Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Yıllık Burç Yorumu

2020

Kova Burcu

Ocak ayına başladığınızda maddiyatınıza önem veriyorsunuz. Gelirinizle ilgili artışlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız ise ayın başında iyi olacaktır. 3 Ocak'ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat'a kadar sosyal yönünüz aktif olacaktır. İçinize kapanmak yerine kendinizi dostlarınızın yanlarında bulabilirsiniz. Seyahatler planlayabilirsiniz. Enerjinizi yardıma ihtiyacı olanlar için derneklerde harcayabilirsiniz. 10 Ocak'ta saat 22:21'de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada sağlığınıza önem vermenizde yarar var. Bazı rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Çalışma hayatında gergin bir zaman geçirebilirsiniz. Tepkilerinize dikkat edin. 11 Ocak'ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Aile hayatınızdaki düzen yavaş yavaş yerine oturuyor. Belki önceki aylarda bazı ani olaylar yaşandı ve her şey sıkıntılı bir hal aldı. Şimdi eski yaşanmışlıkları geride bırakıp ailenizle yeni bir yola giriyorsunuz. Aniden ev değiştirenler de olabilir. 13 Ocak'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat'a kadar maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Rahata ereceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat'a kadar öğrenmeye, araştırmaya olan merakınız yüksek olacaktır. Yeni eğitimlere kendinizi adayabilirsiniz. Güzel haberler alacağınız bir dönemde olacaksınız. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar sizlerin mutlu olacağı bir dönem başlıyor. Kova burçları olarak doğum günlerinizi kutlayacağınız bu dönemde diğer gezegenlerinde burcunuzdan geçiş yapmasıyla birçok konuda şansınız açık olacaktır. 25 Ocak'ta saat 00:41'de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda dileklerinizi dilemeyi unutmayın. Eskide kalan kötü anıları unutturacak güzel yeni gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

Şubat ayına başladığınızda zamanınızı ailenize ayırabilirsiniz. Birlikte vakit geçireceğiniz planlar yapabilirsiniz. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar geleceğinizle ilgili yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bu dönem sizin duygusal tarafınızı kullanıp borç isteyenler olabilir. 7 Şubat'ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart'a kadar sevdiğinizle olan iletişiminiz düzelebilir. Sıradan bir ilişkiden ziyade romantik sözlerin döküldüğü tutkulu bir süreçte olacaksınız. Eğitim hayatınızdaki konularda şansınız açık olacaktır. Kardeşlerinizle aranızdaki sular bir müddet durulabilir. 9 Şubat'ta saat 10:33'te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda ilişki ve evlilik hayatınızda artık kendinizi ön plana atmalısınız. Umursamadığınız veya tepki göstermediğinizi sanarak karşı taraf bazen sorumsuz davranabilir. İki tarafta kendinden biraz ödün verirse aslında şansınız aşkta çok açık olacak. 16 Şubat'ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart'a kadar kendi içinizde çözemediğiniz sorunlarınıza artık bir çözüm bulmalısınız. Kendi içinizde bazı şeyleri yaşamak yerine dertlerinizi anlatmak, yardım istemek iyi olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Riskli hareketlerden sakınmalısınız. 17 Şubat'ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart'a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, bankacılık işlemlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Gelmesi gereken tutarlar havada kalabilir. Siz yanlış yere transfer yapabilirsiniz. Kartlarınız ATM'lerde kalabilir. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart'a kadar büyük yatırımlar için harekete geçebilirsiniz. Fakat Merkür retrosu bitmeden imza atmamanızda yarar var. 23 Şubat'ta saat 18:31'de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Beklemediğiniz bir şekilde elinize sürpriz bir para geçebilir. Dış görünüşünüzle ilgili radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

