Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2018

Yengeç Burcu

31 Ocak'ta 11 derece Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Bu hafta yılın ilk tutulması olan Aslan burcundaki Ay tutulması büyük bir etki bırakarak geçecek. Tutulmaların etkisi 15 gün sürecek. Tutulma, para, bütçe, kazanç konularında etkili olacak. Kazancınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç, zam veya bir alım-satım işiyle elinize geçecek para kaynaklı olabilir. Eğer bir ortaklayapıyorsanız, avantajlı koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu tutulma sonrasında kendinize telefon, yüksek teknolojili ürünler de satın alabilirsiniz. Gündeminizde yeni bir ev veya araba almak olabilir.

15 Şubat'ta 27 derece Kova burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek ve bu ay boyunca etkili olacak. Tutulmanın hayatınızda odaklanacağı konular, krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miras, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebeyle ilgili işler, değişim, dönüşümle ilintili konular olacak. Bu dönemde uygun faiz oranlarıyla yatırım yapmak için kredi çekebilirsiniz. Belki kendi işinizi de kurabilirsiniz. Sürpriz bir ödeme alıp borcunuzu ödeme konusunda çeşitli kolaylıklarla karşılaşabilirsiniz. Sponsorluk görüşmeleri yapıyorsanız, tutulma sizi mutlu edecek bir konuyu karşınıza çıkarabilir. Eğer ortaklı biryapıyorsanız, gelirlerinizde artış söz konusu olabilir. Evliyseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa, sevgilinizinve maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz. Ev alma fikrine sıcak bakabilir, bununla ilgili bir araştırma yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Mart'ta Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 16 Mayıs'a kadar bu burçta seyahat edecek. Enerjinizi daha çok ilişkiler ve ortaklıklar alanına yönlendirebilirsiniz. Enerjinizi kontrollü bir şekilde kullanabilir, yeni bağlantılar kurabilir, ortaklıklarla ilgilenebilirsiniz. Yalnız Mars'ın zaman zaman agresif duygulara yol açacağını da unutmayın. Ortaklıklarla ilgili konularda stres yaratan koşullarla uğraşmanız gerekebilir. Sevgilinizi ya da ortağınızı alttan almakta zorlanabilirsiniz. Sevgiliniz minik bir kaza geçirebilir. Eğer hayatınızda biri yoksa ticaretle uğraşan, borsa gibi gergin işlerde çalışan tipleri hayatınıza çekebilirsiniz. 19 Mayıs'ta Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 13 Haziran'a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar yalnız olanlar kendilerini türlü aşk ilişkilerinin içinde bulabilirler. Kilo almaya başlayabilirsiniz; bu yüzden yediklerinize ve içtiklerinize dikkat edin.12 Haziran'da Merkür, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 29 Haziran'a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür'ün burcunuza geçişiyle beraber, hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar gibi konulara hız vereceksiniz. Önemli kararlar alırken duygularınıza göre davranabilirsiniz.

2018
Yengeç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 45' 47" R
Ay
Başak
08° 52' 07"
Merkür
Koç
17° 33' 34"
Venüs
Koç
17° 30' 01"
Mars
Balık
21° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 37"
Satürn
Balık
15° 32' 58"
Uranüs
Boğa
21° 44' 00"
Neptün
Balık
28° 33' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 43"
Lilith
Başak
22° 07' 23"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>