Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2019

Koç Burcu

Ocak ayı sizler için kariyer ve para odaklı olacaktır. Kariyerinizle ilgili yeni haberler alabilir bazılarınız yeni bir işe başlayabilir. 6 Ocak'taki Oğlak'taki parçalı Güneş tutulması olmalıdır. İş hayatınızda yeni sayfalar açmak için şansınız olabilir. Eğer ki sabreder ve sakin olursanız, kariyerinizde güzel bir konuma gelebilirsiniz. 13 Ocak tarihinde Jüpiter'in Neptün ile açısı seyahatleriniz ve eğitim ile ilgili konularda abartıya kaçmamanız gerektiğini gösteriyor. Fazla hayal kurmak bazen iyi olmayabilir. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar sürecek bu etki, bulunduğunuz çevrede dikkat çekeceğiniz bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Başarılarınız insanların dilinden düşmeyebilir. Şanslı bir dönemde olacaksınız. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulması aşk hayatınızda gerginlikler yaratabilir. Bu tarih yakınlarında partnerinizle iletişim kurarken ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmelisiniz, yoksa sonuçları can sıkabilir. Çocuğunuza da daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. 24 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat'a kadar devam edecek bu görünümde, dostlarınızdan çok güzel destekler alacağınız bir dönem olacak. Psikolojiniz bozulduğunda ya da kararsız kaldığınızda size en doğru fikri onlar verecektir.

Şubat ayında seyahatleriniz gündemde olabilir. Pozitif bir başlangıç yapıyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Akademik hayatına devam edenler için güzel gelişmeler yaşanabilir. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadar sürecek bu etki, kariyerinizde şanslı bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Yeniteklifleri gelebilir. Maaşınızda artış olabilir. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Hayatınızda yeni başlangıçlar için artık harekete geçiyorsunuz. Size şans getirecek bir yeniay olacak. Bulunduğunuz çevrede yaptıklarınızla ün bile kazanabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşları veya vakıflarda aktif rol alabilirsiniz. 10 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan'a kadar sürecek bu etki, geçmişteki birinden tekrardan haber gelebileceğini gösteriyor. Yeni bir teşhis alabilirsiniz. Yoga, meditasyon gibi eğitimlere başlayabilirsiniz.14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar maddi konularınız için enerjinizi harcayacaksınız. Bu dönemde yeni yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz.19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. Sağlığınızın gündemde olacağı bir döneme giriyorsunuz. 21 Mart'a kadar duygusal olarak başa çıkamadığınız konuları artık kafanızda netleştiriyorsunuz. 19 Şubat'ta ayrıca Başak burcunda 0 derecede dolunay oluşacak. Bu tarihin yakınlarında sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Ofis ortamında sinirleriniz gergin olabilir. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Daha sonra bu durum başınızı ağrıtabilir. Evcil hayvanınıza da dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu dolunay psikolojik olarak da sizi negatif etkileyebilir. Bu dolunay ile kişisel gelişim çalışmalarına başlamanız size iyi gelebilir.

