Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2019

Yengeç Burcu

Ocak ayına başladığınızda aşk hayatınız ve çocuğunuz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Duygusal bir başlangıç yapıyorsunuz. Partnerinizden sevgisini daha da hissedeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Çocuğunuza daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. 6 Ocak Oğlak'taki parçalı Güneş tutulması evlilik hayatınızda yeni bir sayfa açabilir. Bitmek üzere olan ilişkinizi noktalayabilir ve yeni bir hayata başlayabilirsiniz. Tam tersi de mümkün. Bitiyor dediğiniz ilişkinizde tekrardan birbirinize sıkı sıkıya bağlanıp yola devam edebilirsiniz. Yalnızlar yeni bir ilişkiye başlayabilir. 13 Ocak tarihinde Jüpiter'in Neptün ile açısı sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçte olduğunuz gösteriyor. Özellikle bağışıklık sisteminiz alarm verebilir. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar maddi olarak rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yavaş yavaş borçlarınızı erittiğinizi göreceksiniz. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulmasında gelirinizi ilgilendiren konularda sert etkiler alabilirsiniz. Beklediğiniz para yatmayabilir. Maaşınız veya priminiz beklediğinizden daha az olabilir. 24 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat'a kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Krediye başvurduysanız bunun onaylandığını öğrenebilirsiniz. Miras kaldığına dair haberler alabilirsiniz. Eşinizin veya yakınlarınızın borcuyla alakalı gelişme yaşayabilirsiniz.

Şubat ayına başladığınızda sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir zaman diliminde olacaksınız. Maddi konularınızda vaktinizi alabilir. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Evlilik teklifleri olabilir. Evliliğinizdeki sorunları çözüp büyük bir aşkla yolunuza devam edebilirsiniz. Ortakaçmışsanız bu dönem maddi getirisi yüksek projelere imza atabilirsiniz. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Yeni bir maddi olanak karşınıza çıkabilir. Bu durum uzun zamandır kapatmak istediğiniz borçlarınız için fırsat olabilir. 10 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan'a kadar akademik konularınız, yurt dışı işleriniz ile alakalı haberler alabilirsiniz. Pozitif ve iyimser olacağınız bir dönemde olacaksınız. İçinize doğan şeyler gerçek olabilir. Hislerinize güvenmelisiniz. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulabilir. Yaptığınız işte üne kavuşabilirsiniz. Dostlarınızla paylaşımlar yapabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına üye olabilirsiniz. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart'a kadar eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde başarılar kaydedebilirsiniz. İyimser düşündüğünüzde her şeyin size pozitif yansıyacağını unutmayın. Felsefe, astroloji gibi konulara merakınız artabilir. 19 Şubat'ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. İnsanlarla kurduğunuz iletişim biraz sert olabilir. Küçük bir soruna bile gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili konularda detaycı davranmanız ortak bir noktada buluşmanızı zorlaştırabilir.

Mart ayına başladığınızda ilişkinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar finansal konularınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Büyük miktarda bir para elinize geçebilir. Miras ile ilgili konunuz varsa lehinize sonuçlanabilir. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Pasaport, bavul gibi eşyalarınızı gözünüzün önünden ayırmayın. Rötarlar olabilir. Programınızı geniş geniş ayarlayın. Akademik konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol etmeniz yerinde olacaktır. 6 Mart'ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde yeni bir sayfa açmak için destekleyecektir. Fakat retroda olduğumuzu unutmayalım. Her şeyi dikkatlice irdeleyelim. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca büyük değişimler yaşayacaksınız. Bulunduğunuz ortamı değiştirebilirsiniz. Yeni dostlar, yeniortamı, yeni eğitim alanı gibi hayatınıza direkt etki edecek değişimler yaşayabilirsiniz. Dostlarınızın birkaçını hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Bazılarınız elde ettiği başarılarla üne kavuşabilir. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar kariyer hayatınıza gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizin sizi takdir ettiği, daha yüksek mevkilere ulaşabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. 21 Mart'ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay ailevi konularda gergin olmanıza sebep olabilir. İstemeden ailenize karşı sesinizi yükseltebilirsiniz. Evinizin içinde riskli işlerden kaçının. Ufak kazalar oluşabilir. 26 Mart'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar yılın en mutlu dönemlerinden birini yaşayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve huzur anlatılamayacak kadar güzel olacak. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda parlayabilirsiniz. 28 Mart'ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar sağlığınızla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. Hastanelerde vakit geçirebilirsiniz. Duygusal olarak artık arka planda kalmayacaksınız. Sevginizi, öfkenizi tüm duygularınızı karşı tarafa belli edeceksiniz. Yoga, meditasyon gibi aktivitelere ilginiz artabilir.

