Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Plüton'un Kova burcundaki geri hareketi ile ikili ilişkilerde düzenlemeniz ve gerektiğinde tümüyle değiştirmeniz gereken konuları daha iyi anlamanız için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Zamanınızı neye ve kime adadığınızı fark etmeniz sizin için belirleyici olabilir. Bitiş ve başlangıçlar konusunda doğru bir zamanlama yapmalısınız. Bu yüzden de gözünüzün önündeki gerçeklere kayıtsız kalmayı bırakmalısınız. Retro sürecinde, kayıtsız kaldığınız ya da kendi isteklerinize göre sürdürdüğünüz konularla yeniden ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Saygının çerçevesini, sevginin besleyiciliğini ve bunların sınırlarını bulabildiğinizde yeni ilişkiler kurmak kadar mevcut sorunlarınızı çözmek, problem yaşadığınız kişilerle aranızdaki yeni mesafeyi oluşturmak da kolay olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Güneş'in Boğa burcunda Merkür ile bir araya gelmesi kariyerinizi ilgilendiren alanlarda bir toparlanma süreci başlatabilir. İşlerinizi yaparken bunu nasıl yaptığınıza, hangi yolları izlemeniz gerektiğine önem vermeniz gerekebilir. Yarım kalan konuların bu noktaya gelme nedenlerini bulduğunuzda veriminiz de artacaktır. Kendinizi ve haklılığınızı gösterebilir, beklediğiniz fakat geciken haberleri almanız söz konusu olabilir. Özellikle zam, geçmişe dönük ödemeler gündeminize gelebilir.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile aile meclisinin gündemine önemli konular gelebilir ve bunların çözüme kavuşturulması gerekebilir. Bekleyen, ertelenen, gereksiz inat edilen durumlar karşısında ne kadar yıprandığınızı görebilirsiniz. Buna bir "dur" demek için ideal bir zamandasınız. Aileniz için, yaşam alanlarınız ve konforunuz için, kendi mutluluğunuz bu cesareti göstermeniz önemli olacaktır. Güvende hissetmek kavramınızı değiştirebilirsiniz. İş ve ev arasındaki dengeyi korumak, yaşadığınız sorunların başka alanları etkilememesini kolaylaştırabilir.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi dışarıdaki hayat kadar iç dünyanızda da işleri yoluna koymanıza yardımcı olabilir. İlişkileriniz, bunların size kattıkları ve şu andaki hislerinizi anlamak adına iyi bir dönemdesiniz. Nerede fazla nerede eksik olduğunuzu fark edebilir, hissetmek istediğiniz duyguları daha iyi anlayabilirsiniz. Bu sayede kendinize yeni kriterler belirleyebilirsiniz. Daha anlayışlı ve duygusal zekasını kontrol edebilen biri olmaya çalışmak, çevrenizdeki büyüklerinizden ve hayatınızdaki insanlardan bu konuda destekler almak gündelik hayatınızı da iyileştirebilir. Sorumluluklarınızı aksatmayın.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyaşamınızdak koşulları değiştirecek bazı haberler getirebilir. Bir plan yapmak kadar bu planı neye göre yaptığınıza, bunun size getirilerine de odaklanmalısınız. Her şeyin düşündüğünüz gibi gitmeyeceğini bilerek ve buna hazırlık yaparak ilerlediğinizde karşılaştığınız sürprizleri geliştirmeniz, hayatınıza entegre etmenizde kolaylaşacaktır. Kendi işinizi kurmak, farklı bir sektöre yönelmek ya da maddi gelirlerinizi iyileştirmek adına bazı atılımlar yapmanız gerekebilir. Aklınızı ve çabanızı bu yöne çevirmek için iyi bir zaman dilimi olabilir.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketinin sonlanmasıhayatınızda bazı adımlarınızı hızlandırabilir ve sonuç almaya başlayabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak, bunların karşılığı bulmak, planlarınızı devreye koymak için iyi bir zamandasınız. Doğru ve yanlış arasındaki ayrımı daha iyi yapabildiğiniz ve bunun elle tutulur sonuçlarını görebildiğiniz için denge kurmak sizin için daha kolay olabilir. Maddi alacaklarınız gündeme gelebilir, tahsilatları gerçekleştirebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcunda hareket edecek olmasıyla sadece maddi değil manevi yönden de çeşitli kazançlar elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz statüyü korumak, geliştirmek önceliğiniz haline gelebilir. Kendi bildiğiz yoldan ilerlemek isteyebilirsiniz ancak bu noktada farklı fikirlere de açık olmalısınız. Güç ve bunu sürdürme gayretiniz yanlış anlaşılabilir, olumsuz etkiler doğurabilir. Bunların etkisini en aza indirmek için içinde bulunduğunuz durumun farkında olarak hareket etmelisiniz. 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ile rahatsızlık ve sorun oluşturan konuların dışına çıkmak için bir adım atabilirsiniz. Bu hem kişisel düzlemde ya da bulunduğunuz çevrede etkisini gösterecektir. Daha iyi olanın peşinden gitmek isterken buna gölge düşüren her şeyi geride bırakabilirsiniz. Nerede ve hangi konumda huzurlu olacaksanız bunu dile getirebilir, bunun için yeni yollar arayabilirsiniz.