Mart ayına başladığınızda kariyer konularınız gündemde olacak. Yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar çevrenizde adeta parlayacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Bu dönemi çok iyi değerlendirin. Maddi ve manevi olarak şansınız açık olacak. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası sağlık problemleriniz nüks edebilir. Özellikle bu 23 günlük süreçte yeni bir teşhis aldıysanız hemen inanmayın. Başka doktorlara da gözüküp, ikinci bir görüş almanız iyi olacaktır. Eski sevgiliniz veya eşinizden geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. Unutmayın Merkür retrosu aldatıcıdır, hemen inanmamalısınız. 6 Mart'ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay sizlere geçmişi bırakıp yeni bir hayata başlamak için destek verecektir. O yüzden retroda eski ne kadar karşınıza çıksa da bu yeniay size geleceğe yönelmeniz için ışık tutacaktır. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. Maddi anlamda değişim dönüşüm yaşayacağınız 7 yıllık bir süreç sizleri bekliyor. Sürpriz gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. 7 sene sonunda beklediğinizden daha fazla maddi güce sahip olabilirsiniz. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar çok güzel etkiler alıyor olacaksınız. Güneş hayatta nerede desteğe ihtiyacınız varsa size güç verecek. Tabii ki bu dönem sizler için de doğum günlerinizi kutlama vakti olacak. 21 Mart'ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay, ilişki ve evlilik konularında size gergin bir zaman dilimi yaşatabilir. Özellikle bu tarih yakınlarında partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Fakat agresif davranırsanız, bu dolunay ilişkinizi yıpratacak gelişmelere neden olabilir. 26 Mart'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar duygusal hayatınızın ön plana çıktığı bir dönem sizleri bekliyor. 28 Mart'ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar iletişim trafiğiniz artacak. Yeni edindiğiniz çevrelerden güzel kariyer fırsatları bulabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili gelişmeler olabilir. Eğitim hayatında zorlu ve savaşmanızı gerektirecek durumlar meydana gelebilir.

Nisan ayına pozitif başlıyorsunuz. Yaşadığınız çevrede gözler sizin üstünüzde olabilir. Hem başarılarınızla hem özel hayatınızla dikkat çekiyor olacaksınız. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, güzel fırsatları da beraberinde getiriyor olacak. Göreceksiniz ki eskiyi arkanızda bıraktığınızda önünüze çok güzel yeni fırsatlar çıkacaktır. Yine aynı gün dileğiniz neyse çok içten dileyin. Yeni olan her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni bir aşk, yeni birveya yeni bir bebek bile olabilir. 10 Nisan'da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar eğitim, seyahat, yurt dışı, hukuk ile ilgili konularda işleriniz biraz daha ağır ilerleyebilir. 17 Nisan'da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar hareketli günler sizi bekliyor. Çevrenizde insanlar size fikir danışabilir. Konuştuklarınız insanlara yol gösterici olabilir. Beklediğiniz güzel haberleri alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. 19 Nisan tarihinde 29 derecede Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. İlişkinizde ve evliliğinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İstemeden de olsa partnerinize sert tepkiler verebilirsiniz. Ortakaçmış olanlar varsa bu tarih yakınlarında ortağıyla sürtüşmeler yaşayabilir. 20 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar maddi anlamda güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. 20 Nisan'da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar aşk hayatınızda hareketlenmeler başlayabilir. Çekici olduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız. Estetik yaptırmak için uygun bir dönemdir. Saç veya stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz. 24 Nisan'da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. Diğer gezegenler kadar hızlı bir etki yapmasa da 3 Ekim tarihine kadar kariyer konularınızda öfkenize hakim olmalısınız. Elinizde olmadan bir anda verdiğiniz tepki emeklerinizin boşa gitmesine sebep olabilir. 30 Nisan'da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül'e kadar o da Plüton gibi kariyer konularınızda sizleri etkileyecek. Satürn retrosu ise çok çalışmanız gereken, çalışırken de önünüze zorluklar çıkartan bir durum yaratabilir. Çalışmıyorsanız da geleceğiniz konusunda kaygılı durumlar yaşayabilirsiniz. Geleceğinizi garanti görmeyip, umutsuzluğa kapılabilirsiniz.