Nisan ayına maddi durumunuza odaklanarak başlıyorsunuz. Birikmiş borçlarınızı veya ertelediğiniz ödemelerinizi yapabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, kariyer hayatınızda yeni sayfalar açmanıza destek verecektir. Yeni birteklifi alabilirsiniz. Siz dedeğiştirmek isteyebilir, yeni bir başvuru yapabilirsiniz. Her iki türlü de sizin için hayırlı olan gelişmeyle karşılaşabilirsiniz. 10 Nisan'da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar sağlığınızla ilgili konularda şansınız düşük olabilir. Örneğin sürekli grip oluyorsunuzdur ama bir türlü tamamen geçmiyordur gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Ofis ortamında başarılı olmanıza rağmen bazı işleriniz çok yavaş ilerleyebilir. Negatif sonuçlanmaz ama küçük pürüzler vaktinizi alabilir. 17 Nisan'da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar kariyerinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Aile yaşantınızda sert bir tutum takınabilirsiniz. Aile bireylerinden birinin sağlık problemine vakit harcayabilirsiniz. 20 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Herhangi bir sorununuz olduğunda hemen yanınızda yer alacaklardır. Yaşadığınız topluluk içerisinde elde ettiğiniz başarılarla ilgi çekebilirsiniz. Şansınızın açıldığı bir dönemdesiniz. 20 Nisan'da ayrıca Venüs de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar yüksek getirisi olanteklifleri ya da ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizle ilgili bir planınızı artık eyleme dökebilirsiniz. Bir gayrimenkul yatırımı olabilir. Bir yere taşınma ya da bir şeye sahip olma gibi hayalinizdekine erişmek için harekete geçebilirsiniz. 24 Nisan'da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar ilişki ve evlilik hayatınızda kontrolcü tavrınız yer yer partnerinizle tartışmalara yol açabilir. 30 Nisan'da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül'e kadar eşinizle veya sevgilinizle ilgili bir karar sürecinde olabilirsiniz. Bazı süreçlerin artık sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Satürn bildiğiniz üzere ders vericidir. Belki de partnerinizle ilgili göremediğiniz gerçekleri yavaş yavaş görebilirsiniz. Hayalperest değil tamamen gerçekçi olacağınız bir dönemde olacaksınız.

Mayıs ayının başında seyahatleriniz gündemde olabilir. Yeni yerler keşfetmek, yeni tatlar bulmak için seyahate çıkabilirsiniz. Akademik hayatınızda da yoğun çalışmanız gereken durumlar olabilir. Astroloji gibi konulara ilginiz artabilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. 5 Mayıs'ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay, sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız yeni kişiler sayesinde işinizde, eğitiminizde iyi yerlere gelebileceğinizi gösteriyor. Şanslı bir gündesiniz bu tarihi not edin. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar arkadaşlarınız vasıtasıyla bir haber öğrenebilirsiniz. Vakıflarda yardıma ihtiyacı olanlar için harekete geçebilirsiniz. 15 Mayıs'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar bulunduğunuz çevrede insanlar sizden bahsediyor olabilir. Dostlarınız vasıtasıyla biriyle tanışabilirsiniz. 19 Mayıs'ta 27 derece Akrep burcundaki dolunay aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan ilişkinizde gerginlikler yaratabilir. Partnerinize karşı verdiğiniz sert tepkiler olayın büyümesine sebep olabilir. Çocuğunuzla ilgili de aynı sorun yaşanabilir. Kontrolcü olmanızdan şikayet edebilir. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar sağlığınız ön planda olacak. Kendinizi daha zinde ve enerjik hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 21 Mayıs'ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar hislerinizin güçlü olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. Yeni bir tahlil sonucu elinize ulaşabilir.

