Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 1 Ağustos'ta gerçekleşecek Kova dolunayı birebir iletişimde olduğunuz kişilerle aranızdaki olayları düşündürtebilir. Bir sonuca varmak, nihayete erdirmek istediğiniz durumlara yoğunlaşabilirsiniz. Bunun getirdiği stres karşı tarafa da yansıyacağı için iyi giden durumların olumsuz etkilenmesi söz konusu olabilir. İş konusunda profesyonel düşünmeli, bu işle ilgilenen diğer insanların görüş ve çalışmalarına da göz gezdirmelisiniz. Duygusal konularda ise partnerinize karşı tutumlarınızı düzenlemeniz gereken bir dönemdesiniz. Heyecan, korku, sevgi, öfke gibi duyguların sizi yaşamak istediklerinizden uzaklaştırmaması için her şeyin dozunu ve madalyonun arka yüzünü de bilerek ilerlemenizde fayda var. Şaşırtan, beklediğiniz gibi olmayan şeyler her nasıl olursa olsun bunların tamamı sizde bir kafa karışıklığı değil bir yön oluşturmalıdır. Eğer bunu hissedemediğinizi düşünüyorsanız dolunay sürecini sakin, kaygılardan uzak ve bildiğinizin dışında yöntemlerle geçirmelisiniz. Öğrenmek bir varış noktası değil, yolun kendisidir. Yolda yürümeye devam ettiğinizi, yolun devamını virajları ve manzaralarıyla beraber gördüğünüzde anlayacaksınız.

2 Ağustos’ta Merkür Satürn karşıtlığıyla beraber ekonomik konularda daha tutarlı ilerlemeniz gerekebilir. Riskli yatırımlar, alacak verecek konuları, parasal destek gerektiren noktalarda ani reaksiyon almamalısınız. Duygularınızın ve mantığınızın çatışmasını yenmek sizi risklerden koruyabilir. Dengeli tutumlar ve harcamalar bu süreçten kazançlı çıkmanız için bazı püf noktalarını daha iyi görmenizi sağlayacaktır.

Güneş'in ve retro hareketine devam eden Venüs'ün 13 Ağustos’ta burcunuzdaki kavuşumu kendinizi hangi konularda ne şekilde ve nasıl ifade ettiğinize odaklanmanızı sağlayabilir. Yaratıcı, yetenekli olduğunuz bir dönemde ileriye gidememek sizi mental olarak yorabilir. Bazen yorulmak zorunda olduğunuzu, bunu dinlenmenin kıymetini anlamak için yaşadığınızı bilmelisiniz. İşinizdeki ve tutumlarınızdaki değişimler, tarzınızda yaptığınız yeniliklerle yeniden ilgilenebilirsiniz. Sırf istediğiniz için size uymayan şeylerin hayatınızda, üzerinizde bulunmasına müsaade etmemelisiniz. İkili ilişkilerde baskın geldiğiniz noktalar karşınızdaki insanların kendilerini ifade etmelerini zorlaştırabilir. Hayatınızdaki insanlara hislerini göstermeleri için fırsat, size tutunmaları için sebepler vermelisiniz.

16 Ağustos'ta burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızdaki tüm değerler tümüyle değişip yenileniyor. Hem şansınızın hem de işlerinizin ilerlediğini, ilişkilerinizdeki pürüzlerin giderildiği bir dönemdesiniz. Kendinize yatırım yapmak, fiziksel ve mental duruşunuzla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız dolayısıyla bunun hangi yönde olacağına da sizin tutumlarınızın karar vereceğini unutmamalısınız. Sessiz kaldığınız, onaya bıraktığınız konularda söz hakkınızı yeniden alabilirsiniz. İlişkilerde karar noktası olmak, kontrolü ele almak isteyebilirsiniz. Partnerinizin/muhatabınızın buna uyum sağlamaması durumunda aşırı ve sert tepki vermek yerine dinlemeyi, anlamayı seçmelisiniz. Bir şeylere yön veren olmak istiyorsanız bunların iyi şeyler olmasına özen göstermelisiniz. Kariyerinizi iyileştirecekteklifleri ve görüşmeler gündeminize gelebilir, yaşam tarzınızdan yola çıkarak kendiniz için iyi bir gelir kaynağı oluşturabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile maddi sorumluluklarınız kadar kazançlarınızın da yükselişe geçeceği bir döneme girebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü hissedebilir, daha analitik düşünerek ilerleyebilirsiniz. Koşullarınızı olduğunuzdan daha iyi hale getirmek önceliğiniz olabilir. Yaptığınız ve yapacağınız her işte motivasyon olarak bunu kullanabilirsiniz. Ödemelerinizi düzenlemek, alacak tahsillerini tamamlamak, harcamalarınızı dengelemek adına iyi bir süreç olabilir. Bu sayede hayatınızdaki gereksiz harcama yükünü ve tüketim merakını törpüleyebilirsiniz. İlgiyi çabalarınızla üzerinizde toplayacağınız bir dönemden geçeceğiniz için yeni tekliflere ve işbirliklerine de açık olabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alacağınız kadar sorumluluk almanız sizin için daha iyi olabilir. Maddi konular kadar manevi konular da ilginizi çekecektir. Kendinizi değerli ve önemli hissetmenizin önünde engel olan, mantığınıza kulak veremediğiniz ilişkileri ve konuları terk etme noktasında bir adım atabilirsiniz. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması kontrolü elinize almadığınız konularda sizi sıkıştırabilir. Özellikle para transferleri ve işlerin sonuçlanması noktasında açıklar verebilirsiniz. Aceleci kararlar almamaya, yeni başlangıçlarınızı daha dikkatli bir şekilde hazırlamaya ve her şeyi zamanında yapmak isterken birden fazla parçaya bölünmemeye özen göstermelisiniz. Keyfi ya da mecburi olan her durum size normalden daha sıkıntılı gibi gelebilir. Bu noktada kendinize yüklenmek yerine hayatın getirisine uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var.

