Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Yıllık Burç Yorumu

2017

Terazi Burcu

Kardeşler ve yakın çevrenizle olan bağlarınızı yeniden gözden geçirecek, ilişkilerinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yakın çevrenizde bu dönem sizi zorlayan, yavaş ilerleyen işler içine girebilirsiniz. Parasal konular, ev hayatı, eşiniz, seyahat ve kariyeriniz 2017 yılının temel konuları olacak. Sosyalleşme ve çevre edinme size bu yıl şans getirecek. Bir aile ferdiyle veya yakın bir arkadaşla çatışma yaşayabilirsiniz. Komşular, akrabalar yüzünden çeşitli zorluklar yaşayabilirsiniz ya da onlar çeşitli zorluklar problemlerle karşılaşabilirler. Bu nedenle ilişkilerinizde sınırlarınızı belirlemek, algılama mantık yürütme kendinizi ifade etme biçiminizi yenilemek için çalışmanız yararınıza olacaktır. Sık sık seyahat etmek, yazıp çizmek ve bu konularda sorumluluk gerektiren projeler içine girebilirsiniz. Bu dönem yazabilirsiniz. Her şeyi derinlemesine ve yeniden sorgulayabilirsiniz.

Uranüs Koç burcunda 2018'e kadar sürecek olan geçişini sürdürecek. Bazı ilişkileriniz bitecek, bazılarıysa yeni başlayacak. Bu değişim gezegeni Uranüs'ün karakteridir. Bu gezegenin güçlü etkisi Güneş'le temasa geçtiğinde ortaya çıkmakla beraber tali etkilerini zaman zaman hissedeceksiniz. İş veya romantik ilişkilerde yükümlülük altına girmek Uranüs'ün bu konumundayken pek de iyi olmaz. Değişim gezegeninin altında başlayan bir birliktelik aynı başladığı gibi hızla da biter. Biriçin görüştüğünüz avukat, muhasebeci veya finansal danışman gibi insanlar için de aynı durum geçerlidir. İşe almadan önce insanların mesleki geçmişini gözden geçirin. 2025 yılına kadar Neptün, Balık burcunda bulunacak vehayatınızla sağlığınız üzerinde etkisi olacak. Her gezegen gibi Neptün'ün de inişleri ve çıkışları vardır. İlham verme ve ruhanilik Neptün'ün iyi yanlarıdır. Kötü yanları ise hayaller ve karışıklıktır. Neptün'ün etkisi en çok da yardım kurumlarında çalışarak gösterilebilir. Bu yıl daha önceki yıllarda harcadığınız çabalarınızın karşılığını göreceğiniz yıldır. Yeni birarıyorsanız biraz gerçekçi olmanızda yarar var. Özellikle yaz mevsiminde idealist düşünceleriniz gerçekleri görmenize engel olabilir. İlerisi için verilmiş bütün sözlerin farkında olmalısınız.

Plüton, Oğlak burcundaki geçişine 2024 yılına kadar devam edecek. Bu gezegen evinizin ve ailenizin gezegenidir. Plüton ev ve aile sektörünüzden geçerken bir akrabanızın işleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ev veya diğer gayrimenkullerinizle ilgili sorunlar çıkabilir. Bu yıllarda bir ev aldıysanız iyice denetimden geçirdiğinize emin olun. Plüton'un bu geçişi eski ailenizi ve akrabalarınızı aramanıza yarayacak. Bu aramaların sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir ama sizi geçmişinizle ilgili problemli gerçeklerden koparabilir. Plüton ayrıca dolapları doldurduğunuz ıvır zıvırlardan kurtulmanıza da yarayacaktır.

2017
Terazi Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 19"
Ay
Akrep
25° 08' 58"
Merkür
Koç
26° 28' 46"
Venüs
Balık
21° 40' 57"
Mars
Balık
05° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 27"
Satürn
Balık
13° 18' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 53"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 49"
Lilith
Başak
19° 48' 12"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>