Mayıs ayının başlangıcıyla beraber maddi durumunuzda da şansınız açılıyor. 5 Mayıs'ta 14 derecede Boğa burcundaki yeniay, parayla ilgili konularınızda yeni başlangıçlara vesile olabilir. Yeni bir işle daha iyi bir maaş veya çalışmalarınızın karşılığında beklemediğiniz bir prim alabilirsiniz. Kısacası maddi anlamda nefes alacağınız bir yeniay sizleri bekliyor. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar maddi bir beklentiniz varsa bu konuyla ilgili haber alabilirsiniz. 15 Mayıs'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. Bu görünümle beraber maddi durumunuz iyice güçleniyor. 9 Haziran'a kadar paranıza para katabilirsiniz. Yatırım yapacaksanız bu dönem idealdir. 19 Mayıs'ta 27 derece Akrep burcundaki dolunay yakınlarında bu maddi durumunuzla ilgili dikkatli olmanız gerekiyor. Fazla harcama yapmanız borçlarınızın artmasına sebep olabilir. Ayrıca haberinizin olmadığı bir borç da karşınıza gelebilir. Rahatsızlığınız varsa dikkatli olmalısınız. Bir ameliyat durumu oluşabilir. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar kardeşlerinizle yakın akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda yoğun ama size katkısı olacak bir süreçte olabilirsiniz. Özellikle insan iletişimine dayalı olan mesleklerdekiler güzel kariyer başarıları elde edebilirler. 21 Mayıs'ta ayrıca Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar sürecek bu etki ile yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bazılarınız da yeni bir elektronik alet satın alabilir. Ayın son haftasında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak da durgun olabilirsiniz. Geçmişe takılmanız enerjinizi düşürebilir.

Haziran ayı sizler için tempolu başlıyor. Maddi konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Bu ay her şeye aynı anda yetişmek zorunda kalabilirsiniz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay, bu yoğun temponuzda size fırsatlar sunacak. Çalışıyorsanız belki çok mesai yapacaksınız. Belki de aynı anda bir sürüönünüze yığılacak. Ama bilin ki bu yoğunluk size yeni kapılar açacak. Eğitim hayatına devam edenler için de yeni başlangıçların kapısı açılacak. Eğer yazma yeteneğiniz varsa, mutlaka bu yeniay yakınlarında internette yazılarınızı yayınlayın. Beklediğinizden fazla ilgi çekebilir. 4 Haziran'da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar aileyi ilgilendiren bir konuda haberler alabilirsiniz. Bu evinizle ilgili de olabilir. 9 Haziran'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. 21 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım'a kadar devam edecek süreçte sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz. 21 Haziran'da ayrıca Güneş de Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu uzun dönemde retro süreci de olacağı için aşkta dengeyi tutturmak bazen zor olabilir.

Temmuz ayında ev ve aile konuları vaktinizi alabilir. Yeni bir ev alabilir ya da evinizin dekorunu değiştirebilirsiniz. Yapacağınız tadilatlar tam da hayal ettiğiniz gibi olacaktır. Evinize yeni bir enerji katacaktır. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcunda geçiyor. 18 Ağustos'a kadar tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşkınızda hem sevgi hem de öfke bir arada olabilir. Ama her iki duygu da birbirinize daha sıkı bağlanmanızı sağlayacaktır. 2 Temmuz 10 derece Yengeç'teki Güneş tutulması aile, ev konularında yeni başlangıçlara da vesile olabilir. 3 Temmuz'da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar hanenizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Ailede yaşanan bir sağlık sorunu varsa bu ay o kişi şifa bulabilir. Aileye yeni biri katılabilir. 8 Temmuz Aslan burcundaki Merkür retrosu şanslı olduğunuz aşk konusunda biraz sizi etkileyebilir. Özellikle ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin, yanlış anlaşılabilir. Eski sevgiliniz ya da eşiniz geri dönebilir. 17 Temmuz 24 derece Oğlak'taki parçalı Ay tutulması kariyerinizde gerginliklere sebep olabilir. İş ortamında sakin olmanızda fayda var. 19 Temmuz itibariyle retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Evinizdeki elektronik aletlere dikkat etmelisiniz. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos'a kadar aşk hayatınızda güçleneceğiniz, sorunlarınızı çözeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çocuğunuzla ilgili konularda da güzel haberler alabilirsiniz. 28 Temmuz tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Şansınız çok açık, maddi olarak da güzel haberler alabilirsiniz. Çocuğunuzun bir sağlık problemi varsa güzel sonuçlarla yüzünüz gülebilir. Eğer ki çocuk yapmak için medikal problemleriniz varsa, 21 Ağustos'a kadar mutlaka deneyin. Bu sefer hayırlı haberi alabilirsiniz.

