Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendinize İnancınız Tam! 2021 Mottosu

Kova Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

Kova Burcu

Yıl boyunca burcunuzda konumlanacak Jüpiter sayesinde neşeli, optimist ve hırslı bir ruh haline sahipsiniz. Başarılı olacağınıza inancınız tam ve bu sayede de özgüveniniz de artıyor. Satürn iradenizi besliyor ve fikirlerinizi somutlaştırmanıza yardımcı oluyor. Düşünmeden hareket etmiyorsunuz ve işinizde, eğitiminizde ve girişimlerinizde gelişmenizi sağlayacak fırsatları gözlüyorsunuz. Buna karşın bazı beklenmedik durumlar ve çıkar çatışmaları düzeninizi bozabilir. Önemli olan sakin ve iradeli hareket etmeyi başarabilmek!

Genel Bir Bakış

Ocak, şubat, haziran ve aralık aylarında Uranüs'ün size engel olduğunu hissediyorsunuz: Bazı talihsizlikler planlarınızı bozuyor, rakipleriniz agresif tepkileriyle canınızı sıkıyor ve sinirleriniz geriliyor. Buna karşın mart ayındagörüşmeleriniz olumlu yönde sonuçlanabilir ve nisan ayında pozisyon değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Yaz boyunca ayrıca ekim ve kasım aylarında başarı şansınız giderek artacak. Finansal alanda mayıs ortası ve temmuz sonu arasında Jüpiter karşınıza harika fırsatlar çıkarabilir. Ne yazık ki sadece aralık ayında ise aşk ve tutkuyla ilgili konularda yüzünüz gülecek.

Arkadaşlıklar

Bu yıl şubat, haziran, kasım ve aralık aylarında yakınlarınızla bazı gerilimler yaşama ihtimaliniz yüksek. Kimileri sizi fazla bireysel davranmakla kimileriyse kabalıkla suçluyor. Bazı durumlarda ortaya çıkan yanlış anlaşılmalar dostluklarınıza zarar verebilir ve siz de hoşnutsuzluğunuzu belirtmekten asla geri duran bir insan değilsiniz! Neyse ki yılın geri kalanında arkadaşlıklarınız daha samimi, içten bir şekle bürünecek ve bağlarınız güç kazanacak. Size göre dostluğa dair her şey çok net. Böylece istemediğiniz insanları da kolaylıkla hayatınızdan çıkarıyorsunuz!

Hedefleriniz

2021 yılında planlarınızı net bir şekilde belirliyorsunuz ama sahip olduğunuz yeteneklere ve şansınıza rağmen diğer insanlarla ve zorlayıcı durumlarla mücadele etmeyi öğrenmeniz gerek.

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

Bu yıl omuzlarınıza ağır sorumluluklar yükleniyor ve bunların üstesinden gelmek için gerekli yöntemleri kullanarak sabırlı bir şekilde çalışmanız gerekecek zira olaylar her zaman sizin istediğiniz şekilde sonuçlanmıyor! Bazı insanların davranışlarının sorumluluklarını üstlenmekten vazgeçin ve kendinizi serbest bırakın.

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

2022 yılında da Satürn sizi desteklemeye devam edecek. Bereket gezegeni olarak bilinen de Jüpiter tüm yıl boyunca kazançlarınızı artırmaya ve yoğun bir tatmin hissiyle dolup taşmanızı sağlayacak. Tabi Neptün'ün etkisinde kalıp büyüklük taslamamanız şartıyla! Mütevazı tavırlarınızı korumaya gayret edin!

2021
Kova Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 47' 16" R
Ay
Yay
06° 05' 17"
Merkür
Koç
16° 01' 25"
Venüs
Koç
26° 23' 15"
Mars
Balık
26° 50' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 11"
Satürn
Balık
16° 14' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 04"
Neptün
Balık
28° 47' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 46"
Lilith
Başak
22° 55' 21"
True Node
Koç
15° 31' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>