Mart ayına başladığınızda evinizle ilgili güzel bir süreçte olacaksınız. Ev değiştirmek isteyenler için güzel fırsatlar karşılarına çıkabilir. Ailede rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz. 4 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart'a kadar yeni bir şeye adım atmamanızda yarar var. Zihniniz bulanık olacağından doğru kararlar veremiyor olabilirsiniz. 5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan'a kadar hanenize maddi olarak güzellikler gelebilir. Yatırımlarınızdan gelir elde edebilirsiniz. Ailenize gönül ilişkisiyle ilgili yeni biri dahil olabilir. 9 Mart'ta saat 20:47'de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda paranıza dikkat etmelisiniz. Özellikle borçlarınız konusunda gerginlikler olabilir. Sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız. 10 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart'ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar geleceğinizle ilgili yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bu dönem sizin duygusal tarafınızı kullanıp borç isteyenler olabilir. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan'a kadar çevrenizde gerek eğitim gerekhayatınızda kendinizi kanıtladığınız bir süreçte olacaksınız. Özellikle hedefleriniz varsa hırslı yapınızla kimse önünüzde duramayacaktır. 22 Mart'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar Satürn burcunuzda uzun süre seyahat ederken sizleri güçlendirmeye hayatınızda farklı bir noktaya getirmeye başlayacaktır. Ama bu kolay olmayacaktır. Bazen dipte olduğunuzu düşünürken yılmamanız her şeyin üstüne ısrarla gitmeniz size güzellikleri getirecektir. Uzun süreceğinden öyle anlar gelecek ki her şeyi bırakmak isteyebilirsiniz. Tam o nokta sizlerin hayatınızın değişeceği an olacaktır. Sakın hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Satürn size büyük bir ödülle geri dönecektir. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde eski sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Özellikle yeterince doktorun dediklerine kulak asmadıysanız, ders almadıysanız bu sefer zorlayıcı bir sürece girebilirsiniz. 24 Mart'ta saat 12:28'de Koç burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Eskideki tüm anıları unutarak size huzur veren yeni bir ortama dahil olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Fakat bu yeniayda sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.30 Mart'ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs'a kadar hayatta istediklerinizi elde etmek için güzel zamanda olacaksınız. Bazen agresif olsanız da bu hırslı yapınızdan kaynaklanacaktır. Aşk hayatınızda tutkulu bir süreçte olacaksınız. Çekiciliğiniz baş döndürebilir.

Nisan ayına başladığınızda çalışma hayatınız önceliğiniz olabilir. Yoğun çalışırken sağlığınız için dinlenmeyi unutmayın. 3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos'a kadar aşk hayatınızda çok mutlu anlara şahit olabilirsiniz. Bir anda karşınıza biri çıkabilir ve tutkulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için bu dönem sevinçli haber gelebilir. 8 Nisan'da saat 05:34'te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Bu agresif dolunayda sizler yolculuklarınız esnasında dikkatli olmalısınız. Riskli davranışlar yapmamaya dikkat edin. Akademik hayatınızda sizi öfkelendirecek durumlar yaşayabilirsiniz. Spor yaparken kendinizi zorlamayın. 11 Nisan'da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan'a kadar eğitim hayatınızda bir hayli çaba harcayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere de adım atabilirsiniz. 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs'a kadar ailenizden destek göreceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Aranızdaki bağın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Ev veya gayrimenkul yatırımları düşünebilirsiniz. 23 Nisan'da saat 05:25'te Boğa burcunda 3 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda hanenize sürpriz bir haber gelebilir. Bu gelişmeyle yeni adımlar atabilirsiniz. Kendinizle ilgili ciddi kararlar için biraz beklemeniz iyi olacaktır. 25 Nisan'da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim'e kadar geçmişe olan öfkeniz tekrardan sizin enerjinizi düşürebilir. Zamana zaman eskilere odaklanabilirsiniz. 27 Nisan'da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs'a kadar yakınlarınızla daha sosyal bir zaman diliminde olabilirsiniz. Onlarla olan iletişiminiz arttıkça aslında sizin enerjinize ne kadar ihtiyaçları olduğunu görebilirsiniz.

