Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tatil dönüşü işlerinize o kadar çok odaklanmış durumdasınız ki ay başında hiç boş zaman bulamıyorsunuz. Sonrasında ayın 11'inden itibaren burcunuzda konumlanan Venüs duygusal yaşamınıza tat katmaya başlıyor. Bekarsanız, ayın 15'i civarında sizi hayal kırıklığına uğratacak bir tanışıklıktan uzak durun. Eylül 2021 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; zincirleri kırdığınız ve kendinizi öne çıkarmak için hazırlanacağınız bir Eylül ayı sizi bekliyor. Bazı kararlar alabilir, yeni karşılaşmalar içine girebilirsiniz. Sizi sıkıştırdığını düşündüğünüz her şeyi serbest bırakıyorsunuz. Burada adaleti sağlamak düşüncesi kendinizi daha iyi anlamanızı ve hissetmenizi sağlayacaktır. Çocuklarınız varsa onların sorumluluğu ya da çocuk sahibi olmak gibi durumlar gündem oluşturabilir.

07 Eylül, Başak burcundaki yeniay ile sosyal çevreniz konusunda daha seçici ve kararlı olabilirsiniz. Birlikte olmak istediğiniz insanlarla, yatırımlarınızı paylaşacağınız yeni alanlarda titizliğinizi ve becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni bir çevrenin, yeni bir fikrin ve amacın sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak olmasına güvenin.

10 Eylül, Venüs Terazi burcundan ayrılarak burcunuza geçiş yapıyor. Duygularınızı açıkça ifade edecek güce sahip oluyorsunuz. Arzularınızı yeni başlangıçlar için hedeflerinize yönlendiriyorsunuz. Giyiminizden ilişkilerinize kadar pek çok konuda kendiniz için daha iyi ve güvenli olan seçeneğe odaklanabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Mars 15 Eylül’de Terazi burcuna geçiyor. Sizi kısıtlayan birçok konudan sıyrılıyor ve harekete geçmenin keyfini yaşıyorsunuz. İç dünyanızda bazı hesaplaşmaları kapatabilirsiniz. Hayatı size zorlaştıran her şeyi kolaylaştıracak yolları bulabilir, adımlarınızı atabilirsiniz.

21 eylül, Balık burcunda gerçekleşecek dolunay kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerektiği konusunda size bir farkındalık kazandırabilir. Kendinizi çevrenize anlatırken artık alttan almayı bırakıyorsunuz. Sizin önem verdiklerinize karşı aynı önemi bekleyebilirsiniz. İlişkilere ve sizi mutlu eden detaylara karşı yeni yaklaşımlarınız var.

22 Eylül, Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle birlikte karanlık ve gizli kalmış her şey açığa çıkıyor. Size karşı iyi niyetli olmayan ama farkında olmadığınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Engellendiğinizi düşündüğünüz konuların neler olduğunun farkına varabilirsiniz. Bu da özgürlüğünüzü ilan etmenizi kolaylaştıracaktır.

27 Eylül, Merkür’ün Terazi burcunda geri hareketine başlaması, Yarım kalmış ve ertelediğiniz önemli konularınızın öncelik sıralamasından değişiklik yapmanızı sağlayabilir. Her şeyi yerli yerine koyma isteğiniz ağır basabilir. Bu isteğe uymayan işler ve sonuçları varsa retro süreci sizin için büyük bir avantaj olacaktır. Adalet duygunuzu yeniden tartıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “İçten başardıklarımız dış gerçekliği değiştirir.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 12' 21" R
Ay
Akrep
03° 07' 33" R
Merkür
Koç
16° 05' 37"
Venüs
Koç
23° 07' 04"
Mars
Balık
24° 47' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 22"
Satürn
Balık
15° 59' 26"
Uranüs
Boğa
21° 59' 08"
Neptün
Balık
28° 42' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 36"
Lilith
Başak
22° 37' 42"
True Node
Koç
15° 38' 25"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>