İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bu Yıl Size İyi Gelecek! 2021 Mottosu

İkizler Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

İkizler Burcu

Genel hatlarıyla güzel bir yıl sizi bekliyor. Şans yüzünüze gülecek! Karşınıza çıkan fırsatların bilincindesiniz ve hedeflerinize ulaşmak için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Kararlısınız ve eğer mevcut şartları göz önünde bulundurup hedeflerinizi doğru bir şekilde belirlerseniz, amaçlarınıza ulaşmak için önünüzde hiçbir engel yok! Bu yıl farklı alanlardan çok sayıda insanla tanışacaksınız. Bu tanışıklar sizi hem olumlu hem de olumsuz şekilde etkileyebilir. Dikkatli olun!

Genel Bir Bakış

İlk üç ay boyunca stres ve tatmin duygusu arasında gidip geliyorsunuz zira profesyonel ve özel yaşamınız üzerinizde çelişkili etkilere yol açıyor. Unutmayın, nisan, mayıs, temmuz, ağustos ve ekim aylarında içiniz mutlulukla dolup taşacak. Her alanda kendinizi zirvede hissedeceksiniz. Sizi güzel günler bekliyor! Ama yıl sonuna doğru işlerin biraz tadı kaçıyor. Sinirleriniz geriliyor ve isteklerinizin önüne engeller çıkıyor. Neyse ki mizah duygunuz sayesinde kendinizi sakinleştirmeyi başarıyorsunuz.

Arkadaşlıklar

Jüpiter sayesinde arkadaşlarınızın dışarı çıkma önerilerine ve hoşunuza giden davetlere hep sıcak bakıyorsunuz. Şubat sonu ve sonrasında da 20 Mart ve 15 Nisan arası bir dizi farklı insanla tanışmak ve arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek için uygun bir dönem olacak. Buna karşın, kimi zamanlar günlük stresleriniz bu güzel atmosfere gölge düşürecek. Şubat başında, haziran ve ekim aylarında iletişim eksikliklerinin sebep olabileceği yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

Hedefleriniz

Bu yıl berrak bir zihinle ve pragmatik düşüncelerle hareket ederseniz, keyifli bir gülümsemeyle tüm projelerinizin başarıya ulaştığına tanık olacaksınız.

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

2021 yılında her şey sizi heyecanlandırıyor ve bu yüzden de girişimcilik yönünüzü biraz abartıyorsunuz. Önceliklerinizi belirleyin. Ayrıca bazı durumlarda hata yaptığınız takdirde bir projeden vazgeçmeniz gerekebileceğini de kabul edin. Böylelikle, diğer hedeflerinize yoğunlaşmanız kolaylaşacaktır.

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

2022 yılında Satürn hem düzeninizle hem de durumları ve kendinizi kontrol etme becerilerinizle ilgili desteğini sizden esirgemeyecek. Bahar aylarında tereddütlerle dolu olduğunuz günlerin ardından, Jüpiter ve Mars sayesinde yılın ikinci yarısı projeleriniz açısından oldukça verimli geçecek. Sizi hiçbir şeyin durduramayacağını fark edeceksiniz!

2021
İkizler Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 22" R
Ay
Akrep
27° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
25° 33' 57"
Mars
Balık
26° 19' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 55"
Satürn
Balık
16° 10' 36"
Uranüs
Boğa
22° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 28"
Lilith
Başak
22° 50' 55"
True Node
Koç
15° 33' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>