Mayıs ayına başladığınızda ilişkiniz, evliliğiniz ön plana çıkabilir. Uzun süredir sevdiğinizle yalnız kalamadıysanız romantik kaçamaklar yapabilirsiniz. 7 Mayıs'ta saat 13:45'te Akrep burcunda 17 derecede dolunay meydana geliyor. Kariyer hayatınızda istemeden de olsa ağzınızdan çıkan kelimeler ileride size dert olabilir. Yöneticinizle aranızda uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz. 11 Mayıs'ta Satürn retrosu Kova burcunda başlıyor. 29 Eylül'e kadar retro hareketini sürdüren Satürn, 2 Temmuz-29 Eylül arası Oğlak burcuna geri dönerek bu hareketini devam ettirecek. 11 Mayıs-2 Temmuz arası gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi zorlayan olaylarda gerçekten neyin yanlış gittiğini çözmeniz gereklidir. Geçmişteki hatalarınızdan ders çıkartmadıysanız bu retroda aynı sorunları tekrarda deneyimleyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz. 12 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. 28 Mayıs'a kadar partnerinizle aranızdaki iletişim güçleniyor. Aha fazla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Birbirinizi daha iyi tanıyacağınız bir süreçte olacaksınız. Çocuklarınızla ilgili de haberler alabilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz. 13 Mayıs'ta Mars Balık burcuna geçiyor. 28 Haziran'a kadar hak ettiğiniz maddi karşılıklar için savaşmanız, emek vermeniz gerekebilir. Hakkınızı aramaktan vazgeçmemelisiniz. 13 Mayıs'ta Venüs retrosu İkizler burcunda başlıyor. 25 Haziran'a kadar güzel giden gönül ilişkinizde durağan bir sürece girebilirsiniz. Nedensiz yere karşı taraftan gördüğünüz ilginin azaldığını düşünebilirsiniz. Bu süreçte üstelemek yerine oluruna bırakmanız daha iyi olacaktır. 14 Mayıs'ta Jüpiter retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 13 Eylül'e kadar sinirleriniz gergin olabilir. Küçük bir şeyi bile büyütmeye meyilli olabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı düşünmeden çalıştıkça bazı sorunlar baş gösterebilir. Rahatsızlık vermeyen bir durum şiddetlenebilir. 20 Mayıs'ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran'a kadar şansınız açık olacak. Tabii ki devam eden bir Merkür retrosu varken her şeyde garantici olmayı unutmayın. Sevdiğinizle aranızdaki sorunları çözersiniz ilişkiniz ciddiyete bile gidebilir. 22 Mayıs'ta saat 20:38'de İkizler burcunda 2 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin ilk adımları olabilir. 28 Mayıs'ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar çalışma hayatınızda yeni projelere hazırlık yapabilirsiniz. Duygusal bir zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarıyla zihninizi rahatlatmak isteyebilirsiniz.

Haziran ayına başladığınızda seyahat planlarınız gündemde olabilir. Buna sevdiğiniz kişiyle başbaşa kalmak içinde bir anda karar verebilirsiniz. 5 Haziran'da saat 22:12'de 15 derecede Yay burcunda gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Sert bir tutulma olduğundan sizler öncelikle etrafınızda agresif tepkilerinizden dolayı eleştiri alabilirsiniz. Dostlarınızla aranız açılabilir. Buna hak etmediğiniz şeyleri duymak da neden olabilir. Ayrıca tutulma etkisiyle paranız ve değerli varlıklarınız da risk altında olacaktır. 18 Haziran Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. 12 Temmuz'a kadarhayatınızda önünüze bazı engeller çıkabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Ofiste herkese sırrınızı vermemelisiniz. Arkanızdan konuşulduğunu öğrenebilirsiniz. Bu retro süresinde bir teşhis alırsanız inanmayın. Sonuçlar veya teşhis yanıltıcı olabilir. Birkaç doktora daha fikir danışmalısınız. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 22 Temmuz'a kadar Merkür retrosunda aksilikler çıksa siz işinizi garantileyerek yaptığınızda Retroya rağmen kariyerinizde güçlenmeye başlayacaksınızdır. Hatta yakın gelecekte terfi haberleri alabilirsiniz. 21 Haziran'da saat 09:41'de Yengeç burcunda 0 derecede halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Bu güzel tutulmada sizler psikolojik olarak arınacaksınız. Yeni bir sayfa açmak bazen insanın zihninde olmalıdır. Tam da bu tutulmada aklınızda sizi yoran her şeyden kurtuluyorsunuz. Detaylara takılmayı bırakıyorsunuz. Ayrıca yalnızsanız yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. 23 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 29 Kasım'a kadar maddi durumunuzda gerçekçi olmaktan uzaklaşabilirsiniz. Nasılsa kazanırım diyerek çok açılabilirsiniz. 25 Haziran'da Venüs retrosu bitiyor. 28 Haziran'da Mars Koç burcuna geçiyor. 7 Ocak 2020'ye kadar enerjinizi sosyal çevrenize harcayabilirsiniz. Daha dışa dönük olduğunuz bu dönemde iletişim kurma kabiliyetleriniz sayesinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İnsan iletişimine dayalı sektörlerde çalışıyorsanız bu durum yeni fırsatlar yakalamanıza vesile olabilir. Eğitim hayatınızdaki hırsınız sizi zirveye çıkartabilir. 10 Eylül- 14 Kasım arası Mars retro hareketine başladığından dolayı başarılarınıza yol alırken sizi öfkelendirebilecek durumlar yaşayabilirsiniz.

