Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Yıllık Burç Yorumu

2017

Başak Burcu

2017 yılında siz Çok iyi bir gözlemci ve analist. olduğunuzun farkındalığını net yaşarken her an farklılık içinde olacaksınız.Bir işin veya herhangi bir konunun işleyiş sürecini gözlemleyerek, verimliliğini nasıl artırabileceğinizi de konsatre olacaksınız.Çalıştığınız işte ve ortamlarda hizmet üretmek, faydalı yararlı olmak isteyeceksiniz. Sosyalleşme ve diğer insanlar yılın ana temaları olacak. Bunların içinde komşularınız, akrabalarınız çocuklarınız ve arkadaşlarınız olacak. Hepsi size yeni bir çevre oluşturmak için yeni fırsatlar verecekler. Kendinde eksik yetersiz gördüğü yanlarını geliştirerek mükemmel/eksiksiz olmak isteyip. Topluma insanlara faydalı olmak isterken.Komşularınız vasıtasıyla ya da bir yardım kuruluşu organizasyonunda yeni arkadaşları çevrenize katabilirsiniz. Uzak yerlere gitmektense yakın çevrenize küçük ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Bu tür küçük ziyaretler rutinleşen hayatınızı renklendirecek ve bütçenize zarar vermeyecektir. Uranüs Koç burcunda bulunduğunda kısa ve uzun dönemli finansal hedeflerinizi gözden geçireceksiniz. Uranüs bu konumdayken istediğiniz değişikliği istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Borcunuzu ödemek için iyi bir bütçe planı hazırlayın. Emeklilik için köşeye para koyun. Tasarruflarınızı arttırın çünkü Uranüs beklenmedik masraflar açabilir. Uranüs'ün geçişi sırasında parasal konularda tutumlu olun çünkü kayıplar en az kazanımlar kadar hızlı gerçekleşebilir. İlerdeki bir kaç yıl şansınızı fazla zorlamayın. Evinizin gelirinde bir takım inişler ve çıkışlar yaşayabilirsini. Bu yüzden tasarruf yapmaya dikkat edin ama hiç beklemediğiniz bir yerden ikramiye veya piyangodan kazanç elde edebilirsiniz. Özellikle internet bankacılığı hesaplarınızın bilgilerini iyi saklayın. Neptün 2026 yılına kadar sürecek olan Balık burcundaki geçişine devam edecek. Neptün'ün yaptığı etkilerinin başında romantizm gelmektedir. Bu dönemde uzun zamandır aramakta olduğunuz ruh eşinizi bulabilirsiniz. Diğer insanlar için onların sizin için ifade ettiği kadar ilham kaynağısınız. Neptün ilişkiler sektörünüzden geçerken, her hangi bir konuda yapacağınız görüşmeleri olumlu sonuçlandırabilirsiniz.

Başaklar aşkta ve hayatta ayırımcıdırlar. Bu romantik olarak sizi zor bir insan yapıyor. Sadece aradığınız insanı istiyorsunuz ve diğer insanlara şans vermiyorsunuz. Uzun dönemli ilişkileriniz sonsuza kadar uzamaya devam edebilir. Sizin için ideal eş hayalperest Balık burcundan. Çok uzun dönem ilişkiler için ise toprak burçları olan Boğa ve Oğlak burcundan insanlar olabilirler. Bir Yengeç veya Akrep size çekici gözükebilir fakat İkizler veya Yay burcuyla pek de iyi bir uyum olmaz. Ailenizle bir arada olmaktan büyük zevk alıyorsunuz ve onlardan uzakta olsanız bile ailenizle birlikte olmayı seviyorsunuz. Anne ve babanız sizi dış dünyayı öğrenmeniz konusunda yüreklendirebilirler. Birçok Başak burcu insanı pek çocuk edinmek istemez ve bu yüzden de küçük aileleri olur. Bir anne ve baba olarak çocuklarınızı çok destekliyorsunuz ama onlardan çok şey de bekliyorsunuz. Bu dönem başkalarının çekiciliğine fazla kapılmamalısınız çünkü insanların gerçekleşmesi zor niyetleri olabilir. Bu yüzden yeni tanıştığınız insanları iyice tanımadan onlara yaklaşmayın. Bu kişiler romantik duygular hissettikleriniz de olabilirler,ilişkisiyle tanıştığınız kişiler de olabilirler. Her duyduğunuza inanmayın ve önemli kararlar verirken karşınızdakinin söylediklerini kontrol edin. Plüton; romantizm, yenilenme, çocuklar ve yaratıcılık eviniz olan Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Plüton'un bu burçtan çıkacağı 2024 yılına kadar sizin üzerinizde çok olumlu etkileri olacaktır. Hayatınızı daha güzel hale getirirken, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi de değiştirecektir.

2017
Başak Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 54' 05" R
Ay
Aslan
28° 26' 01"
Merkür
Koç
18° 01' 25"
Venüs
Koç
16° 24' 45"
Mars
Balık
20° 34' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 13' 33"
Satürn
Balık
15° 27' 42"
Uranüs
Boğa
21° 41' 07"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
19° 58' 37"
Lilith
Başak
22° 01' 31"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 18/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>