Ağustos ayına başladığınızda 1 Ağustos'ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar için destek veriyor olacak. Yeni bir hobiye başlamak isteyebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili sevinçli haberler alabilirsiniz. Aileye yeni bir bebek katılabilir. Yine 1 Ağustos tarihinde Merkür, retrosunu bitirip, düz harekete dönüyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Akademik, yurt dışı, seyahatler ile ilgili konularda şansınız açılıyor. Olumlu bir sürece giriyorsunuz. Yine 11 Ağustos'ta retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos günü Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar maddi konularda işleriniz ağır ilerleyebilir. Riskli yatırımlar için uygun bir dönem olmayabilir. 15 Ağustos'ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dostlarınızla aranızda problemler olabilir. Onlara karşı agresif tavırlarınız gergin zamanlara sebebiyet verebilir. 18 Ağustos tarihine Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar sağlığınızla ilgili konularda artık eyleme geçme vakti. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir sağlık sorununuzu bu dönem doktora gösterebilirsiniz. İş ortamında yoğun ve agresif bir süreçte olabilirsiniz. Sizi engelleyen konularla savaştıkça şans sizden yana olacaktır. 21 Ağustos'ta Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar duygusal hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. İşinizde güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar işinizde detaylara takılmanız sizin farkınızı ortaya çıkaracaktır. 29 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar hayatınızda duygusal değil daha mantıklı kararlar alacağınız bir dönemde olacaksınız. 30 Ağustos'ta 6 derecede Başak burcunda yeniay meydana gelecek. İş hayatınızda yeni bir terfi alabilirsiniz.

Eylül ayı ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanacağınız bir ay olacak. Eylül'ün ikinci haftakariyer konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. 14 Eylül'de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Psikolojik olarak düşük enerjili olabilirsiniz. Geçmişteki olaylar aklınıza gelebilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Hastanelerde vakit geçirmeniz gerekebilir. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. 14 Eylül'de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar seviyorsanız artık söyleme vakti gelmiştir. Hislerinizi karşı tarafa açıklamak için güzel bir zaman dilimindesiniz. Partnerinizle ilgili yeni bir şey de öğrenebilirsiniz. Yine aynı gün 14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar yeni bir ilişkiye başlamak için şansınız açık. İlişkiniz varsa evlilik tekliflerine hazır olun. Hiç düşünmezken evlilik hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Ortakaçmışsanız, ortağınızla beraber yeni bir projeye imza atabilir, çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz. 18 Eylül'de Satürn retrosu bitiyor. Kariyer hayatınızda artık size engeller çıkartan durumlar ortadan kalkıyor. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar ilişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir. 28 Eylül'de 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşacak. Bu yeniayla beraber sizler için ilişki hayatınızda yeni bir sayfa açma vakti olacak.

Ekim ayına başladığınızda enerjinizi ilişkinize vermeye devam ediyorsunuz. Ayın başında ekonomik konularınıza odaklanabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Yakınlarınız da maddi anlamda size destek olabilirler. 3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. Yine 3 Ekim'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa bir ameliyat kararı alınabilir. 4 Ekim'de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar sevdiğiniz kişi için savaşmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Eğer ki ilişkiniz veya evliliğiniz yürümüyorsa, oluruna bırakmak yerine partnerinizi geri kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Hem tutkunun hem de agresifliğin hakim olacağı bir dönemde olacaksınız. 8 Ekim'de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Borçlarınızı kapatacak bir gelir artışı yaşayabilirsiniz. Miras konusunda da şans sizden yana olabilir. 14 Ekim'de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Sizin burcunuzdaki bu dolunayda sinirleriniz biraz gergin olabilir. Dış görünümünüzde değişiklik yapmak istiyorsanız biraz daha beklemelisiniz. Partnerinize karşı olan öfkenize hakim olmalısınız. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım'a kadar maddi konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ekonomik olarak güçlü hissedeceksiniz. Beklediğiniz paralar gelebilir. 28 Ekim'de 4 derecede Akrep burcunda yeniay meydana gelecek. Yeni bir maddi fırsatla karşılaşabilirsiniz. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım'a kadar internetten kredi kartıyla alışveriş yapmamanız gereken bir dönemdesiniz. Bilgileriniz çalınabilir veya kopyalanabilir. Eğer ameliyat konusu varsa ve durum acil değilse operasyon için biraz daha beklemeniz gereklidir.