Temmuz ayına başladığınızda kariyer hayatınıza yön vermek isteyebilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek cesurca hamleler yapabilirsiniz. 2 Temmuz'da Satürn retro hareketine devam ederken Oğlak burcuna geri dönüyor. 29 Eylül'e kadar bu üç aylık dönem sağlığınız için önemli bir süreç olacaktır. Sağlık sorununuz yoksa dinlenmeyi ihmal etmeyin. Ama kronik rahatsızlıklarınız varsa sağlığınızın üstüne düşmelisiniz. Eski problemleriniz nüks edebilir. 5 Temmuz'da saat 07:44'te Oğlak burcunda 13 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Psikolojik olarak sizi germeye başlayan olaylar yaşayabilirsiniz. Bu özellikle geçmişte üstünü kapattığınız bir konu olsa da tekrardan bunu açmak isteyen kişiler olabilir. Sağlığınız yine gündemde olabilir. 12 Temmuz'da Merkür retrosu Yengeç burcunda bitiyor. 20 Temmuz'da saat 20:32'de 28 derecede Yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Bu yeniaydahayatınızda sert etkiler alabilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple aynı frekansta olmamanız sizi anlamıyor olmaları işlerinizi yokuşa sürebilir. 22 Temmuz'da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 22 Ağustos'a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda güzel bir evreye giriyorsunuz. Aranızdaki bağın güçlendiğini göreceksinizdir. Gelip geçici değil kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Ağustos ayına başladığınızda enerjinizin azaldığını hissedebilirsiniz. Buna çalışma temponuz neden olmuş olabilir. 3 Ağustos'ta saat 18:58'de Kova burcunda 11 derecede dolunay meydana geliyor. Sizin burcunuzda oluşan bu sert dolunayda özellikle sizler dikkatli olmalısınız. Riskli hareketlerden kendinizi sakının. Partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. Çocuklarınızla ilgili ani durumlar yaşayabilirsiniz. 5 Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçiyor. 20 Ağustos'a kadar ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde yeni ş teklifleri size gelebilir. Evlilik hayatınızda daha fazla partnerinize odaklanacağınız bir dönemde olacaksınız. Bazen onun fazla meraklı olması sizi gerebilir. 7 Ağustos'ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül'e kadar çalışma hayatınızda elde ettiğiniz başarılarla parlayabilirsiniz. Duygusal olarak da güzel bir dönemden geçeceksiniz. 15 Ağustos'ta Uranüs retrosu Boğa burcunda başlıyor. 14 Ocak 2020'ye kadar ev ve aile hayatınızda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Belki yalnız kalmak istiyorsunuz ama ailenizden kopamıyorsunuz. Bu konuda zihniniz oldukça karışabilir. 19 Ağustos'ta saat 05:41'de Aslan burcunda 26 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu güzel yeniay sizlere ilişki ve evlilik hayatınızda tutkulu bir dönemi de getirecektir. Yalnız olanlar yeni bir aşka adım atabilirler. 20 Ağustos'ta Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül'e kadar maddi durumunuzdaki konular için detaylıca analiz yapabilirsiniz. Harcamalarınızda neleri kısmalısınız buna odaklanabilirsiniz. 22 Ağustos'ta Güneş Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül'e kadar ekonomik koşullarınızda iyileşme olacağı bir dönemde olacaksınız.

