Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ayın ilk haftası Venüs, Neptün ve Plüton ilişkilerinizde size yol gösteriyor ve kalp atışlarınız hızlandığı zaman, sezgilerinizin doğru olduğundan eminsiniz. Duygularınız açısından harika bir dönemin içindesiniz. Sonrasında samimi olduğunu düşündüğünüz bağları sağlamlaştırmak için cömertçe davranıyorsunuz.   Ekim 2021 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; hayatınızı içten dışa yeniden şekillendireceğiniz bir Ekim ayı sizi bekliyor. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile bilinçaltınızdan başlayarak kendinize yeni bir yol haritası belirliyorsunuz. Aynı gün Plüton’un da ileri hareketine başlayacağı için bu yolun size köklü bir değişim getirmesi ihtimali daha da yükseliyor. Bir şeylerden yara almanız hayatınızdaki birçok durumu, buna neden tutumlarınızı fark etmenizi sağlayacaktır.

7 Ekim’de Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve Yay burcuna geçiyor. Maddi kazanımlarınızda artış gözlenebilir. Bunun için kuracağınız ilişkiler ve gireceğiniz ortamlar size bu noktada yeni keşif imkanı tanıyabilir. Sık sık değişimler yaşayabilirsiniz, piyasa koşullarına göre hareket etmenizde fayda var.

8 Ekim’de Güneş ve Mars’ın Terazi burcundaki kavuşumuyla, sizi acıttığını düşündüğünüz konularda ilahi adaletin tecelli ettiğine şahitlik edebilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler yapmanız gerektiğini anlıyorsunuz. Bu sayede günlük hayatınıza da yön verebileceksiniz. 9 Ekim’de geri hareketteki Merkür’ün de Güneş ile kavuşumu, biraz daha kenara çekilmenizi ve planlarınız, hesaplarınız ve yaşadıklarınız üzerinde düşünmenizi sağlayabilir.

11 Ekim’de Satürn’ün Kova burcunda ileri hareketine başlaması, ailenizle yaşadığınız sorunlar ya da aile yaşantınızı olumsuz etkileyen konuların sonlanmasına yardımcı olabilir. Üzerinize düşenlerin ne olduğunun farkındasınız, bu da sizi daha disiplinli biri haline getiriyor. 19 Ekim’de Jüpiter’in de düz hareketiyle destekleyeceği bu süreçte, hemhem de aile hayatınızı kolaylaştıracak fırsatlarla tanışabilirsiniz. İyi şeylerin büyüyeceği gibi olumsuz durumların da büyüyeceğini düşünerek hareket etmelisiniz.

18 Ekim’de Merkür Terazi burcunda ileri harekete döndüğünde, siz de kendiniz için yeni bir yöne dönebilirsiniz. Artık amacınız uç düşüncelere sahip olmak yerine dengede kalabilmeyi başarabilmek olacaktır.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte çalışma hayatınızda dönüm noktasına geliyorsunuz. Değişim ve sonlanma düşüncelerinizi bir arada hissedebilir, keskin kararlar verebilirsiniz. Kendi bildiğiniz ve istediğiniz yönde ilerleyeceğiniz imkanlar ortaya çıkabilir.

23 Ekim’de Güneş’in burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi her açıdan daha mutlu ve her şeye hazır halde hissedebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yönetici gezegeniniz Mars’ın da 30 Ekim’de burcunuza gelmesi, sizi hem hedefleriniz hem de ilişkileriniz konusunda destekleyecektir. Hızlı kararlar almak yerine sakin ve makul hareket etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve ortaklı çalışmalarda söz sahibi olabilirsiniz. Size karşı iyi niyetli olmadığınız bildiğiniz kişilere karşı mücadele vermeniz gerekebilir.

Motivasyon Sözü: “Yaşamaz ölümü göze almayan. Zafer, göz yummadan koşana gider.”

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 37" R
Ay
Oğlak
18° 46' 42"
Merkür
Koç
16° 43' 19"
Venüs
Boğa
00° 24' 35"
Mars
Balık
29° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 31' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 54"
Lilith
Başak
23° 17' 05"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>