27 Ağustos’ta Terazi burcuna geçen Mars pek çok konuda kendinizi yetiştirebilme, yeteneklerinizi geliştirme ve sorun yaşadığınız noktaları çözebilme noktasında destekleyebilir. Bir desteğe ihtiyacınız duyduğunuz o desteği buradan alacağınızı bilmelisiniz. Bu sayede iyi niyetinizi ve iyi tutumlarınızı bozmadan ilerlemeniz kolaylaşacaktır. Eğitimler,görüşmeleri ve başvurular gündeminizde yer tutabilir. Yakınlarınız, ailenizin kadın üyeleri ya da sosyal alanlarda karşılaştığınız kişilerle aranızda bazı anlaşmazlıklar ya da sorunlar doğabilir. İlk adımı sizin atmanız beklenebilir, bunu yapmak istemediğinizde düşüncelerinizi uygun bir dille ifade etmeniz gerekebilir.

29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcunda geri harekete başlamasıyla birlikte kariyerinizi belirleyecek kararlarınız ve yaptığınız çalışmaların bir özetini karşınıza getirebilir. Bu özetle beraber, hangi alanlarda başarılı ya başarısız olduğunuzu anlayabilir ve buna göre yeni bir aksiyon planı hazırlayabilirsiniz. Beklentilerinizin dışında gelişen her şeyin beraberinde sizi de geliştirdiğini fark etmelisiniz. Bu da seçimlerinizi, çizeceğiniz yolu ve tutumlarınızı etkileyecektir. Bu Retro boyunca bu etkilerin altyapısını bozan her şeyle yüzleşebilirsiniz. Bundan kaçındığınız noktalar söz konusu olduysa ya da olacaksa artık vazgeçmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Denemekten, risk almaktan ve değişiklik yapmaktan çekinmeyi bırakmalısınız. Bunu başarmak için hala bir fırsat arıyorsanız fırsat ya da fırsatlar önünüze gelecektir. Parasal beklentilerinizin düşündüğünüz gibi olmaması karşısında evle ilgili ve diğer giderlerinizi düzenlemeye itebilir.

31 Ağustos'taki Balık dolunayı ile ödemeleriniz ve borçlanmalarınızla ilgili bazı sonuçlanmalar alabilirsiniz. Güvendiğiniz kişiler dışında herhangi biriyle aranızda para ile ilgili bir diyalog geçmemesine dikkat etmelisiniz. Bunun neden önemli olduğunu anlamak adına olumsuz ve yanıltıcı tecrübelere açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ancak duygularınızı, hislerinizi dizginlemeyi başarırsanız sınır ihlalini de önleyebileceksiniz. Sorgulanmadan, dikkat edilmeden ve üzerinde düşünülmeden yapılan her şeye yeni bir tutum geliştirmelisiniz. Bu sayede hem başlangıç yapmakla ilgili tereddütleriniz azalacak hem de elinizdeki potansiyeli daha faydalı yerlerde kullanabileceksiniz. Miras ve aileden gelecek desteklerle ilgili konular gündeme gelebilir, hakkınızı alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Öğrenmeyi bırakan kişi yirmisinde de olsa, sekseninde de olsa yaşlıdır. Yaşamdaki en muhteşem şey zihni genç tutmaktır.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 08" R
Ay
Aslan
08° 56' 21" R
Merkür
Koç
28° 07' 30"
Venüs
Boğa
18° 04' 38"
Mars
Koç
10° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 58"
Satürn
Balık
17° 41' 13"
Uranüs
Boğa
23° 08' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 43"
Lilith
Başak
24° 52' 33"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>