Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ayın 15'ine kadar Venüs ve Mars arkadaş çevrenizi zenginleştiriyor. Yeni biriyle tanışabilirsiniz ya da dinamik ve yardımsever arkadaşlarınızın varlıklarının tadını çıkarabilirsiniz. Sonrasında Terazi burcunda konumlanan Venüs size şehvet dolu arzular bahşediyor. Buna karşın bir türlü erişemediğiniz bir insan canınızı sıkıyor. Ağustos 2021 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve Yükselen burcu Akrep olanlar; Hayatınıza bir “yeni” ve bir “düzen” getireceğiniz Ağustos ayına giriyorsunuz. Güneş ve Merkür’ün Aslan burcunda kavuşması, kişiliğiniz ve toplumda bulunduğunuz yer konusunda size bazı önerilerde bulunuyor. Bunu bir zıtlaşma ya da köşeye sıkışma olarak görmek yerine, dikkat etmeniz gereken kurallara odaklanmayı seçmelisiniz. Bir yerlerde değişiklik istiyorsanız, mevcut değişikliklere uyum sağlamayı öğrenmeniz gerekiyor. Nitekim, Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay ile burada yeni atılımlar yapmanızın önündeki engeller kalkıyor. Çalışma ortamınızda ve kariyerinizde yeni başlangıçlar sizi bekliyor olabilir. Planlarınız doğrultusunda hareket etmekte ısrarcı olmayıp size sunulan koşullara göre fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesi size bir yalnızlık ve izolasyon isteği verebilir. Sosyal çevrenizde çok fazla bulunmak istemeyebilir, arkadaşlarınızla aranızdaki sınırlar konusunda düşünebilirsiniz. Size katkı sağlamayan ya da sizin katkı sunamadığınız ortamlar, işler ve ilişkilerden kendinizi arındırıyorsunuz. Enerjinizi daha faydalı projelere ayırmak için araştırmalar yapabilirsiniz.

Venüs’ün ayın ortalarında Terazi burcuna geçmesiyle, kendinizle olan sorunlarınıza çözüm bulmaya başlıyorsunuz. İçinizde yaşadıklarınızı ve geçmişteki bazı konuları artık sonlandırabilirsiniz. Unutamadığınız ve yara olarak kalan anıların tesirinden kurtulduğunuz bir dönem başlıyor. Bu süreci iyi değerlendirmek, ilişkilerinize olan bakış açınızı ve tutumlarınızı da aynı oranda iyileştirebilir.

Karşıt burcunuz Boğa’da geri hareketine başlayacak Uranüs ile ilişkilerinizle ilgili çarpıcı gündemleriniz olabilir. İçinde bulunduğunuz durum ve buna göre alacağınız kararlar hızlı ya da düşündüğünüzden farklı olabilir. Zorlandığınız noktalarda, önceki günlerden ve aylardan bazı konular devreye girerek size ikinci bir şans sunulabilir. Bu süreci, kendinizde yapmanız gereken değişikler için de fırsat olarak görmenizde fayda var.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile, aileniz ile ilgili  konular gündeminizde yer alıyor. Emeklilik planlarınız ve yer değişikliği tercihleriniz son halini alarak artık yeni bir hayatı başlatıyorsunuz. Yaşamınızın bundan sonraki durumunu ve bulunmak istediğiniz yerle ilgili kararlarınızı alırken, ön plana kendinizi koyuyorsunuz.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, toplum yararlı hizmet etmek isteyeceğiniz gruplar ve fikirler konusunda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bir ihtiyaç listesi hazırlar gibi, kendinizin ve çevrenizin ne gibir bir ihtiyacı olduğunu belirmek sizin için daha kolay hale geliyor. Bu da sizi, ön plana taşıyor.

Motivasyon Sözü: "Kendini bir amaca adadığın andan itibaren sıradan birisi olmanın ötesine geçersin. Artık bambaşka bir kişisindir."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 18" R
Ay
Akrep
20° 22' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 49"
Mars
Balık
25° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 27"
Lilith
Başak
22° 47' 02"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>