Haziran ayına başladığınızda çok sosyalsiniz. Evde oturmak yerine sürekli dışarıda dostlarınızla, partnerinizle vakit geçirebilirsiniz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay eskiyi silmek için güzel bir fırsat sağlayacaktır. Geçmişe odaklandığınızda bir adım ilerleyemediğinizi fark edebilirsiniz. 4 Haziran'da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar kendinizi keşfetme vaktindesiniz. Bu dönem başkaları ya da ailenize odaklanmıyorsunuz. Sadece kendiniz neyden mutlu oluyorsanız onu yapıyorsunuz. Yeni eğitimlere başlamak idealdir. Hayattan öğrendiklerinizi şimdi uygulama vaktidir. 9 Haziran'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay ani bir sağlık problemini ortaya çıkarabilir. Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. 21 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım'a kadar akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. Sizlerin dönemi geliyor. Doğum günlerinizi kutlama zamanı başlıyor. 23 Temmuz tarihine kadar Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz. Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

Temmuz ayına başladığınızda enerjiniz biraz düşük olabilir. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcunda geçiyor. 18 Ağustos'a kadar gelirinizi arttırmak için enerjinizi harcayabilirsiniz. Hakkınız olan para için biraz savaşmanız gerekebilir. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulması sizlere yeni kapılar açmak için ideal olacaktır. Hayatınızdan neyi çıkartmak istiyorsunuz kimlerle yola devam etmek istiyorsunuz buna karar verebilirsiniz. 3 Temmuz'da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar adeta parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Girdiğiniz ortamlarda insanlar size dönüp tekrardan bakabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Çekici olacağınız bir dönemdesiniz. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda maddi konularınızla ilgili dikkatli olmalısınız. İnternetten para transferi veya alışveriş yaparken dikkatli olun. Paralarınız başka hesaplara aktarılabilir. Kart bilgileriniz kopyalanabilir. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulması eşiniz veya sevgilinizle aranızda gerginlikler olmasına sebep olabilir. Her iki taraf da birbirini yanlış anlayabilir. Alttan almanız gereken günler geçirebilirsiniz. Ortakaçmışlar varsa aynı gerginliği ortağıyla yaşayabilirler. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Kendinizle hesaplaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda acaba daha farklı tepki verseniz daha mı iyi olurdu bunları düşünebilirsiniz. Ailevi bazı konularda içinize sinmeyen şeyler olabilir. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos'a kadar ekonomik durumunuz güçleniyor. 28 Temmuz tarihinde Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Yaptığınız yatırımlardan güzel gelirler elde edebilirsiniz. Maaşınızda artış olabilir.