Eylül ayına enerjiniz yüksek kendinize güveniniz tam bir şekilde başlıyorsunuz. Tam bir Kova burcu gibi siz ne istiyorsanız onu yapıyorsunuz. Böyle mutlu olduğunuzu fark edeceksinizdir. 2 Eylül'de saat 08:21'de Balık burcunda 10 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte gelirinizde ani değişimler olabilir. Aklınızda olmayan birteklifiyle bir anda geliriniz artabilir. 5 Eylül'de Merkür Terazi burcuna geçiyor. 27 Eylül'e kadar akademik hayatınızda kendinizi bulacaksınızdır. Saatler harcadığınız dersleriniz, tezleriniz olumlu yönde gidecektir. Seyahat etme arzunuz bu sefer kültür ve sanat tarihiyle öne çıkan yerler olabilir. 6 Eylül'de Venüs Aslan burcuna geçiyor. 2 Ekim'e kadar yalnızlar artık yalnız kalmayacaktır. Aşktan gözünüz kamaşabilir. İlişkisi olanlar ise evlilik teklifleri alabilirler. İş ortağınızla ise öyle güzel işlere imza atarsınız ki bu dönem kazancınız ikiye katlanır. 10 Eylül'de Mars retrosu Koç burcunda başlıyor. 14 Kasım'a kadar eğitim vehayatınızda başarılarınıza yol alırken sizi öfkelendirebilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranızdaki gerginlik artabilir. 13 Eylül'de Jüpiter retrosu Oğlak burcunda sona eriyor. 17 Eylül'de saat 14:00 itibariyle Başak burcunda 25 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda ödemelerinizle ilgili sıkıntılarınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Başvurduğunuz krediler onaylanabilir. Bir anda miras kaldığına dair haber alabilirsiniz. 22 Eylül'de Güneş Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar yüzü gülen bir Kova burcu var. Hayata pozitif baktığınız bu dönemde her işiniz de hayırlı gidecektir. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili işleriniz yoluna girecektir. Bazılarınızın kısa bir tatile ihtiyacı olabilir. Hem yüksek öğrenime hem sporda başarılar elde edebilirsiniz. 27 Eylül'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar kariyer hayatınızda kendinizden söz ettirebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Bu birteklifi de olabilir. 29 Eylül'de Satürn Oğlak burcunda retro hareketini bitiriyor.

Ekim ayına başladığınızda geliriniz, maddi varlıklarınız önceliğiniz olabilir. Kazancınızın artması için arayışlara girebilirsiniz. 2 Ekim'de saat 00:05'te Koç burcunda 9 derecede dolunay gerçekleşiyor. Aile içerisinde eski defterlerin tekrardan açıldığı yara veren konular gündeme gelebilir. Bu durum gerginlik yaratabilir. Kariyer hayatınızda ani tepkiler vermeye açık olacaksınız. 2 Ekim'de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim'e kadar maddi olarak rahatlayacaksınız. Miras konunuzda lehinize dönen durumlar oluşabilir. Elinize toplu para geçebilir. Eşinizin gelirinde artışlar meydana gelebilir. 4 Ekim'de Plüton retrosu sona eriyor. 14 Ekim'de Merkür retrosu Akrep burcunda başlıyor. 28 Ekim'e kadar kariyerinizde işler planladığınız gibi gitmeyebilir. Yöneticinizle aranızdaki yanlış anlaşılmalar büyüyebilir. Retrodan önce bir işe başvurduysanız bu dönem kabul edildiğinizi öğrenebilirsiniz. 16 Ekim'de saat 22:30'da Terazi burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Sert etkileri olan bu yeniayda yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Aceleci ve riskli davranışlar yapamamalısınız. Yüksek öğrenimle ilgili işlerinizde sizi gergin yapabilecek durumlar oluşabilir. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar Merkür retrosuna dikkat ettiğiniz sürece işlerinizi kontrol ederek tamamlayarak kariyerinizde daha güçlü bir konuma dahi gelebilirsiniz. 28 Ekim'de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar hayal ettiğiniz bir aşka yelken açabilirsiniz. Bir anda hayatınıza giren bu aşk sizi pozitif olarak hayatınızın her alanına etki edecektir. 28 Ekim'de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 3 Kasım'a kadar akademik hayatınızdaki her şeyi iki kere kontrol edin. Sunum, tez, sınav gibi durumlarda son güne bırakmayın. Aksilikler çıkabilir. Seyahatlerinizde rötarlar olabilir. 31 Ekim'de saat 17:49'da Boğa burcunda 8 derecede dolunay oluşuyor. Bu sert dolunayda evinizin içindeki elektrikli aletlere dikkat edin. Evden çıkarken her şeyi kapadığınızdan emin olun. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken günlerde olacaksınız.

