizle daha fazla ilgileneceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Aile bireylerinden birinin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. 21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar ailenizi ve evinizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Evinizi değiştirmek istiyorsanız mevcut evinizle ilgilenen kişiler olabilir.

Haziran ayına başladığınızda yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Tempolu hayatınızda bazen de kendinize vakit ayırmanız gerekebilir. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniayda ailecek sevineceğiniz yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. 4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar hoşlandığınız kişiden bir haber alabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimiyle alakalı bir konuyla ilgili de haber alabilirsiniz. Yeni bir hobi için kurslara başlayabilirsiniz. 9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar aileyi ilgilendiren maddi bir gelişme yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay kariyerinizde stresli bir gün yaşamanıza neden olabilir. Çalışmıyorsanız da kendinizi o gün karamsar hissedebilirsiniz. 21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Temmuz ayına ailevi konularınıza önem vererek başlıyorsunuz. Evinizle ilgili de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcunda geçiyor. 18 Ağustos’a kadar ofis ortamında hem yoğun hem de stresli bir çalışma temposunda olabilirsiniz. Özellikle savaştığınızda hak ettiğiniz kariyer gelişmelerini yaşadığınızı göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili de vakit harcamanız gereken bir dönemdesiniz. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulmasıyla aşk hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Tutulma döngülerinde olduğumuz için gerginleşeceğimiz anlarda olabilir. Çocuğunuzla ilgili de yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. 3 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar aşk hayatınızda parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yalnızlar bu tarih itibariyle yeni bir aşka yelken açabilirler. Çocuk beklentisi olanlar varsa bu dönem yeni bir bebek haberi alabilirler. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda ilk önce dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız olmalıdır. Hem eski rahatsızlığınız nüks edebilir hem de doktorun koyduğu teşhis yanıltıcı olabilir. İkinci bir doktordan görüş almanız iyi olacaktır. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulmasında bulunduğunuz çevrede gergin olabilirsiniz. Eleştirilere açık olmayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı kırılabilirsiniz. Verdiğiniz tepkilerle siz de bağları koparabilirsiniz. 19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Bu tarihle beraber eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Fakat retro esnasında geri gelen sevgiliye hemen güvenmeyin. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadarhayatınızda yöneticilik mevkine yükselebilirsiniz. 28 Temmuz tarihinde Venüs’ün de Aslan burcuna geçiş yapmasıyla, 21 Ağustos’a kadar ofiste kazandığınız başarıların maddi olarak da karşılığını fazlasıyla aldığınızı görebilirsiniz.

Ağustos’a geldiğimizde 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Sağlık sorunu olanlara şifa verecek bir yeniay olabilir. Çalışma ortamını değiştirmek isteyenlere ise yeni bir başlangıç sunabilir. Siz yeter ki eyleme geçin. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Şansınız kariyer hayatınızda yine açılıyor. Beklediğinizden çok daha farklı yerlere gelebilirsiniz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar iletişim kurmakta biraz daha geri planda kalabilirsiniz. Girişken yapınız yerini daha sakin bir karaktere bırakabilir. Kendinizde değişim yaparken belli dönemlerde iniş çıkışlar yaşamanız doğaldır. Belki de retro düzeldiğinde öyle bir geri geleceksiniz ki, hayatınızdaki her şeyi sırayla değiştirmeye başlayacaksınız. 15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Riskli hareketlerden uzak durmalısınız. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Geçmişe takıldıkça mutsuz olabilirsiniz. Korkularınız, fobileriniz daha ön plana çıkabilir. Gördüğünüz rüyaların etkisinden çıkamamış olabilirsiniz. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar ilişki ve evlilik konularına enerjinizi harcayabilirsiniz. Bazen agresif durumlar olsa da aranızdaki çekim gücü her şeyi unutturacaktır. 21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar eşiniz veya sevgilinizle olan bağınız hiç olmadığı kadar romantik olacak. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Beklemediğiniz anda partneriniz size unutulmayacak bir sürpriz yapabilir. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar partneriyle sorunu olanlar bu dönemde tekrardan bir araya gelip ilişkilerine devam etme kararı alabilirler. Son bir şans ilişkinizi kurtarmak adına işe yarayacaktır. Ortakaçmış Balık’lar varsa işlerini geliştirebilecekleri yeni projeler karşılarına gelebilir. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar sizi ve partnerinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklediğininiz bir gelişme de olabilir. 30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay ilişkinizde yeni bir dönemin başladığını, partnerinizle temiz bir sayfaya geçtiğinizi sizlere hissettirecektir.

Eylül ayına başladığınızda ekonomik durumunuza daha fazla önem vereceksiniz. Birikmiş borçlarınız, geciken ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz. Seyahatleriniz gündeme gelebilir. Akademik konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Kariyer konularınızda da değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Yeni birbaşvurusu yapabilirsiniz. 14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Sinirleriniz gergin olabilir. Partnerinize karşı agresif davranışlarda bulunabilirsiniz. İşlerinizin aksi gitmesi onun suçuymuş gibi davranmanız pek adil olmayabilir. 14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar maddiyatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. 14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar size gelen haber bir miras konusu da olabilir. Venüs size zenginlik, bereket katmaya geliyor. Maddi durumunuzda rahatlama yaşayabilirsiniz. 18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Şansınızın tekrardan açıldığı, toplulukların arasından başarılarınızla sıyrılacağınız döneminize tekrardan başlıyorsunuz. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz. 28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay ekonomik durumunuzda yeni bir döneme adım attığınızı doğrular gibi size yeni gelir kaynakları için fırsatlar sunabilir.