Ağustos ayının başında 1 Ağustos'ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Yeni gelirler elde edebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Artık hem çalışma hayatınızda hem sağlığınızda şanslı bir döneme tekrardan girmiş oluyorsunuz. 11 Ağustos'ta retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos'ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz. Dost bildiklerinizin aslında gerçekte çok farklı bir kişilik olduklarını anlayabilirsiniz. 15 Ağustos'ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bankacılık işlemleri yaparken dikkatli olun. İnternet üzerinden işlem yapmak o gün pek iyi bir fikir olmayabilir. Eşinizin veya yakınızın bir borcunu öğrenebilirsiniz. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar iletişim yönünüzün kuvvetli olduğu günler yaşayabilirsiniz. İnsan iletişiminin yoğun olduğu sektörlerde çalışıyorsanız ikna kabiliyetiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşiniz ve akrabalarınızla zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime enerjinizi harcayabilirsiniz. 21 Ağustos'ta Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar çevrenizde kontak kurduğunuz kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Birya da eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. 23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar işinize ve olaylara daha detaycı ve analitik yaklaşmanız başka firmaların dikkatini çekmiş olabilir. Yeniteklifleri alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise her şeye mükemmel olacakmış gibi yaklaşmayın. Bazen oluruna bırakın. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar yeni bir elektronik alet satın alabilirsiniz. Araştırmacı ruhunuz devrede olacak. Her şeyi bir anda öğrenmek isteyebilirsiniz. 30 Ağustos'ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Kardeşinizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Eylül ayının başında ailevi konular odak noktanız olabilir. Aile bireylerinin sizin desteğinize ihtiyaçları olabilir. Evinizin içinde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Ayın ilerleyen günlerinde aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 14 Eylül'de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Seyahatleriniz esnasında çok dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü gecikmeler, aksilikler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda da gergin bir gün geçirebilirsiniz. Yurt dışı işlerinizde veya başvurularınızda evraklarınızı tekrar tekrar kontrol edin. 14 Eylül'de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Bu ailedeki bir bireyin sağlık durumuyla ilgili de olabilir. 14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar ailenizde birinin evlilik haberine sevinebilirsiniz. Aileye yeni bir birey katılabilir. Bu bir bebek müjdesi de olabilir. Yalnızsanız ailenizin vasıtasıyla biriyle tanıştırılabilirsiniz. 18 Eylül'de Satürn retrosu sona eriyor. Artık gönül ilişkilerinizde daha mantıklı ve yapıcı bir süreçte olacaksınız. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. 28 Eylül'de 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşacak. Yeni bir ev bakabilirsiniz. Evinizin içinde düşündüğünüz değişiklikler için tadilatlara başlayabilirsiniz.

Ekim ayına aşkla başlıyorsunuz. Yeniden aşık olmanın heyecanıyla kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedebilirsiniz. 3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. 3 Ekim'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar çocuğunuzla ilgili de sevindirici haberler alabilirsiniz. Hoşlandığınız kişinin de sizden etkilendiğini öğrenebilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz. 4 Ekim'de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar ailevi bir konuya enerjinizi harcayabilirsiniz. Sadece bu konu için uğraşırken agresif olmamaya özen gösterin. 8 Ekim'de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım'a kadar karşı cinse karşı büyük bir çekim gücü hissedeceksiniz. Partneriniz de size karşı aynı duyguları besleyecek. Hayatınızdaki her konuyu unutup aşk hayatınıza önem verebilirsiniz. Çocuğunuz olmuyorsa bu dönem mutlaka denemelisiniz. Hayırlı gelişmeyi yaşayabilirsiniz. 14 Ekim'de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Kariyer hayatınızda agresif olabileceğiniz durumlar olabilir. Yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hemen tepki vermeyin. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım'a kadar hayatınızın şanslı dönemlerinden birinde olacaksınız. Adeta Güneş görünmez bir şekilde her işinizde yardımcı olacak. 28 Ekim'de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay da aşk hayatınızda yeni bir sayfa açmanız için güzel bir enerji verecek. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım'a kadar sevgilinizle iletişim kurarken dikkatli olun. Bazı anlarda söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu durum gereksiz uzayabilir. Aynı şey çocuğunuzla olan iletişiminizde de geçerlidir. İki taraftan birinin alttan alması gerekebilir.