Kasım ayına sakin ve huzurlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Kendiniz yormayacak işlere vakit ayırabilirsiniz. Önceliğiniz huzurunuz olacaktır. 3 Kasım'da Merkür retrosu Terazi burcunda bitiyor. 11 Kasım'da Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar kariyer hayatınızda kendinizden söz ettirebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Bu birteklifi de olabilir. Şüpheci ve araştırıcı yönünüz sayesinde başarılı bir süreç yaşayabilirsiniz. 14 Kasım'da Mars retrosu sona eriyor. 15 Kasım'da saat 08:07'de Akrep burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Bu güzel yeniayla birlikte geleceğinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Hem de her şey eskisinden güzel olacaktır. Yeni bir kariyer fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. 21 Kasım'da Venüs Akrep burcuna geçiyor. 15 Aralık'a kadarhayatınızda zirveye çıkabilirsiniz. Ayrıca gönlünüzüortamından birine de kaptırabilirsiniz. 21 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar şansınızın açıldığı, çevrenizde başarılarınızla adınızdan söz ettiğiniz bir sürece giriyorsunuz. İhtiyacınız olduğunda dostlarınız yanınızda olacaktır. 29 Kasım'da Neptün retrosu sona eriyor. 30 Kasım'da saat 12:29'da gölgeli Ay tutulması 8 derecede İkizler burcunda meydana geliyor. Çocuklarınız ve aşk hayatınız bu süreçte öne çıksa da özellikle kariyer hayatınızda ciddi sert etkiler altında olacaksınız. Beklenmedik gelişmeler karşınıza çıkabilir. Aynı durumu aile içerisinde de yaşayabilirsiniz.

Aralık ayına aşkla başlıyorsunuz. Kalbi boş olanların bu ay ayakları yerden kesilebilir. Her konuda şansınız açık olacak. Hiçbir şey için geri planda kalmayın. 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar sosyal yönünüz öne çıkacaktır. Yakınlarınızla beraber keyifli anlar geçireceksinizdir. Neşeniz artacaktır. Sosyal yardım kuruluşları için çalışmalara destek olabilirsiniz. 14 Aralık'ta saat 19:16'da Yay burcunda 23 derecede Güneş tutulması gerçekleşiyor. Sizlere şans getirecek bu tutulmada önünüzdeki günlerde hiç ummadığınız şekilde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir yola girebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda ün kazanabilirsiniz. 15 Aralık'ta Venüs Yay burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar başta aşk hayatınız olmak üzere şansınız açık olacak. Yalnızlar için yeni bir ilişki başlayabilir. Bu dost çevrenizden tanıştığınız biri olabilir. 17 Aralık'ta Satürn tekrardan Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar Satürn burcunuzda uzun süre seyahat ederken sizleri güçlendirmeye hayatınızda farklı bir noktaya getirmeye başlayacaktır. Ama bu kolay olmayacaktır. Bazen dipte olduğunuzu düşünürken yılmamanız her şeyin üstüne ısrarla gitmeniz size güzellikleri getirecektir. Uzun süreceğinden öyle anlar gelecek ki her şeyi bırakmak isteyebilirsiniz. Tam o nokta sizlerin hayatınızın değişeceği an olacaktır. Sakın hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Satürn size büyük bir ödülle geri dönecektir. 19 Aralık'ta Jüpiter Kova burcuna geçiyor. 29 Aralık 2021'e kadar neredeyse bir sene hayatınızın en şanslı döneminden geçeceksiniz. Aşk, iş, sağlık kendinize dair hangi konu önemliyse güzellikler artık sizi bulacaktır. 21 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar geçmişinizde bıraktığınız birinden haber alabilirsiniz. 21 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 19 Ocak 2021'e kadar sağlığınızda güçlenmeye başlıyor olacaksınız. Hem fiziksel hem psikolojik olarak kendinizi iyi hissediyor olacaksınız. 30 Aralık'ta saat 06:28'de Yengeç burcunda 8 derecede dolunay oluşuyor. Bu sert dolunayda çalışma hayatınızda stresli olabilirsiniz. Verdiğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz. Aile hayatınızda da agresif enerjilerin hakim olduğu birkaç gün geçirebilirsiniz.

2020
Kova Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>