Mars'ın burcunuzda harekete geçmesiyle yaşam koşullarınızı ve üzerinde durduğunuz değerleri kullanarak değişimler yapmak sizin için daha mümkün olabilir. Enerjiniz, motivasyonunuz ve istekleriniz çok yoğun olabilir. Sahip olmak istediklerinize dair uzun bir liste yaparken bir yandan da ciddi elemeler yapabilirsiniz. Objektif olun ve gerçekten öyle hissettiğiniz için mi yoksa gururunuzdan dolayı mı bazı konuların, insanların üzerini çizdiğinizi fark edin. Bu ayrımı yapabildiğinizde enerjinizi daha doğru kullanabileceksiniz. Kişisel bakımınız, fiziksel görünüşünüz için yeni alışkanlıklar edinebilir, spora başlayabilirsiniz. Mars'ın Plüton ile karşı karşıya duruşu bu süre içinde ikili ilişkilerde kurmanız gereken dengeyi size hatırlatabilir. Empati ve anlayışla sorunları aşabilecekken bunun gölgesine düşmemelisiniz. Kendinizi, partnerinizi dinleme ve anlama şansı tanıdığınızda ve kararlarınızda aceleci olmadığınızda bu durumu lehinize de çevirebilirsiniz. Birbirinin yetkinliğinden faydalanmaya odaklanın.

Yönetici gezegeniniz Güneş'in İkizler burcuna geçişi ile çevrenizle olan etkileşimleriniz hızlanabilir, bundan aldığınız keyifle yeni işler ve etkinliklere merak salabilirsiniz. Görünen biri olmanız üzerinize gelecek sorumlulukları da arttırabilir. Çok konuşup çok gezebilir ve çok çalışabilirsiniz. Keyif alacağınız kadar kazanımlar, yeni alanlar da elde edeceğiniz bir dönem olabilir. Özellikle sosyal ağlar, yazılı işlerle ilgili yapacağınız çalışmalar ses getirebilir. Kendinize yeni bir hobi ya da ilgi alanı oluşturabilirsiniz. Birbirinden farklı insanlara ve çevrelere olan çekiminiz başta keyifli gelse de duyduklarınızı teyit etmek, emin olmak ve her şeye hemen inanmamak konusunda dikkatli olmalısınız. Zira asılsız söylemler hem sizin başınızı ağrıtabilir hem de emeklerinize, iyi niyetinize gölge düşürebilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu kariyerinizde hem başarıyı hem de maddi getiriyi daha iyi bir zemine oturtmanızı sağlayabilir. Çalıştığınız alanlarda söz sahibi olabilir, yetkin olduğunuz bilgileri paylaşabilir, yeni deneyimlere kendinizi açabilirsiniz. Mevcut çalışmalarınızı daha geniş kapsamlı hale getirebilirsiniz. Çalışma metotlarınız,ortaklarınızla olan ilişkileriniz değişmek durumunda kalabilir. Uzun vadede yaşamak istediğiniz her şey için kısa vadeli gibi konularda da uyumlu olmayı başarmalısınız. Tecrübelerinizle ve kişisel düşüncelerinizle ters düşen ortamlarda aşırı direnç göstermek sizinle ilgili olumlu ve sağlam intibaya gölge düşürebilir. Her şeyin ellerinizde olduğunu, ellerinize de ne alırsanız onu dağıtabileceğinizi unutmayın.

Motivasyon Sözü: “Düşünceye ilham verdiğinizde, ona güvenmeli ve buna göre hareket etmelisiniz.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 25' 02" R
Ay
Başak
04° 41' 04"
Merkür
Koç
17° 44' 22"
Venüs
Koç
17° 03' 49"
Mars
Balık
20° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 46"
Satürn
Balık
15° 30' 52"
Uranüs
Boğa
21° 42' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 29"
Lilith
Başak
22° 05' 01"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>