Kasım ayının başında sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızın hala ön planda olacağı, gelişmeler yaşayabileceğiniz bir ayda olacaksınız. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna giriş yapıyor. 26 Kasım'a kadar çalışma hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yönetici pozisyonuna yükselebileceğiniz gelişmeler olabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa şifa bulabilirsiniz. Hastalığınız daha iyi duruma gelebilir. Psikolojiniz de daha iyi, mutlu hissedeceğiniz bir ayda olacaksınız. 12 Kasım'da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Dostlarınıza karşı agresif olabilir. Yanlış anlaşılmalardan dolayı onlara güveniniz sarsılabilir. Bulunduğunuz çevrede insanların sizi eleştirdiğine şahit olabilirsiniz. Sakin kalmanız gereken bir günde olacaksınız. 19 Kasım'da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye kadar aşk hayatınızda tutkulu olacağınız bir dönemde olacaksınız. Aşkı doyasıya yaşarken aranızdaki çekim gücü ayaklarınızı yerden kesecek. Çocuğunuza enerjinizi harcayacağınız bir dönemde olacak. 20 Kasım'da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar çalışma hayatınızda gücünüzü kanıtladığınız gelişmelere şahit olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda insanların takdirini kazanabilirsiniz. 26 Kasım'da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar evlilik ve ilişki konularınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken tekrardan büyük bir aşkla devam edebilirler. Ortakaçmış olanlar varsa büyük maddi getirisi olan işlere imza atabilirler. 26 Kasım'da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Yeni birteklifi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç sizi daha iyi hissettirebilir. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Hayal kurmak yerine eyleme geçme zamanı başlıyor.

Aralık ayına maddi konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Borçlarınızı veya ödemelerinizi yıl biterken siz de bitirmek isteyeceksiniz. Ofis ortamında hala diğerlerinden sıyrıldığınız bir aydasınız. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar evlilik ve ilişki konularınızda şansınız çok açık. Tam bir sene sürecek bu etkiyle beraber bu sene birçok Yengeç evlenebilir. Uzun süredir yalnız olanlar 2020 senesinde bir anda hayatının aşkına rastlayabilir. Ortakaçmış olanlar o kadar güzel paralar kazanır ki bir sene içinde tahmininden çok farklı yerlerde kendini bulabilir. 9 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar yeniteklifleri kapınızı çalabilir. Bulunduğunuzyerinde terfi alabilirsiniz. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Önemsemediğiniz bir durum gereksiz yere hastanede vakit geçirmenize sebep olabilir. Depresif olabileceğiniz birkaç gün olabilir. Tam aksine mutlu olacağınız bir yıl sizi beklerken bir dolunayla enerjinizi düşürmeyin. 20 Aralık'ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020'ye kadar ekonomik durumunuz güçlenecek. Beklediğinizden daha fazlası elinize geçebilir. Miras meselesi varsa lehinize sonuçlanabilir. Eşinizin gelir artışı ile beraber hanenize de maddi huzur gelebilir. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar eşinizle veya sevgilinizle kalıcı bir birliktelik için adım atabilirsiniz. Evliliğinde sorunları olanlar son bir şans verebilir. İlişkisi olanlar artık işi ciddiyete dökebilirler. 26 Aralık'ta 4 derece Oğlak burcunda halkalı Güneş tutulması meydana gelecek. Yeni sayfalar açmak için yine ilişkinize işaret edecek. Tutulmanın enerjisiyle yer yer agresif tepkiler verebilecek olsanız da ilişkinizi hiçbir şeyin yıkamayacağını bilmelisiniz. 29 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar partnerinizle ilgili bir haber alabilirsiniz.

Yengeç burçları 2019 yılını bu şekilde kapatıyorsunuz.

Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız.

2019
Yengeç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 58" R
Ay
Başak
18° 22' 16"
Merkür
Koç
17° 10' 58"
Venüs
Koç
18° 29' 38"
Mars
Balık
21° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 40"
Satürn
Balık
15° 37' 44"
Uranüs
Boğa
21° 46' 39"
Neptün
Balık
28° 35' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 33"
Lilith
Başak
22° 12' 44"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>