Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güneş ve Uranüs kurtulmak istediğiniz duygusal bağımlılıklarınız konusunda bir tür aydınlanma yaşamanızı sağlıyor. Ayrıca 9 Mayıs'tan itibaren önce Merkür ve Venüs, ayın 11'inde de Yeniay duygularınızı analiz etmenize ve meseleleri daha net görmenize yardımcı oluyor. Dolayısıyla ayın sonunda daha huzurlu hissediyorsunuz. Mayıs 2021 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, endişelerinize son vereceğiniz bir Mayıs ayı sizi bekliyor. Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi, size daha güçlü bir iletişim sağlayacak. Yakınlarınız ve bazı finansal gündemler üzerinde çalışabilirsiniz. Pratik fikirlerle paylaşım halinde olmak sizi oldukça hareketli ve kazançlı günlere hazırlıyor.

11 Mayıs’ta karşıt burcunuz Boğa’da bir yeniay gerçekleşiyor. İlişkilerinizde yepyeni ve oldukça sağlam bir döneme giriyorsunuz. Farkındalığınız yüksek seviyede olduğu için bu konuda ciddi kararlar alabilir, her türlü iletişim ve ortaklığınızı bir adım daha ileriye taşıyabilirsiniz. Eğer böyle bir durumunuz yoksa adım atıp kavuşmaya, elde etmeye hazır olun.

Jüpiter’in 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçmesiyle, yaratıcı fikirlerinizi aldığınız ilhamla hayata geçiriyorsunuz. Yatırım kaynaklarınız çeşitleniyor. Çocuk sahibi olmak ya da çocuklarınızla ilgili planlarınız konusunda elde edeceğiniz fırsatlar hayatınıza yeni bir yön verebilir.

Güneş 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçerek iletişim ağınızı güçlendiriyor. Maddi kaynaklarınızı, dışarıdan gelmesi gereken finansal konularınızın olumlu sonuçlanabileceği dönemdesiniz. Neyin neden olduğunu rahatlıkla anlayabilir, önünüzün açılmasıyla bu konudaki planları hayata geçirmek konusunda kolaylıklar yaşayabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Satürn’ün Kova burcunda geri hareketine başlamasıyla birlikte, aile hayatınız ve kurduğunuz bağlarınız ile özgürlüğünüz arasındaki sınırları yeniden çiziyorsunuz. Burada yaşanacak bazı tatsız gelişmeler, sizi yalnızlığa itebilir. Düşünüp doğru bir değerlendirme yapmalısınız. Unutmayın bir kere halletmiş olursanız bir daha uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

26 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek ay tutulmasının güzel etkisiyle, sahip olduklarınızı, değer yargılarınızı yeniden düzenleme noktasına taşıyorsunuz. Madde ile özdeşleştirdiğiniz her varlığı kişisel değerleriniz ile yan yana getirmeye odaklanabilirsiniz.

Ayın sonunda Merkür, İkizler burcuna geri harekete başlayarak geçmişi önünüzde canlandırabilir. Bazı kararlarınız ve bunlardan doğan hataları düzeltmeniz için size imkanlar tanınabilir. Temkinli hareketlerle ilerlemenizde fayda var. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Bir şey için dik durmazsanız, her şey için yere düşersiniz"

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 02' 40" R
Ay
Akrep
13° 40' 30" R
Merkür
Koç
16° 00' 24"
Venüs
Koç
24° 10' 45"
Mars
Balık
25° 27' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 04' 18"
Uranüs
Boğa
22° 02' 01"
Neptün
Balık
28° 44' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 35"
Lilith
Başak
22° 43' 25"
True Node
Koç
15° 36' 55"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>