Ekim ayına başladığınızda vaktinizi seyahatlere ayırabilirsiniz. 3 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık’a kadar yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Astroloji gibi konulara daha fazla ilgi gösterip, araştırmalar yapabilirsiniz. 3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. 4 Ekim’de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar bir ameliyat gündemi oluşabilir. Eğer kronik rahatsızlığınız sürekli tekrarlıyorsa belki operasyona ihtiyaç duyabilirsiniz. 8 Ekim’de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar akademik hayatınızda parlayabilirsiniz. Şanslı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yurt dışı işlerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Başvuru veya evrak teslimi gibi durumlar varsa şans sizden yana olacaktır. En güzeli ise bu dönem mutlusunuz, içinizdeki bir sevinç olabilir. Beklediğiniz haberler size ulaşabilir. 14 Ekim’de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Maddi gelirinizi ilgilendiren bir durum gerginleşmenize neden olabilir. Para transferleriniz havada kalabilir. Yanlış hesaplara aktarılabilir. Size söz verildiği halde beklediğiniz paralar hesabınıza yatırılmamış olabilir. 23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım’a kadar pozitif gelişmeler yaşamaya devam edeceksiniz. 28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay eğitim konuları, şehir veya ülke değişiklikleri yapmak isteyenlere yeni kapılar açacaktır. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar seyahatlerinizde her şeyi kontrol etmelisiniz. Yanlış bilet almış olabilirsiniz. Başkasıyla bavulunuz karışmış olabilir. Normalde olmayacak aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Akademik yaşantınızda mutlaka her bilginizi yedekleyin. Tez, sunum, ödev vs ne varsa mutlaka bu dönem yedeklerini alın. Yurt dışı başvurularınız varsa eksik evrak kargaşası yaşanabilir. Bu sebeple siz önceden her şeyi tekrardan kontrol edin.

Kasım ayına başladığınızda kariyerinizde yoğun olabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadarhayatınızda parlayacağınız dönemde olacaksınız. Gerek başarılarınız gerek tecrübelerinizle kendinizden söz ettireceksiniz. Çalışmayanlar için de aynı durum geçerli. Hep erteledikleri hayallerini, hedeflerini eyleme dökecek maddi ve manevi güce sahip olacaklar. 12 Kasım’da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Kardeşleriniz veya akrabalarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Ağzınızdan çıkan kelimeler yaralayabilir. 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde çok emek vermeniz gereken zamanlardan geçebilirsiniz. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar kariyerinizde kendinizi kanıtladığınız bir evrede olacaksınız. İş değiştirmeyi düşünenler için başvuru içi güzel bir dönem olabilir. Çalışmıyorsanız size engel olan, yapmak istediklerinize önem vermeyen kişilere artık kulak asmayarak, tüm hedeflerinize ulaşmak için harekete geçiyorsunuz. Bir ay boyunca da Güneş size güç vererek destek olacak. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Çevreniz tarafından takdir görebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Yeniteklifleri alabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Gözünüzdeki o duygusal perde iniyor. Yerine daha gerçekçi ve hayallerine göre değil elindeki koşullara göre kendini adapte eden biri olarak hayatınıza devam ediyorsunuz.

Aralık ayına hafif düşük enerjili başlıyorsunuz. Sağlık problemleriniz olabilir. Bu yüzden de yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal olarak melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020’ye kadar tam bir sene boyunca şansızın çok açılacağı bir dönem sizi bekliyor. Bulunduğunuz topluluklarda başarılarınızı ardı ardına kutlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu sefer sizler şaşıracaksınız bu işte bir gariplik mi var diye. Hayır yok mucizelere inanın. Şans sizin yanınızda olacak. Hem de az değil tam bir sene sürecek. Dostlarınızın da desteğiyle daha güzel günler geçireceksiniz. 9 Aralık’ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık’a kadar kariyerinizi ve geleceğinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Aile içinde tartışmalar, gerginlikler yaşanabilir. Evinizin içinde riskli işlerden uzak durmalısınız. 20 Aralık’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020’ye sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler, tam anlamıyla iyileşmeler yaşanabilir. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Arkadaşlarınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Beraber planlar yapabilirsiniz. 29 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine uzun süredir beklediğiniz konularda haberler alabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında için aktif rol alabilirsiniz.

2019
Balık Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 08' 15"
Ay
Akrep
11° 40' 07"
Merkür
Koç
25° 56' 10"
Venüs
Balık
20° 19' 33"
Mars
Balık
04° 09' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 33"
Satürn
Balık
13° 10' 59"
Uranüs
Boğa
20° 36' 50"
Neptün
Balık
27° 46' 12"
Plüton
Kova
01° 48' 33"
Chiron
Koç
18° 43' 59"
Lilith
Başak
19° 40' 53"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>