Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ayın 4'ünde burcunuzda meydana gelen Yeniay'ın etkisiyle aşkın kapınızı çalması olası. Bekarsanız, yeni tanıştığınız birisi hayatınızı tamamen değiştirebilir. Beraberliğinizde partneriniz sizi mutluluktan uçuruyor. Ayın 5'inden itibaren ortak projeler sizi daha da birbirinize bağlıyor. Ayın 22'si civarı seçimlerinizden emin oluyorsunuz ve şenlikli günler geçiriyorsunuz.  Kasım 2021 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 2021 yılının sizin için bir sonun değil başlangıcı olduğunu Kasım ayında anlayabileceksiniz. Güneş’in burcunuzda ilerliyor oluşu, sizin varlığınızı ve gücünüzü daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Göz önündesiniz ve yapmak istediğiniz her şey için büyük destekler alıyorsunuz.

5 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile kendinizle ilgili kararını vereceğiniz şey her ne ise, artık bundan sonrasının çok farklı olacağını bilmelisiniz. Mars’ın Akrep’te olması, 6 Kasım’da Merkür’ün de buraya gelmesi kendinizle ilgili gündemin oldukça yoğun ve hareketli geçeceğini gösteriyor. Fikirleriniz konuşulabilir, kendi projeleriniz üzerinde çalışabilir, ilişkilerinizle ilgili farklı aksiyonlara girebilirsiniz. Yorgun olmanızı kendinize sebep göstererek durmak isteyebilirsiniz. Bunun geçici bir etki olduğunu unutmamalısınız.

9 Kasım’da burcunuzda Mars/Merkür Kavuşumu gerçekleşirken aynı zamanda Uranüs’ün de karşıt halde olması, bu durgunluk hissini hiç beklemediğiniz girişimlerle yok edebilir. Belli bir hayat hikayeniz olabilir ama ayın ikinci yarısına ilerlerken bu hikâyenin dışında gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişki ve ortaklıklarınızla ilgili sürpriz kararlar alabilirsiniz. 11 Kasım’daki Mars/Satürn karesi de sizi alıştığınız çizgiler dışına çıkarmak için etkiler sunacaktır. Artık değişimi kabul etmeniz gerektiğine ikna olmalısınız.

Ayın ikinci yarısı Ay’ın Koç burcundaki seyriyle başlıyor. Sıkıştığınız köşelerden çıkmak için girişimleriniz olabilir. Artık özgürleşiyorsunuz, ilişkileriniz iyileşiyor. 19 Kasım’daki Boğa burcunda ay tutulması öncesinde kendinizi bu yönde hazırlamalısınız. Sabırlı olun ve hiçbir şeyden umudunuzu kesmeyin. Hayatınıza yeni tecrübeler, yeni ortaklıklar ve ilişkiler dahil olacaktır. Bazı insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Bu iletişim, bir sonun habercisi olabilir. Son derken, sadece var olan bir ilişkiyi bitirmek aklınıza gelmemeli. Bir dargınlığı ya da zorluğu sonlandırmak da mümkün olabilir. Özgüveniniz yükselmişken, her şey lehinize dönüyorken bunu iyiye dönüştürmeye gayret etmelisiniz.

22 Kasım’dan sonra Güneş ve Merkür burcunuzdan ayrılarak Yay burcuna geçiyor. Mesleki anlamda ya da kendinizi geliştirmeye çalıştığınız bir konuda, başarılı olmanızın önü açılabilir. Hukuksal konularda ve maddi anlamda şanslı olabilir, lehinize sonuçlanan işlemlerin ardından kazancınızı katlayabilirsiniz. Bu ay geneli sizler için o kadar önemli ki hayatınızın bir dönüm noktası niteliğinde olabilir. Evliliğiniz, ortaklığınız ya da kadersel kararlarınız ön planda olacaktır. Bu sizi asla korkutmasın. Bu dönem hayatınızın en güzel zamanı olacak. Yeter ki tutkularınızdan vazgeçtiğinizi gösterin. Kendine değer vermenin ne demek olduğunu daha iyi anlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Esnemenin ve büyümenin keyfini çıkarın.

Motivasyon Sözü: “Ne istediğinizi bilmenin bir yarısı, onu elde etmeden önce neyi bırakmanız gerektiğini bilmektir.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 02" R
Ay
Oğlak
18° 52' 19"
Merkür
Koç
16° 43' 27"
Venüs
Boğa
00° 25' 06"
Mars
Balık
29° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 50"
Satürn
Balık
16° 32' 02"
Uranüs
Boğa
22° 19' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 56"
Lilith
Başak
23° 17' 07"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>