Kasım ayının başında maddi konularınız ve seyahatleriniz gündemde olabilir. Tatil planları yapabilirsiniz. Pozitif bir ruh haliyle aya başlıyorsunuz. Beklediğiniz güzel haberleri alabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna giriyor. 26 Kasım'a kadar yeni eğitimlere, seyahatlere gidebilirsiniz. Akademik konulardaki çalışmalarınız başarı getirebilir. 12 Kasım'da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Gelirinizi etkileyecek bir konuda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maaşınızda ya da priminizde kesintiler olabilir. Borç verdiğiniz paralar gelmeyebilir. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin. 19 Kasım'da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020 tarihine kadar hakkınız olan para için savaşmanız gerekebilir. Bu bir miras meselesi de olabilir. Ameliyat konuları gündeminize girebilir. 20 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcundaki retro hareketine son veriyor. 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar akademik yaşantınızda beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Hayata pozitif bir yerden bakıyor olacaksınız. Umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir. 26 Kasım'da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. 20 Aralık'a kadar hem maddi gelirinizi hem de mevkinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Kasım'da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Dilek tutmayı unutmayın gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retro hareketini sona erdirip, düz hareketine başlıyor. Olaylara duygusal değil daha gerçekçi bakacağınız bir dönem başlıyor.

Aralık ayına şanslı başlıyorsunuz. Bulunduğunuz çevrede herkes sizden bahsediyor olabilir. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar kariyer hayatınızda altın çağınızı yaşayacaksınız. Hayalinizdeki işe kavuşabilirsiniz. Bulunduğunuz işte yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. Maaşınızda da beklediğinizden çok artış olabilir. Eğer çalışmıyorsanız sizler bu tarihe kadar gelecekte yapmak istediklerinizi bir bir eyleme dökeceksiniz. Bu bir yıl içerisinde hayallerinizi ertelemek yerine harekete geçeceksiniz. 9 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Eğitim hayatınızda stresli zamanlardan geçebilirsiniz. 20 Aralık'ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020'ye kadar sosyal ortamlarda insanların ilgisini çekebilirsiniz. Eğer ki bir yeteneğiniz varsa bunu geniş kitlelere gösterip, başkaları tarafından fark edilebilirsiniz. Arkadaşlarınız zor anınızda yardımınıza koşabilir. Vakıflarda gönüllü olarak rol alabilirsiniz. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Jüpiter'in destek verdiği kariyer konularına şimdi Güneş de ekstradan güç vermeye geliyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadarhayatınızda beklemediğiniz bir güzel gelişme yaşayabilirsiniz. 26 Aralık 4 derece Oğlak'taki halkalı Güneş tutulması meydana gelecek. Kariyer konularında mantığınızla aldığınız kararlarda, kariyerinizde yeni bir sayfa açmak için düğmeye basacaksınız. 29 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar yapacağınızbaşvurularından olumlu dönüş alabilirsiniz.

Koç burçları 2019 yılını bu şekilde kapatıyorsunuz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız.

2019
Koç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 35" R
Ay
Başak
16° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Koç
18° 15' 15"
Mars
Balık
21° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 00"
Satürn
Balık
15° 36' 35"
Uranüs
Boğa
21° 46' 01"
Neptün
Balık
28° 34' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 52"
Lilith
Başak
22° 11' 27"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>