Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ayın 15'ine kadar sizi yardımsever kılıyor. Sevginizi somut bir şekilde ifade etmeyi seviyorsunuz ve hediye vermek konusunda kesinlikle cimri değilsiniz! Her türlü ilişkinize uyum hakim. 22 Ağustos'tan itibaren önce Dolunay, sonra da Satürn size umut vadeden bir tanışıklık hazırlıyor ya da mevcut ilişkinizdeki bağları sağlamlaştırıyor. Ağustos 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; “Yeni bir ben” diyebileceğiniz bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Yönetici gezegeniniz ve Merkür’ün burcunuzdaki kavuşumuyla hem ilişkilerinizde hem de hem çevrenizde varlığınızı yoğun bir şekilde hissettirebilirsiniz. Olmak istedikleriniz ve olduklarınız arasında yeni bir değerlendirme yapmak, hissettiğiniz gibi yaşamak konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu girişimleri ve isteğinizi sözlü olarak ifade edebilir, hayatınızla ilgili söz hakkının ağırlığını ortaya koyabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile bu durum hız kazanabilir. Size hitap etmediğini düşündüğünüz konulardan sıyrılıp bir sayfa değil, yeni bir defter açıyorsunuz.

Bir süredir burcunuzda ilerleyen Merkür, Başak burcuna geçtiğine size harcamalarınız konusunda bir düzenleme yapmanız gerektiğini hatırlatacak. Yeni bir kaynak arayışı ya da yatırım öncesinde, mevcut durumunuzu iyi değerlendirmeniz ve bazı önemli ayrıntılar üzerinde çalışmanız gerekebilir. İsteklerinizin daha sade ve işlevsel olmasına özen gösterebilir ya da bunu yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Venüs ay ortasında Terazi burcuna geçiyor. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla aranızdaki sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz. Orta yolu bulmak size düşebilir, kuracağınız dengeyle ilişkilerinize katkı sağlayabilirsiniz. El becerileriniz, bazı fikirleri hayata geçirmeniz için özellikle sosyal mecralar sizi destekliyor. Yeni sunum şekilleriyle içerikler hazırlayabilir, beğenileri toplayabilirsiniz.

Boğa burcunda ilerleyen Uranüs’ün geri dönüşe geçmesiyle kariyerinizle ilgili ani değişiklikler söz konusu olabilir. Aldığınız bir kararın ya da takındığınız bir tavrın farklı bir açıdan önünüze düşmesiyle süreci yeniden gözden geçirebilir, haksızlığa uğradığınız noktaların artık lehinize sonuçlandığını görebilirsiniz. İlahi adaletin tecelli etmesi, bundan sonra nasıl yol almanız gerektiği konusunda size ipucu verebilir.

Karşıt burcunuz Kova’da ikinci kez gerçekleşecek dolunay ile artık ilişkilerinizin adını koyuyorsunuz. Sevginizi ve özgürlüğünüzü ölçüp tartarak son kararı alabilirsiniz. Daha önce üzerinde durmadığınız ya da göremediğiniz noktalar artık daha belirgin hale geleceği için kafa karışıklığı tamamen ortadan kalkacaktır. Bununla birlikte, benzer kararları ortaklı işlerinizle ilgili de verebilirsiniz. Seçim ve uygulama yöntemi size ait, harekete geçmek için fazla zaman kaybetmemelisiniz.

Güneş burcunuzdan ayrılıyor ve ayın son haftasında Başak burcuna geçiyor. Bugüne kadarki çalışmalarınızın olumlu olumsuz tüm karşılıklarını görmeye başlayabilirsiniz. Ama bu, duracağınız anlamına gelmiyor. Daha çok ve daha titiz çalışmanız gerekecektir. Kazançları daha doğru ve uzun vadeli kullanabilmek adına neler yapmanız gerektiği konusunda, daha net fikirleriniz olabilir.

Motivasyon Sözü: "Kazananlar, kaybedenlerin yapmak istemediği şeyleri yapanlardır."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 15' 39"
Ay
Akrep
13° 11' 35"
Merkür
Koç
26° 00' 20"
Venüs
Balık
20° 28' 50"
Mars
Balık
04° 15' 36"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 07"
Satürn
Balık
13° 11' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 10"
Neptün
Balık
27° 46' 29"
Plüton
Kova
01° 48' 40"
Chiron
Koç
18° 44' 25"
Lilith
Başak
19° 41' 43"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>